Įkraunama...
Įkraunama...

Neabejingoms Paul McKennai

QUOTE(efyra @ 2008 01 23, 13:04)
solo man irgi taip pat nutiko kaip ir tau kad nedaug bevalgau, nes gal skrandis susitraukė. šiandien pasisvėriau tai jau beveik 3kg nebėra ir čia per mėnesį. aišku figūra džiaugiuosi, bet žinau dietologai siūlo ne daugiau 1kg per mėnesį pamest kad negrįžtų atgal. tai nežinau kaip vėliau bus. bet pastebiu kad apetitas po truputį auga, tai gal susinormalizuos viskas.  kaip manot nieko baisaus kad per trumpą laiką  svoris krenta, ar negrįš?

dietologai rekomenduoja numesti per menesi 2-4. nezinau kur tu cia apie ta 1 kg isskaitei. per savaite normalu iki vieno kg numesti. taip kad drasiau ir pirmyn. be to makena sako, kad organizmas pats zino kokiu greiciu jam liekneti, ne musu cia reikalas o organizmo, vot lotuliukas.gif
QUOTE(pepilota @ 2008 01 23, 13:25)
Solo. o kokiu tempu tau svoris krenta, jei rasai, kad kasdien vis lengveji?

As tai stengiuosi laikytis ir dar vienos taisykles - nesisverti. Atsispirti sunku, bet kol kas pavyksta rolleyes.gif

nu as jau seniai nesisveriu, bet ne del to, kad laikausi taisykles, o del to kad bijau, nes porai savaiciu taip konkreciai atitrukau nuo taiksykliu, kad jau apimtys padidejo (jauciu ) ir kam dar papildomai nervintis.
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 01 23, 11:25)
Solo. o kokiu tempu tau svoris krenta, jei rasai, kad kasdien vis lengveji?

Na žinok nesisveriu, bet jaučiu laisvėjančius rūbus, toks jausmas, kad perdien po 100 g tiksliai nusiridena lotuliukas.gif na daug duoda mano didžiulis fizinis aktyvumas biggrin.gif
Atsakyti
Šnd laaabai noriu saldumynų, tai su Paulu nedraugauju schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 01 24, 20:21)
Šnd laaabai noriu saldumynų, tai su Paulu nedraugauju  schmoll.gif  biggrin.gif

O kodel? Saldumynams, kaip ir kitam maistui galioja tos pacios 4 taisykles mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, o noru slopinimo pratimus pamirsai? Jie labai gerai veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 01 24, 18:55)
Beje, o noru slopinimo pratimus pamirsai? Jie labai gerai veikia mirksiukas.gif

nepamiršau, tiesiog iš principo noriu nukrypt nuo kurso lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 01 24, 19:09)
nepamiršau, tiesiog iš principo noriu nukrypt nuo kurso  lotuliukas.gif  tongue.gif

Oj atsiprašau, daugiau visgi nebepajėgiau suvalgyt, šios dienos kcal nedaugiau 1600 lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis, smagu,kai skaitau,kad visoms puikiai sekasi.Tikrai nemanykit kad saldumynai ar kitas maistas galimas ar negalimas,mes to ir mokinames valgyti viska ka norim,tik jausti kada pasisotinam.
juk jau ir dietologai pradeda pripazinti,kad valgyti visko tik jausti saika blush2.gif
na o as su savo dukra ka tik persirgom roto virusu,man tai buvo pirmas kartas ir aciu Dievui,lengva forma viskas truko tik pora dienu,dabar jau bandau atsigauti ir kaip skanu paprasti ryziu paploteliai ar bulijonas. Daugiau niekada nenoreciau vel patirti tokiu baisybiu schmoll.gif
taigi merginos pirmyn,maistas visu pirma malonumas ir draugas 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Keliu temele i virsu? Kaip sekasi? bigsmile.gif
Atsakyti
labas smile.gif na man tai sunkokai doh.gif dar niekaip nepriprantu prie tu 4taisykliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoole @ 2008 01 27, 14:22)
labas smile.gif na man tai sunkokai  doh.gif dar niekaip nepriprantu prie tu 4taisykliu  g.gif

Tam labai padeda pratimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoole @ 2008 01 27, 13:22)
labas smile.gif na man tai sunkokai  doh.gif dar niekaip nepriprantu prie tu 4taisykliu  g.gif

Sveikos, norėčiau prisidėti prie jūsų. Paskaitinėti, paklausyti. Knygos neturiu, neskaičiau, netgi nežinojau, kad tokia yra. Dabar jau knygyne neradau. Bet, paskaičius pateiktas temos pradžioj knygos ištraukas, panorau sužinoti daugiau. Svarbiausia, kad man priimtina prievartos nebuvimo sistema, o apeliavimas į pačio žmogaus protą ir saviįtaigą. Todėl, tiesiog sveikinuosi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Versija1 @ 2008 01 29, 15:19)
Sveikos, norėčiau prisidėti prie jūsų. Paskaitinėti, paklausyti. Knygos neturiu, neskaičiau, netgi nežinojau, kad tokia yra. Dabar jau knygyne neradau. Bet, paskaičius pateiktas temos pradžioj knygos ištraukas, panorau sužinoti daugiau. Svarbiausia, kad man priimtina prievartos nebuvimo sistema, o apeliavimas į pačio žmogaus protą ir saviįtaigą. Todėl, tiesiog sveikinuosi... 4u.gif

Sveika, tai kad tikrai knygynuose yra jo knyga... praktiškai visuose. Čia surašyti tik pagrindiniai principai, tačiau knygoje viskas aprašoma žyymiai įtaigiau ir viską geriau suvoki. Siūlau susirast knygutę 4u.gif
Atsakyti