bendraujam netgi daugiau nei pries tai skambuciai,sms,i svecius ateina su dovanelem
labai smagu

as su savo bendradarbiais nebendrauju dabar, nors darbe visai neblogai sutardavom. bet jie manes nei vienas net nepasveikino su vaikelio gimimu, nors vieno is bendradarbiu mergina prieme gimdyma ir visi suzinojo, kada tiksliai gimdziau ir t.t. bet gal taip yra todel, kad visi mano bendradarbiai yra vyrai

Aš su savo bendradarbiais beveik nebebendrauju. Dekretinių ir vaikų priežiūros atostogų išėjau jau beveik prieš penkis metus
. Kadangi tai nemažas laiko tarpas tai nelabai randam bendrų kalbų. Nežinau kaip po tokio ilgo laiko reiks vėl pradėt darbuotis. Turbūt jausiuosi kaip svetima.

bendraujam puikiai as juos aplankau, jie mane namuose, esu kvieciama i visus renginius, gimtadienius, nuolat pasiteiraujama telefonu kaip gyvenam

Darbe gerai sutarem, bet dabar kazkaip mazai bendraujam, susikambinam jeigu kazko reikia ir tiek

Nors vaiko prieziuros atostogose esu jau treti metai bet su keliom bendradarbem palaikau rysi iki db ir susiskambinam ir susitinkam.

Su keletu bendradarbiu palaikom rysi, susirasom, daugiausia per FB

Su kuo bendravau tik darbo reikalais - nera. Bet yra merginu su kuriom puikiai sutariau darbe, kasryt kartu gerem kavyte, bendravom, issipasakodavom. Gal dabar siek tiek maziau bendraujam, nes jos dirba ir neturi vaikuciu, kiti interesai...Bet susitinkam, pasisnekam, susirasom
Manau jei bendradarbes buvo ne tik bendradarbes bet ir drauges - bendravimas nenutruks

jokiu rysiu

Palaikau rysi, bet daugiausia su tom su kuriom ir darbe visa laika eidavom kavos isgert, papietaut...visada paskambina,ar paraso sms"a kaip lialiukas auga