Įkraunama...
Įkraunama...

Neabejingoms Paul McKennai

QUOTE(Izolda @ 2008 04 18, 08:58)
O Dieve, tu del tokiu smulkmenu nesuk sau galvos ir nustokit taip daznai svertis.. +0,5kg, tai dar nereiskia kad cia riebalai. Gal raumenys, gal skysciai, gal veliau tustinusis.. Man svarstykels jau praktiskai nereikalingos  smile.gif

Na kasdien juk nesisveriu smile.gif
Pirmadienį paskutinįkart svėriaus, nes kitam būrely prisiduot reik ax.gif
A 0,5 kg man jau ne smulkmena schmoll.gif biggrin.gif Ba kitą savaitę jau +1kg, jei tokiais tempais varys į pliusą doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Kaip smagu, kad musu temele pagyvejus thumbup.gif

QUOTE(runtule @ 2008 04 18, 08:45)
O man nesiseka paskutiniu metu nei taisykliu laikytis, nei sveikiau maitintis..  verysad.gif

Pritariu Izoldai. Ne karta esu pastebejus, kad kai nusistatai kazkokius grieztus terminus (gimines balius pvz.), tai atsirandna itampa, kuri issaukia emocinius valgymus. Nestatyk sau jokiu terminu, laikykis taisykliu ir zinok, kad kg kris tau sveikiausiu tempu mirksiukas.gif

QUOTE(Izolda @ 2008 04 18, 09:58)
Man svarstykels jau praktiskai nereikalingos  smile.gif

O as kol kas be ju negaliu. Man niekaip neiseina nesisverti dvi sav. Jau ir taip padariau pazanga, sveriuosi tik 1k. savaitej, o ne kasdien. Vis dar reikia pasitikrint ar teisinga linkme einu. Bet tai tik smulkmena, juk 80% taisykliu laikausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2008 04 18, 09:03)
Na kasdien juk nesisveriu  smile.gif
Pirmadienį paskutinįkart svėriaus, nes kitam būrely prisiduot reik  ax.gif
A 0,5 kg man jau ne smulkmena  schmoll.gif  biggrin.gif Ba kitą savaitę jau +1kg, jei tokiais tempais varys į pliusą  doh.gif

Na as tai ir be svarstykliu jauciu ar i pliusa ar zemyn vaziuoju. O siaip juk pati sakei, kad viskas gerai, kad sportuoji net gi daugiau.. Na man tokiu atveju 0,5kg butu smulkmena. Gi zinociau, kad viska darau gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2008 04 18, 06:51)
aciu 4u.gif o kur raktikaulis?  g.gif hihihi.gif

moksliškas raktikaulio apibūdinimas biggrin.gif : Raktikaulis (lot. clavicula). Ilgas, S raidės formos kaulas, esantis tuoj po oda priekinėje viršutinėje krūtinės ląstos dalyje. Vienu galu jis jungiasi su krūtinkauliu, kitu – su mente, o apatiniu kraštu susiliečia ir su pirmuoju šonkauliu.

Papildyta:
aš irgi pradėjau svertis kuo rečiau, nes svoris nuolat kinta tai didėja tai mažėja.Manau jei sversiuosi pvz pirmadienį ryte ir kiekvieną savaitę vis taip pat matysiu tikruosius kilogramus ir pasiektus rezultatus smile.gif
Atsakyti
sveikos! na reikia kelti temą į viršų! kur visos prapuolėt? kaip jums sekasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoole @ 2008 04 25, 20:42)
kaip jums sekasi?  smile.gif

sekas gerai thumbup.gif
šain užsimaniau bandelės, ir suvalgiau blush2.gif čia jau pasiekimas, kad valgiau ką noriu, o ne ką "galima" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2008 04 25, 20:47)
sekas gerai  thumbup.gif
šain užsimaniau bandelės, ir suvalgiau  blush2.gif čia jau pasiekimas, kad valgiau ką noriu, o ne ką "galima"  biggrin.gif

šaunuolė thumbup.gif o mane vis dar kankina tas kaltės jausmas kai valgau ką noriu, o tada iš liūdesio valgau dar daugiau doh.gif baisu
Atsakyti
QUOTE(gretoole @ 2008 04 25, 21:06)
šaunuolė thumbup.gif  o mane vis dar kankina tas kaltės jausmas kai valgau ką noriu, o tada iš liūdesio valgau dar daugiau  doh.gif  baisu

Na aš dėl tos bandelės abejojau.. po to draugei guidžiaus, kad karova bandelę ryjau biggrin.gif
Ale manau praeis su laiku tokie čiudai smile.gif

O ru nesigraužk, juk ne viskas iš karto 4u.gif pamažu, pamažu pakeisi savo įpročius 4u.gif
Atsakyti
Man - viskas super!!!! Oras gereja!! Upas kyla. As grazeju ir lengveju!!!! thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 04 26, 13:53)
Man - viskas super!!!! Oras gereja!! Upas kyla. As grazeju ir lengveju!!!! thumbup.gif  ax.gif

sveikinu 4u.gif thumbup.gif saunuole!
Atsakyti
Na sveikos, kaip sekas?

As jau ir nebepamenu nuo kada cia ryzausi 3 savaites taisykliu laikytis, bet viskas vyksta pagal plana. Ir viskas isejo savaime, nes paaiskejo, kad esu nestuke.gif

Tapo aisku, kodel tada tiek saldumynai trauke - o dabar nepatikesit - net nupurto pagalvojus.

Tiesa ir daug pergyvenimu dabar turiu, ne visai su MB visaks kaip tikejomes, skyrybom kvepia. Tai visai apetitas dingo, svoris pakrito, naktim nedamiegu.. Na tikiuosi bent vaikeliui viskas buc gerai..

Sekmes visoms!
Atsakyti
labas Izolda 4u.gif oi kaip as tave sveikinu nestuke.gif 4u.gif saunu, kad beveik viskas klostosi gerai pas tave smile.gif tikiuosi su MB viskas issispres
Atsakyti