QUOTE(Zivilka @ 2008 01 21, 17:25)
O KAS CIA PER PROGRAMA? IR KODEL BUTENT 90 DIENU?
Ten tokia knyga, kur kasdien pazymi varnele ar: laikeisi visu 4 taisykliu (zymi kiekviena atskirai), ar darei veidrodzio pratima ir ar klausei CD. Dar pazymi kokius teigiamus pokycius pastebejai ir ka planuoji pagerinti rytoj. Kiekvienos savaites gale darai perziura. O kas dvi sav. tikrini svori. Siaip geras daiktas, ma atrodo. Drausmina labai ir matai pazanga
O 90d. kodel, tai jis neraso, bet as is kitu teoriju zinau, kad per toki laika, samoningai taijomas veiksmas, tampa giliai isisaknijusiu iprociu.
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2008 01 21, 20:18)
pepilota lyg minėjo, kad kasdien darai kažkokius pratimus ir tie įpročiai susiformuoja per 3 mėn... nors negarantuoju visiškai
Ei, aš pvz esu įisikalus tą vieną principą - nevalgyk, kai esi sotus. Bet tai susidūriau su kita problema- aš nesuvartoju net 1000 kcal

kažkaip nesinori visai... na, gal dabar tokios dienos nevalgingos
Del tu kcal, tai jau cia filosofuoju is savo patirties. Manau, kad tavo organizmas geriausiai zino kiek jam reikia maisto. As pvz, specialiai skaiciuodama kcal pastebejau, kad viena diena man uztenka 1000, o kita- ir 1500 per mazai. nezinau nuo ko tai priklauso. Manau, kad tokiu budu tiesiog gaunasi balansas. Ziurek kaip bus toliau. Jei ilgai tau uzteks tu 100kcal, gal ir nelabai gerai tada