Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų. Per 4 dienas numečiau 1 kg. Valgau tikrai mažai, kai išalkstu. Tikiuosi, numesiu šiek tiek, bet kad 30 kg - nedrįstu galvoti (o pagal knygą-reikia tuo būti įsitikinus). Kiek jums reikia numesti? Mano ūgis 1,60, svoris 87 kg.

Sveikutes! Kaip saunu, kad Paulo gerbeju tiek daug, visos mes - jega
Neseniai vaikstinejau sau knygyne ir i akis krito knygele "Lieknekime kartu"
pagalvojau, kad nieko neprarasiu, jei dar viena knygele apie lieknejima perskaitysiu. Taigi grizus namo iskart prisedau ir perskaiciau ta knyga sikart
SUPER! Taigi labai noriu prisijungti prie visu ir liekneti kartu
Beje, nepasakiau svarbiausio - mano svoris 94kg, ugis 1.76m

Neseniai vaikstinejau sau knygyne ir i akis krito knygele "Lieknekime kartu"

Beje, nepasakiau svarbiausio - mano svoris 94kg, ugis 1.76m

QUOTE(Kina @ 2008 06 23, 17:55)
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų. Per 4 dienas numečiau 1 kg. Valgau tikrai mažai, kai išalkstu. Tikiuosi, numesiu šiek tiek, bet kad 30 kg - nedrįstu galvoti (o pagal knygą-reikia tuo būti įsitikinus). Kiek jums reikia numesti? Mano ūgis 1,60, svoris 87 kg. 

Sveika.As sveriau dar daugiau

Na sveikos, kaip jums sekasi?
Ko tai tema visai neaktyvi, ar jau visos ant vasaros sulieknejot?
As tai jau izengiau i antraji nestumo trimestra ir uzejo toks zveriskas apetitas, kad jau visai saves nekontroliuoju
Baisoka pasidare del greitai augancio svorio, o ir gydytoja patare nevalgyti uz du, stengtis rinktis sveikesni maista, susirast daugiau veiklos jei nepazaboju apetito..
Na bet jauciu, kad ne tiek del
, kiek psichologiskai prasidejo cia pas mane tas begalinis valgymas.. Kiekviena kasni lydi baisi baime perdaug neisstoreti, o is tos baimes seka dar didesnis apsirijimas..
Tad prisiminiau McKenna, ir nusprendziau temelej apsilankyti ir vel atrasti ramybe, susitaikyti su savimi ir grizti prie 4 auksiniu taisykliu..
Gal mane ir kvaila palaikysit, kad tokioj situacijoj taip rupinuosi svoriu, na bet nelabai malonu, kai per pora savaiciu imi nebelisti i savo rubus, o pilvelis dar vos matosi..
Na tikiuosi atgausiu ramybe, nusiraminsiu ir maitinsiuosi protingai..
Ko tai tema visai neaktyvi, ar jau visos ant vasaros sulieknejot?

As tai jau izengiau i antraji nestumo trimestra ir uzejo toks zveriskas apetitas, kad jau visai saves nekontroliuoju

Tad prisiminiau McKenna, ir nusprendziau temelej apsilankyti ir vel atrasti ramybe, susitaikyti su savimi ir grizti prie 4 auksiniu taisykliu..
Gal mane ir kvaila palaikysit, kad tokioj situacijoj taip rupinuosi svoriu, na bet nelabai malonu, kai per pora savaiciu imi nebelisti i savo rubus, o pilvelis dar vos matosi..

[/quote]
Sveika.Viskas cia gerai su tavimi,vaikuciui reikia daug ivairiu medziagu ,tai ir valgai visko daugiau.O kad rupiniesi savo svoriu tai nieko cia bblogo nematau-reikia save myleti ir rupintis

QUOTE(Fleurette @ 2008 07 11, 14:05)
RRASOM PRASOM

O kodel cia taip tylu?

QUOTE(lauko.gele @ 2008 07 12, 11:16)
Nes šioje temelėje nėra ką per daug pliurpti. Viskas per daug aišku ir paprasta, kad būtų aptarinėjama. Tad arba merginos sulieknėjo, arba toliau kemša ir išbandinėja dietas, nes taip greičiau rezultatai pasirodo, nors dažnai neilgalaikiai..
Čia aš iš asmeninės patirties parašiau

O šiaip jei nori temelę atgaivinti - laikykis šio metodo ir reguliariai skelbk rezultatus, savijautą ir pan. Grįš ir paklydėlės ir naujų atsiras

as uz. Knygos dar neturiu, nes ne Lietuvoj siuo metu esu, bet kiek imanoma daugiau apie tai susiradau internete ir perskaiciau. Aisku po 2 sav bus ir knyga. As Izoldai pritariu kad galima bandyti gaivinti tema. Nors man valios trukumas pastoviai su tom kcal. Aisku kcal skaiciavimas man vienintelis priimtinas dalykas. Jokiu kopustu, morku, baltymu ar kitokiu dietu nepripazistu ir nesikankinu del to.
Si \karta Paul McKenna sudomino. Bandysiu ziureti kaip tai veikia...
Aciu Solo, is temos iki laimes 5 kg uz patarima apie sita knygute
Si \karta Paul McKenna sudomino. Bandysiu ziureti kaip tai veikia...
Aciu Solo, is temos iki laimes 5 kg uz patarima apie sita knygute
Pritariu Izoldos mintims
Gal gaivinam temelę?
Perskaičius knygutę man iškilo klausimukas, kaip dažnai daryti tuos pratimukus? Daryti juos paeiliui, pvz. po vieną kas dien, ar pagal poreikį? Nelabai žinau, kaip "pratimų programą" susidaryti... Šiaip man labai patinka pagal tas taisykles maitintis, nors dar tik antra diena, bet jaučiuosi susitaikiusi su savimi ir savo organizmu

Perskaičius knygutę man iškilo klausimukas, kaip dažnai daryti tuos pratimukus? Daryti juos paeiliui, pvz. po vieną kas dien, ar pagal poreikį? Nelabai žinau, kaip "pratimų programą" susidaryti... Šiaip man labai patinka pagal tas taisykles maitintis, nors dar tik antra diena, bet jaučiuosi susitaikiusi su savimi ir savo organizmu