Įkraunama...
Įkraunama...

Neabejingoms Paul McKennai

na bandysiu dar siandien pries miega paskaityt smile.gif visdelto vasara arteja, reikia susimt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 03 26, 01:20)
Izolda, sveikinimai!!! Saunuole!!! Tai kiek tau dabar lieka numest? Tik 1kg? thumbup.gif

Na ne viena dar ax.gif tie patys 2 ax.gif Tik sakau, pora kg vis svyruoja pas mane, o per Velykas ne dar daugiau priaugau, bet tie svyruojantys nusvyravo zemyn biggrin.gif

O siaip labai geras jausmas, ir savimi tokia patenkinta jauciausi, ir toks lengvumas, sedi prie stalo abejinga visam tam maistui, ir vakare tokia lengva gulti nueini, ir tokia laisve, tokia palaima.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

As taip pat vienoj knygoj skaiciau, kad vidutinio sunkumo iprociams suformuoti reikia 21 dienos kartojimo, tereikia pasiryzti ir atkakliai to siekti, siuo atveju valgyti pagal tas taisykles, ir uzpludus silpnumo akimirkai prisiminti, kad tai senas iprotis dar gajus, ir dar atkakliau tikslo siekti - maitintis pagal 4 auksines taisykles.. Ten raso, kad taip atkalkiai siekiant pakeist i procius, per 21 diena nuolatinio kartojimo galiausiai net nepastebi, kad jau savaime viska darai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(gretoole @ 2008 03 25, 18:30)
laba, Izolda noriu tave pagirti tu tikra šaunuolė, kad net per didžiasias šventes sugebejai  nepersivalgyti  smile.gif
o aš valgiau nesustodama, nejaučiau saiko... iš vis paskutiniu metu labai daug valgau ir svoris tik auga, per truputį daugiau negu menesį sugebejau 5kg priaugt  doh.gif  o dar šitos šventes, baisu lipti ant svarstyklių, bet tikrai žinau, jog pliuso yra  doh.gif
ir kada as išmoksiu įsiklausyt i savo organizmą...  verysad.gif

Is tikro tereikia tam tikro nusiteikimo. Mano veida vis dar labai beria, tai sugalvojau issivalyt biski is vidaus, ir pries Velykas visa savaite valgiau daug vaisiu, darzoviu, kosiu, jogurto be cukraus, lasisos, ir kazkaip taip stipriai buvau pasiryzus, kad net pas sveciuose ar kur pas drauges i visokius saldumynus atsainiai ziurejau (itariu del ju ir vaisktau spuoguota).. Taip ir Velyku sulaukiau, bet su tokia vidine ramybe, tiesiog zinojau, kad viskas bus gerai, nors ir saldumynu paragavau, ir alkoholio isgeriau, bet taip ramiai, taip uztikrintai, zinojau ko siekiu ir ejau savo keliu, ir nerupejo man nukrauti stalai biggrin.gif

Aisku veida dar labiau pabere, turbut organizmas valosi g.gif (nors cia jau gal ne i tema).. Bet tesiu toliau smile.gif

Svarbiausia nusiteikti, pasiryzti, ir matyti tik galutini tiksla, ir taip jo atkakliai siekti, kad atrodo, jokie apsivalgymai, saldumynai ar kas kita, tau visai nerupi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 03 26, 18:20)
thumbup.gif  Lauksim rezultatu mirksiukas.gif

Ale miela malonu tamstos postus skaityt thumbup.gif Tieeeeek optimizmo, nu super thumbup.gif Man net nuotaika kaip milijoną laimėjus biggrin.gif
Atsakyti
Labas, grazuoles 4u.gif

Isislapste visos bigsmile.gif Kaip sekasi? bigsmile.gif
As vel knygele skaitau thumbup.gif Ji kiekviena karta mane uzdega, kad ir kiek kartu skaityciau thumbup.gif
Atsakyti
O aš manau, kad ir man neprošal dar kartą perskaityt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2008 04 08, 09:05)
O aš manau, kad ir man neprošal dar kartą perskaityt  ax.gif

Tai ir paskaityk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 04 08, 09:51)
Tai ir paskaityk mirksiukas.gif

Tai taip ir bus, kai grįšiu namo ax.gif
Nes jau pamirštu tas tasykles doh.gif
Atsakyti
Sveikos Mackennietes smile.gif
as kaip ir noretau prie jusu prisijungti, bet labai mazai informacijos pirmame poste. Kolkas abejoju pirkti knyga ar ne. Gal kuri galetu kokiu saviitaigos pratimuku imesti jei turi?
Per niestuma igyti nesveiki maitinimosi iprociai padare savo- priaugtu 7 kg nesiseka nukratyt nors tu ka. Ir dietomis juos gazdinau ir sportu (na toks ten ir sportas tiesa sakant... ax.gif ), bet viskas veltui.
Ir dar klausimelis- ar imanoma suderinti Mackenna ir maisto derinima? Nes pvz pagal maisto derinimo terorija nuo 20h nebegalima valgyti, o Mackenna sako,kad reikia valgyti,kai tik pajunti,kad esi isalkes. Vat pas mane ir iskyla problemele...kai nuo 20h nebevalgau-tai apie 23h skrandis duokles pradeda reikalauti...tada ir pasileidzia vadeles doh.gif
Tikiuosi draugausime ir su jusu pagalba iki vasaros bent pora kg nukratysiu smile.gif
Atsakyti
Na as jau pradedu manyt, kad kitos temos pirmam poste butinai reikes irasyti, kad knygele nuspirkti BUTINA, nes be jos cia ne is vietos schmoll.gif
Beje, ar noras suliekneti tikrai toks stiprus, kad kyla klausimas ar pirkti knygele uz 12Lt ar ne blush2.gif O pirkti tikrai verta mirksiukas.gif

Del maisto derinimo, t mirksiukas.gif i cia kiekvienai pagal save. As tai siulyciau pradzioj pabandyti tiesiog vadovauis vien tik Mckennos taisyklemis. Pamatysi, kaip viskas organizme naturaliai susitvarkys ir gal net nekankins vakariniai alkio priepuoliai. Bent jau man jie baigesi, vien nuo zinojimo, kad galesiu valgyt, jei pajusiu, kad tikrai to noriu FIZISKAI, o ne EMOCISKAI smile.gif
Atsakyti
Noras suliekneti yra. Na nesijauciu stora, bet nesijauciu gerai. O knygele pas mus 16-20 euru kainuoja....
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2008 04 08, 15:26)
Noras suliekneti yra. Na nesijauciu stora, bet nesijauciu gerai. O knygele pas mus 16-20 euru kainuoja....

blink.gif Kaip taip gali but? unsure.gif O kur tu gyveni? Pas mus UK per Amazon maciau apie 5£. As LT versija turiu, bet kadangi draugems rekomendavau, tai uzmeciau aki i kaina. Parduotuvese jau seniai siu knygu nera pas mus.

Uzmesk aki i Amazon. Esu tikra, kad bus pigiau. Jau ne karta pirkau dvigubai pigiau nei knygynuose mirksiukas.gif
Atsakyti
aS vokietijoje. paziurejau amazon'e. ten 14 euru kainuoja-vis maziau nei knygyne g.gif . Gal savaitgali dar blusu turguje paziuresiu.
Atsakyti