Įkraunama...
Įkraunama...

Neabejingoms Paul McKennai

QUOTE(Amry @ 2008 04 16, 16:57)
Aš tai visvien dar kcal pasiskaičiuoju..  ax.gif
Bet čia tik pasitikrinimui, ar nepersivalgau.. Nu būna, kai daugiau kcal pavartoju.. Bet, svoris krenta  bigsmile.gif  thumbup.gif
Nors.. gal čia nuo sporto  lotuliukas.gif  pradėjau judėt  thumbup.gif

thumbup.gif Sveikinimai 4u.gif O kokiais tempais svoris krenta? Per sav. ar per men?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepilota: 16 balandžio 2008 - 17:07
Izolda as jau 3diena laikausi to 21d įprocių formavimo būdo... wink.gif taigi laikysimės kartu 4u.gif na kol kas man sekasi gerai, tik gal truputį nusižengiu Paul Mckennos taisyklėm ir kcal paskaičiuoju ir bandau saldumynų nevalgyti, nes dažniausiai jei suvalgau viena tai tuo vienu neužsibaigia, buna sekantis, dar ir dar... doh.gif taigi geriau stengtis išvis jų atsisakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoole @ 2008 04 16, 21:01)
Izolda as jau 3diena laikausi to 21d įprocių formavimo būdo... wink.gif taigi laikysimės kartu  4u.gif na kol kas man sekasi gerai, tik gal truputį nusižengiu Paul Mckennos taisyklėm ir kcal paskaičiuoju ir bandau saldumynų nevalgyti, nes dažniausiai jei suvalgau viena tai tuo vienu neužsibaigia, buna sekantis, dar ir dar...  doh.gif  taigi geriau stengtis išvis jų atsisakyti  smile.gif

Žinoma jau geriau visai neragauti, jei žinai, kad paskui nebesustosi. O ir pats McKenna pataria vengti saldumynų, nes jie turi narkotinį poveikį - kuo daugiau jį valgai, tuo daugiau jų nori. Ir aplamai iš jų jokios naudos.

Aš nuo pirmadienio ketinu pradėti taip pat 21 dieną be saldumynų, tikiuosi pavyks ir atprasiu nuo jų. Nes kol kas jie man ir pakiša koją vis.. ax.gif
Papildyta:
O dar šiaip man įdomu ar yra sportuojančių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 04 16, 21:29)
Aš nuo pirmadienio ketinu pradėti taip pat 21 dieną be saldumynų, tikiuosi pavyks ir atprasiu nuo jų. Nes kol kas jie man ir pakiša koją vis..  ax.gif
Papildyta:
O dar šiaip man įdomu ar yra sportuojančių?  smile.gif

aš dėka saldainių sugebėjau per keleta mėnesių priaugti 8kg blush2.gif doh.gif na bet db susiėmiau, tikiuosi viskas bus gerai cool.gif
Aš lankau aerobika 4-5 kartus per savaitę smile.gif
Atsakyti
Sveikos ,cia kazkaip netycia uzklydau pas jus ir prisiminiau kad pries 3 metus isigijau DVD ,tai ka as tuo noriu pasakyt, kad sekes is tikruju neblogai mest svori -24 kg mazdaug per metus. Taciau pasikeitus seimininems aplinkybems kazkaip nutolau nuo viso sio reikalo ir siuo metu rezultate +24. Liudna ,bet reiks vel pradet is naujo. blink.gif Reiks dazniau pas jus uzsukt i svecius ir pasidalint ispudziais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 04 16, 18:05)
O kokiais tempais svoris krenta? Per sav. ar per men?

Na, kaip jis rašo - reik svertis po dviejų savaičių.. ax.gif
Bet, kadangi esu čia SM'e lieknėjimo būrely vienam prisiregistravus, turėjau lipt ant svarstyklių ir priduot duomenis..
Po pirmos sav buvo -400gr, o po antros sav -900gr bigsmile.gif Tai viso.. Jau -1,3 kg thumbup.gif

QUOTE(Izolda @ 2008 04 16, 21:29)

Yra ax.gif
Aš pagal DVD sportuoju.. Po valandą, tris kart per savaitę..
Šią savaitę jau po dvi val. pradėjau varyt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 17 balandžio 2008 - 07:12
QUOTE(Izolda @ 2008 04 16, 22:29)

Yra ax.gif As su sportu, taip kaip ir su valgymu darau. Imuosi to, ko tuo metu labiausiai noriu. Neprievartauju saves. Arba greitai vaikstau 1val.+parkeli voskiu pratimu padarau, arba 1val. treniruokliu, arba baseinas, arba t.t.

QUOTE(Saskia @ 2008 04 17, 01:39)
Sveikos ,cia kazkaip netycia uzklydau pas jus ir prisiminiau kad pries 3 metus isigijau DVD ,tai ka as tuo noriu pasakyt, kad sekes is tikruju neblogai mest svori -24 kg mazdaug per metus. Taciau pasikeitus seimininems aplinkybems kazkaip nutolau nuo viso sio reikalo ir siuo metu rezultate +24. Liudna ,bet reiks vel pradet is naujo.  blink.gif  Reiks dazniau pas jus uzsukt i svecius ir pasidalint ispudziais smile.gif

Saunuole thumbup.gif Tikrai tikiu, kad pavyks pakartot mirksiukas.gif Sveika prisijungus drinks_cheers.gif

QUOTE(Amry @ 2008 04 17, 09:07)
Po pirmos sav buvo -400gr, o po antros sav -900gr  bigsmile.gif Tai viso.. Jau -1,3 kg  thumbup.gif

Labai sveikas tempas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 04 17, 09:32)
Labai sveikas tempas thumbup.gif

Nu biškį apsimelavau blush2.gif netyčia blush2.gif
Susimaišiau su tais svoriais.. doh.gif
Po natros sav buvo 700g, tai šiai dienai netekus esu 1,1 kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 04 16, 20:29)
1.Aš nuo pirmadienio ketinu pradėti taip pat 21 dieną be saldumynų, tikiuosi pavyks ir atprasiu nuo jų. Nes kol kas jie man ir pakiša koją vis..  ax.gif

2.O dar šiaip man įdomu ar yra sportuojančių?  smile.gif

1. aš tai irgi laikausi tos 21 d., bet dabar galvoju, koks konkrečiai įprotis yra "įsisavinamas" po tų dienų? biggrin.gif Na, tu, pvz, stengies nevalgyti saldumynų. O aš tai šiaip kcal paskaičiuoju, bet leidžiu sau saldžiai kiekvieną dieną bent po nedaug biggrin.gif Na, gal manasis įprotis bus valgyti bent 4-5 k. per dieną... g.gif
2. Aš sportuoju keli metai be pertraukų, 3-5 k. per sav.

Beje, aš visgi pasiskaičiuoju kcal, nes šiuo metu ir zig zaguojuos ir laikaus McKennos principų. Visų, išskyrus "sustok valgyti, kai esi sotus". Nes jei tikrai sustočiau vos pajučiu sotumą, kaip rodo mano praktika laikantis McKennos prieš pusę metų, aš nesuvartoju net 1000 kcal per dieną. Vardan apykaitos privalau suvalgyti daugiau.

Amry, 1,1kg taip pat labai geras ir sveikas rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 17 balandžio 2008 - 10:16
QUOTE(solo @ 2008 04 17, 12:15)
1. aš tai irgi laikausi tos 21 d., bet dabar galvoju, koks konkrečiai įprotis yra "įsisavinamas" po tų dienų?

2.Beje, aš visgi pasiskaičiuoju kcal, nes šiuo metu ir zig zaguojuos ir laikaus McKennos principų. Visų, išskyrus "sustok valgyti, kai esi sotus". Nes jei tikrai sustočiau vos pajučiu sotumą, kaip rodo mano praktika laikantis McKennos prieš  pusę metų, aš nesuvartoju net 1000 kcal per dieną. Vardan apykaitos privalau suvalgyti daugiau.

1. Izolda kalba apie tai, kad 21d. laikysis McKennos principu, o prie to paties ir saldumyny vengs. Bent jau as taip supratau ir taip darau mirksiukas.gif

2. O kiek laiko taip saziningai laikeisi tu principu? Ta prasme kiek dienu ant to 1000kcal sedejai?
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 04 17, 10:45)
1. Izolda kalba apie tai, kad 21d. laikysis McKennos principu, o prie to paties ir saldumyny vengs. Bent jau as taip supratau ir taip darau mirksiukas.gif

2. O kiek laiko taip saziningai laikeisi tu principu? Ta prasme kiek dienu ant to 1000kcal sedejai?

1. aaa, bet žinau, kad 21 dienos įprotis apskritai gali būt formuojamas ne tik pagal mckenna, tai aš net nežinau, tiesiog pasistengsiu sveikiau maitintis biggrin.gif

2. gal 10 dienų... numeciau 2,5 kg. nesveikai. o paskui, aišku sekė nuklydimai ir per 2 dienas apsirijimo aš juos visus priaugau. va.... visgi tam tikras kcal kiekis yra reikalingas..
Atsakyti
Bliamba, mergos, kai perskaičiau tą McKennos knygą (jau antrąkart po kažkiek tai laiko), tai vos ne nušvitimą patyriau biggrin.gif Kaip čia aš anksčiau nesupratau, kad reikia valgyt tada, kada nori ir ką nori, kol pasisotini, o ne tada, kada reikia ir ką reikia ir kiek įmanoma daugiau, nes tokį maistą valgyt sveika doh.gif
Pastaruoju metu atpratinau save nuo įpročio pusryčiauti (o kartais ir pietauti) darbe arba blogiausiu atveju bent jau ne prie kompo, naršant po internetą blush2.gif Pastebėjau, kad taip greičiau pasisotinu ir jaučiuosi geriau. Taip pat stengiuosi išstoti iš "tuščių lėkščių klubo", na čia jau sunkiau, bet nepasiduosiu ax.gif
QUOTE(solo @ 2008 04 17, 11:15)
šiuo metu ir zig zaguojuos ir laikaus McKennos principų. Visų, išskyrus "sustok valgyti, kai esi sotus". Nes jei tikrai sustočiau vos pajučiu sotumą, kaip rodo mano praktika laikantis McKennos prieš  pusę metų, aš nesuvartoju net 1000 kcal per dieną. Vardan apykaitos privalau suvalgyti daugiau.

Įdomu g.gif Nes, jei nustoji valgyt vos pajutus sotumą, netrukus turėtum vėl išalkt, tada vėl kažkiek užvalgai, kol pasisotini, paskui vėl išalksti ir t.t. Man taip yra. Nebent tu užsiimi kažkokia veikla ir to alkio nepajunti tiesiog, arba dar kas nors.
Atsakyti