Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų kalbos kursai

QUOTE(mylimukeA @ 2009 05 07, 09:56)
Vistiek manau, kad svarbiausia mokėti taisyklingai rusiškomis raidėmis rašyti, o ne lietuviškom  ax.gif  Beje, nevertėtų taip kategoriškai teigti apie artemide23 nekompetenciją, juk nesimokėte pas ją  4u.gif O vienas žodis dar tikrai nieko nereiškia.

o as manau, jei jau nori mokyti kita, pati turi labai gerai zinoti dalyka ir panasiu klaideliu nedaryti.
tai tiek... cool.gif

P.S. turiu pedagoges diploma, zinau ka teigiu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(roozzyy @ 2009 05 07, 09:14)
Labukas smile.gif  gal galetumet uzpildyti sia anketa: http://www.apklausa.....php?form=19242
Būčiau labai dėkinga 4u.gif

Atsakiau - sekmes. 4u.gif
Atsakyti
O galeciau as prisijungti prie jusu filologiniu debatu? Rusu kalba yra sunki, klausa tikrai nesiremia, visur savo taisykles..... Del NEpravdOLI- cia padarytos 3 klaidos, bet jeigu reikia kalbines praktikos, kodel gi nepasipraktikuot. Juk kalbant nesvarbu- stekliannyj, oloviannyj, dereviannyj, o pripranti girdeti zodzius. Per telika yra daug kanalu su grazia ir tikrai literaturine kalba (aisku ne apie serialus ir Goblino vertimus kalbu). Rasybai ir gramatikai tirai reikia filologo, nes gramatika yra sunki ir reikia gerai besigaudancio zmogaus. Kaitaliojasi ir daiktavardis, ir veiksmazodis, ir budvardis, yra nekatroji gimine, be to kruvos priesdeliu ir....suffiksov (pamirsau, kaip tas daiktas lietuviskai), na ir aisku istoriniu taisykliu be jokios logikos (kaip su lietuviskom nosinem).
Sakyciau, kad galioja tos pacios taisykles, kaip ir besimokant lietuviu- man tos kalbos lygiavertes pagal gramatikos sunkuma.
Jeigu sugalvosit sukurti cia rusiska kluba- prisijungsiu, padesiu kiek galesiu, kadangi esu native speaker su gana turtingu zodynu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimtas eziukas: 07 gegužės 2009 - 10:15
QUOTE(rimtas eziukas @ 2009 05 07, 11:12)
O galeciau as prisijungti prie jusu filologiniu debatu? Rusu kalba yra sunki, klausa tikrai nesiremia, visur savo taisykles..... Del NEpravdOLI- cia padarytos 3 klaidos, bet jeigu reikia kalbines praktikos, kodel gi nepasipraktikuot. Juk kalbant nesvarbu- stekliannyj, oloviannyj, dereviannyj, o pripranti girdeti zodzius. Per telika yra daug kanalu su grazia ir tikrai literaturine kalba (aisku ne apie serialus ir Goblino vertimus kalbu). Rasybai ir gramatikai tirai reikia filologo, nes gramatika yra sunki ir reikia gerai besigaudancio zmogaus. Kaitaliojasi ir daiktavardis, ir veiksmazodis, ir budvardis, yra nekatroji gimine, be to kruvos priesdeliu ir....suffiksov (pamirsau, kaip tas daiktas lietuviskai), na ir aisku istoriniu taisykliu be jokios logikos (kaip su lietuviskom nosinem). 
Sakyciau, kad galioja tos pacios taisykles, kaip ir besimokant lietuviu- man tos kalbos lygiavertes pagal gramatikos sunkuma.
Jeigu sugalvosit sukurti cia rusiska kluba- prisijungsiu, padesiu kiek galesiu, kadangi esu native speaker su gana turtingu zodynu.

WELCOME! drinks_cheers.gif
Papasakosiu, kaip mano dukruze reaguoja i Й ir Ы. Nu negaliu is juoko zandus skauda. Nesuvokiami zenkliukai.... biggrin.gif Pirmoji raide tai kaip i-ilgoji, antrojo - bi. Tad zodis сыр - sbip lotuliukas.gif
Beje, век жи(Ы)ви - век учись! girdime vienaip, rasome kitaip.
Atsakyti
O man pirmoj klasej sunku buvo atskyrti- CA ir TSIA..... Taip ir rasiau- kuritsia vietoj kurica. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimtas eziukas @ 2009 05 07, 13:27)
O man pirmoj klasej sunku buvo atskyrti- CA ir TSIA..... Taip ir rasiau- kuritsia vietoj kurica.  lotuliukas.gif

biggrin.gif
лестница-чудесница (чудо - todel be T)situs zodzius prisimenu iki dabar.....
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 05 07, 08:56)
Vistiek manau, kad svarbiausia mokėti taisyklingai rusiškomis raidėmis rašyti, o ne lietuviškom  ax.gif  Beje, nevertėtų taip kategoriškai teigti apie artemide23 nekompetenciją, juk nesimokėte pas ją  4u.gif O vienas žodis dar tikrai nieko nereiškia.

oj kiek cia priraset biggrin.gif na, gramatikos ir nesiimciau mokinti, padeciau tik su kalbejimu, nes kalbu rusiskai kiekviena diena biggrin.gif rusikai jau nerasiau daugiau kaip 6 metus, tai ir pamirsusi esu beveik visa gramatika, nes ten niuansu ir taisykliu, tai ojojoj kiek doh.gif tam tikrai reiketu kreiptis i ta, kas gerai zino rusu kalba smile.gif
Atsakyti
Jei bent minimaliai mokate rusų kalbą, tada lengviausia šios kalbos išmokti bendraujant su rusakalbiais (jei tik yra tokia galimybė), o gramatiką bus lengviau išmokti skaitant knygas rusų kalba. ax.gif
Atsakyti
gal kasnors zinote kaip butu geriausia ismokti rusu kalba, kad butu galima laisvai rusiskai bendrauti?
Atsakyti
QUOTE(justuks @ 2009 06 10, 20:02)
gal kasnors zinote kaip butu geriausia ismokti rusu kalba, kad butu galima laisvai rusiskai bendrauti?

Kaip jau čia kažkas minėjo, lengviausia išmokti tiesiog bendraujant su rusakalbiu smile.gif ypač, jeigu kalbos pagrindai jau yra.
O skaitymas, manau, taip pat būtų naudingas, internete radau nemokamų mokymosi svetainių tiems, kurie supranta anglų k.:
http://www.word2word...ad.html#russian
Atsakyti
as ir noreciau ismokti rusu kalbos 4u.gif
Atsakyti
привет девушки 4u.gif ..a можбы поговорим по русскый здес ? ...поговорим просто обо все ax.gif ...Почему вы хотите изучать этот язык ?
Atsakyti
QUOTE(charmingSmile @ 2009 08 26, 14:32)
привет девушки  4u.gif   ..a 1.(можбы) поговорим по 2.(русскый) 3.(здес) ?  ...поговорим просто обо 4.(все)   ax.gif  ...Почему вы хотите изучать этот язык ?

можно мне Вас поправить 4u.gif
1 может мы
2 по русски
3 обо всём
4 сдесь

Удачи и терпения Вам в изучении русского языка!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indi: 30 rugpjūčio 2009 - 13:09