Įkraunama...
Įkraunama...

Neabejingoms Paul McKennai

QUOTE(Ruduoke @ 2008 04 14, 18:50)
anglishkai? bigsmile.gif

aha thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytes 4u.gif

Manau, kad Izolda nesupyks mirksiukas.gif As is kitos temos imetu jos pasissakymu pora. Man labai patiko thumbup.gif

Dar koją visuomet pakiša įprotis, todėl visuomet atrodo lengviausia kartą paslydus numot ranka ir pasiduoti seniems įpročiams. Reikia pakeisti požiūrį į save, į savo kūną, į maistą, į patį valgymą, nesureikšminti pačio svorio metimo, nes pats procesas turėtų teikti malonumą. Pakeitus požiūrį susiformuos ir nauji įpročiai. Tik aišku reikia darbo su savimi. Juk kai vaikas mokosi vaikščioti, tai nespjauna į viską pargriuvęs, bet bando vėl ir vėl kol pavyksta. Taip ir valgymu. Manyčiau, kad net nuolatinės mintys apie kcal, tai tiesiog taip pat įprasta taip manyti. Ir aplamai kažkur skaičiau, kad laimė - tai tiesiog įprotis

Aš taip pat dar kažkiek esu priklausoma nuo maisto, dar vis užeina apsirijimų, bet jau nuo praeito pavasario jaučiuosi padariusi pažangą.
Sėkmės visoms

Papildyta:
Ir dar smile.gif

O man atrodo, kad lengviau, nei visokių dietų Juk gali valgyti ką nori Aišku iš pradžių reikia save pakontroliuoti, kol tai taps įpročiu. Esu skaičiusi, kad naujiems įpročiams suformuoti reikia 21 dienos kartojimo. Juk tiek nedaug, juk taip paprasta. Jei dauguma iš mūsų sugeba tris savaites laikytis dietos ar išvis nevalgyti, tai valgyti ką nori pagal tam tikras taisykles turi būti žymiai lengviau

As irgi noriu tik prisideti prie tokiu teisingu minciu. Lyg ir viska zinom, bet kai kuriuos dalykus reikia nuolat prisiminti ir kartoti, kol jie taps visiskai naturaliu iprociu 4u.gif
Atsakyti
auksiniai žodžiai wub.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif blush2.gif Cituokit kiek tik patinka, man labai malonu, jei kažką jie įkvepia ar padeda.. rolleyes.gif

Pati taip kalbu, nes tikiu, kad įmanoma, nors dar neesu tas tris savaites sąžiningai visų taisyklių laikiusis.. blush2.gif O ir svoris mano žemiau 56kg dar nebuvo nukritęs, bet tik dėl to, kad vis dar laikas nuo laiko apsivalgau, ir vis dar pora kg svyruoja ax.gif

Dabar man net šovė į idėja tokia bigsmile.gif Kai kas čia mano žodžius auksiniais laiko, nors gali ne visi jie mano, paimti iš daugelio knygų.. ax.gif Bet tiesiog kalbu tai, kuo tikiu, bet neesu pati įvykdžiusi.. Taigi apėmė mane toks ryžtas imti ir atkakliai siekti savo tikslo, susiformuoti tuos naujus įpročius, kad kitą kartą tai nebūtų tušti žodžiai, kad pasakyčiau kažką, ką tikrai padariau.. bigsmile.gif

Kadangi savaitgalį turiu didelį balių, tai nuo pirmadienio pradedu savo 21 dienos įpročių formavimą. Kviečiu visas jungtis, jei norit (ar galit ir nuo anksčiau), bus drauge gal lengviau, gal įkvėpsim vieną kitą, gal man ir vėl nepavyks iki galo, bet gal kuriai kitai pavyks bigsmile.gif Juk svarbu nestovėt vietoj ir nedejuot, bet arba nusispjaut į viską arba imt ir daryt, bandyt kol pavyks..

Tad pradedu nuo pirmadienio smile.gif Informuosiu kaip sekasi smile.gif
Atsakyti
Manau, kad žmogui neįmanoma liepti NEGALVOTI. Ir šiuo atveju apie maistą. Aš bent jau neįsivaizduoju, kaip žmogui apskritai gyvenime galima liepti 2 dalykus: norėti/nenorėti, galvoti/negalvoti. Manau, tokie dalykai ne nuo mūsų priklauso. Galima mitybos atžvilgiu save kontroliuoti įvairiais aspektais, galima pakeisti mitybos įpročius, bet tikrai apie maistą negalvoti metant svorį yra neįmanoma schmoll.gif

Beje, dėl 21 dienos įpročių formavimo - rytoj bus 3 diena, beje, zigzagiškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 04 15, 22:42)
<...>  nuo pirmadienio pradedu savo 21 dienos įpročių formavimą. Kviečiu visas jungtis, jei norit (ar galit ir nuo anksčiau), bus drauge gal lengviau, gal įkvėpsim vieną kitą, gal man ir vėl nepavyks iki galo, bet gal kuriai kitai pavyks  bigsmile.gif 

Norėčiau prisijungti drinks_cheers.gif Turi omenyje, kad laikysies tų 4 auksinių taisyklių? Aš knygą perskaičiau, kol kas dar tik tom taisyklėm vadovaujuos, be pratimėlių, sekasi gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 04 16, 00:09)
Manau, kad žmogui neįmanoma liepti NEGALVOTI. Ir šiuo atveju apie maistą. Aš bent jau neįsivaizduoju, kaip žmogui apskritai gyvenime galima liepti 2 dalykus: norėti/nenorėti, galvoti/negalvoti.  Manau, tokie dalykai ne nuo mūsų priklauso. Galima mitybos atžvilgiu save kontroliuoti įvairiais aspektais, galima pakeisti mitybos įpročius, bet tikrai apie maistą negalvoti metant svorį yra neįmanoma  schmoll.gif

Beje, dėl 21 dienos įpročių formavimo - rytoj bus 3 diena, beje, zigzagiškai  biggrin.gif

Tai liepti negalvoti gal ir neįmanoma, jau pats liepimas Ne galvoti verčia pagalvoti.. Kaip kažkur skaičiau "negalvokite apie žalią dramblį" - tam, kad negalvoti, pirma reikia pagalvoti.. Na bet neesmė.

Pačiam žmogui, jei jis tik nori, galima galvoti apie ką tik nori.. Jei nenori galvot apie maistą - galvok apie kažką kitą. Mes tiesiog taip įpratę nuolat galvot apie maistą, skaičiuot kiek kas kcal turi ir kiek čia sudeginom, rytais lekiam ant svarstyklių, o vakarais prieš miegą apčiupinam savo "kumpius". Tiek pasinėrę į tą svorio metimą, kad gyvenime nėra nieko svarbesnio.

Bet tikrai galima išmoks mąstyt kitaip, nes mes patys esam atsakingi už savo mintis. Gal iš pradžių sunku ir neįprasta, nes per daug į tą svorį susikoncentravę esam. Sakau, čia darbas su savim, tereikia užsiimti, o ne kartoti neįmanoma. O kad įmanoma - iš savo patirties žinau.

Aš į ketvirtą dieną taisyklių laikymosi tapdavau išvis abejinga maistui, atrodo ir kokių skanėstų gali nebūti.. bigsmile.gif Tik aišku tas jausmas trunka iki pirmo persivalgymo, o po to jau vėl reikia dėti pastangas dideles, kad susilaikyti. ax.gif Bet tai tik todėl, kad dar vis apsivalgius neišmokau sau atleisti, vis dar užgraužia kaltė, po kurios seka baimė ir panika.
Papildyta:
QUOTE(Fleurette @ 2008 04 16, 07:52)
Norėčiau prisijungti drinks_cheers.gif Turi omenyje, kad laikysies tų 4 auksinių taisyklių? Aš knygą perskaičiau, kol kas dar tik tom taisyklėm vadovaujuos, be pratimėlių, sekasi gerai smile.gif

Tai gi junkis. Taip imsiuos laikytis tų keturių auksinių taisyklių. smile.gif
Atsakyti
Laaaaaaabas 4u.gif

O cia ziuriu sujudimas thumbup.gif

As dar iki perskaitant Izoldos pasiulyma del 21d. buvau nusprendus laikytis 21d. drinks_cheers.gif Ir ta darau nuo siandien mirksiukas.gif Vakar McKennos video irasa paziurejau su hipnoze, tai taip gerai nusiteikus esu thumbup.gif
Man savaitgali irgi toks tipo balius nuzimato, bet manes tai jau nejaudina, gal del to, kad daugiau maziau iki siol jau apie menesi laikausi, bet dabar noriu pabandyt tai padaryt be pertrauku, lygiai 21d.

Del galvojimo ir negalvojimo. Pati turiu ta problema ir tas 21dienas bandysiu tai spresti tokiu budu: isivaizduosiu, kad jau esu liekna ir man nereikia mesti svorio. Nezinau kaip jums, bet man vien nuo tos minties atsiranda visokiu minciu apie idomia veikla, nes pagaliau nereikia mesti svorio thumbup.gif Sau pasakiau, kad nesvarbu koks bus rezultatas KG israiska po tu triju savaiciu, as visa ta laika negalvosiu, kad man reikia mesti svori, nes man nereikia tongue.gif

Ziuresim kas gausis. Ai, tiesa, nepamirskit vizualizuoti saves lieknu. Tai laaaaaaabai gerai veikia thumbup.gif As daugiau maziau laikydamasi per men. numeciau 3kg ir tikiuosi, per kita numesti likusius du ax.gif

Sekmes visoms ir susirasom, kaip mums sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 04 16, 10:21)
As dar iki perskaitant Izoldos pasiulyma del 21d. buvau nusprendus laikytis 21d. drinks_cheers.gif  Ir ta darau nuo siandien mirksiukas.gif  Vakar McKennos video irasa paziurejau su hipnoze, tai taip gerai nusiteikus esu thumbup.gif

O gal galėtum kaip nors atsiųsti tą įrašiuką?
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 04 16, 10:21)
<...>nepamirskit vizualizuoti saves lieknu. Tai laaaaaaabai gerai veikia thumbup.gif 

drinks_cheers.gif Na, aš nesiorientuosiu į tas 21 d., bet šiaip stengsiuos nuosekliai tom taisyklėm vadovautis. Šiandien labai skaniai papietavau, paklausiau savęs mintyse, ko norėčiau šiandien, ir pasirinkau perlenktą picą ir puodelį latte kavos essen.gif: Ėmiau vaikišką, visos nesuvalgiau, ir, nors pietavau apie 12, dar ir dabar valgyt nesinori ir jaučiuosi puikiai ax.gif Kitas mano valgis bus apelsinas prieš treniruotę.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 04 16, 15:32)
O gal galėtum kaip nors atsiųsti tą įrašiuką?

Parasyk i AZ savo skype varda mirksiukas.gif

QUOTE(Fleurette @ 2008 04 16, 16:08)
Ėmiau vaikišką, visos nesuvalgiau, ir, nors pietavau apie 12, dar ir dabar valgyt nesinori ir jaučiuosi puikiai ax.gif Kitas mano valgis bus apelsinas prieš treniruotę.

thumbup.gif Vat taip ir veikia viskas. Tai, ko surydavom didele porcija, nes tai draudziamas maistas, dabar suvalgom mazute ir su malonumu ir taip dar ne visa suvalgom thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai visvien dar kcal pasiskaičiuoju.. ax.gif
Bet čia tik pasitikrinimui, ar nepersivalgau.. Nu būna, kai daugiau kcal pavartoju.. Bet, svoris krenta bigsmile.gif thumbup.gif
Nors.. gal čia nuo sporto lotuliukas.gif pradėjau judėt thumbup.gif
Atsakyti