Įkraunama...
Įkraunama...

Neabejingoms Paul McKennai

QUOTE(Ruduoke @ 2008 04 10, 22:33)
jo jo, bet visur vyrauja visokie tortai ir skanestai  bigsmile.gif

Nu jo, cia tai negerai. Tokiu atveju nieko ir nesigaus. Jau kaip reikiant reikia perprogramuot smegeneles biggrin.gif

Man tai MCKennos sistema nerealiai patinka thumbup.gif Tiek visokiu teigiamu pokyciu. Apsirijimai jau beveik neuzeina, ismokau megautis maistu, ko pasekoje kazkaip labai skaniai gamint pradejau. Kai ismokau megautis maistu, pradejau noreti ko nors ypatingo. Tada ramiai, is leto, pasimegaudama visai mazai suvalgau thumbup.gif Nu tiek man tik telpa thumbup.gif
Siandien tikrinsiuos svori. Tai gal keisiu liniuote rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 04 11, 09:59)
Nu jo, cia tai negerai. Tokiu atveju nieko ir nesigaus. Jau kaip reikiant reikia perprogramuot smegeneles biggrin.gif

Man tai MCKennos sistema nerealiai patinka thumbup.gif  Tiek visokiu teigiamu pokyciu. Apsirijimai jau beveik neuzeina, ismokau megautis maistu, ko pasekoje kazkaip labai skaniai gamint pradejau. Kai ismokau megautis maistu, pradejau noreti ko nors ypatingo. Tada ramiai, is leto, pasimegaudama visai mazai suvalgau thumbup.gif  Nu tiek man tik telpa thumbup.gif 
Siandien tikrinsiuos svori. Tai gal keisiu liniuote rolleyes.gif

Gal tu gali nuskenuoti ta knyga ir imest, arba pareasyk daugiau pratimu, juk cia vis gi su juo susijusi tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2008 04 11, 11:38)
Gal tu gali nuskenuoti ta knyga ir imest, arba pareasyk daugiau pratimu, juk cia vis gi su juo susijusi tema  blush2.gif

neturiu kuo skenuoti blush2.gif O pliki pratimai nieko neduos, nes juk labai svarbu visa esme, kuri buna aprasyta knygoj. Ir knyga visai ne i tema, tik tas vienas pratimas man pasirode tinkamas, nes apie emociniu poreikiu tenkinima. O tai kai kam cia tiesiogiai siejasi su maistu blush2.gif

Knyga vadinasi "I can make you rich". Visai taip, kaip musiskis vertimas "I can make you thin".
Atsakyti
Lietuviškai vadinasi "Lieknėkime kartu" ir kaina per knygų klubą 8 lt. thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, vat mergaite is musu burelio (ir is jusu) pepilota sake, kad reiktu uzbegti cia del emocinio valgymo.kazkoks pratimelis, kurio knygutej nera...
taigi, gelbekit blush2.gif
nes vat nuo to tai kenciu baisiausiai.pavalgau vakariene, jauciuos soti, bet vat uzplaukia debesiukas, uztemdo saule ir kemsu viska is eiles, o veliau baisi savigrauza cray.gif cray.gif
Atsakyti
nu zinokit, buvau baliui bandziau isivaizduot kirminus pyrage, nes buvaui baliui, ir nepavyko blink.gif pas mane per daug kieta smegenine ir nepavyksta taip uzsihipnotizuot hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2008 04 13, 19:57)
nu zinokit, buvau baliui bandziau isivaizduot kirminus pyrage, nes buvaui baliui, ir nepavyko  blink.gif pas mane per daug kieta smegenine ir nepavyksta taip uzsihipnotizuot hihihi.gif

Cia juos reikia ne per baliu isivaizduot, manau, o namie ramiai sedint susikurt sau tokia asociacija.. O per baliu, kai jau nerimsti, geriau atlikt gal ta tapsnojimo pratima ir uzslopinti igeidi g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Gal galiu jungtis prie jūsų? ax.gif Jei vis dar yra ta Knygų klubo nuolaida, įsigysiu tą knygelę ir pamėginsiu lieknėti pirma smegeninėje biggrin.gif O čia tikiuosi sulaukti moralinės paramos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 04 14, 09:50)
Sveikutės,
Gal galiu jungtis prie jūsų? ax.gif Jei vis dar yra ta Knygų klubo nuolaida, įsigysiu tą knygelę ir pamėginsiu lieknėti pirma smegeninėje biggrin.gif O čia tikiuosi sulaukti moralinės paramos rolleyes.gif

Labas 4u.gif Junkis, butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 04 14, 08:50)
Sveikutės,

labas smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ir as savaitgali perskaiciau knygute, tikrai kazkaip raminamai veikia, nors gal tikejausi ir didesnio efekto, bet galiu pasakyti, kad isties snd neapsirijau, o valgiau pasimegaudama ir jausdama ramybe-kas man nebudinga. Man patinka pries miega jo cd klausytis, labai gerai migdo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shape @ 2008 04 14, 20:47)
Man patinka pries miega jo cd klausytis, labai gerai migdo  rolleyes.gif

anglishkai? bigsmile.gif
Atsakyti