Įkraunama...
Įkraunama...

Neabejingoms Paul McKennai

QUOTE(Zivilka @ 2008 01 22, 16:30)
nu prasysiu vyro kad irasytu ir bandysiu koki laikeli skirti, kazkai pnegalvojau ,akd juos reikia kas dien klausyti. galvojau viena karta uzsihipnotizuoji ir uztenka

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nejuokauk, juk tai tik paprsta itaiga, kuri veiks tik reguliariai kartojant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 01 22, 16:58)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nejuokauk, juk tai tik paprsta itaiga, kuri veiks tik reguliariai kartojant mirksiukas.gif

nu nieko sau, issijuoke cia is manes. as galvojau cia kaip kodavimas. va pvz. as perskaiciau knyga kaip mesti rukyti ir meciau, taip pat visi pazistami mete. nu ir viskas, nereikia skaityti kiekviena diena. tai galvojau ir cia taip pat
Atsakyti
sveikutes 4u.gif jusu pagalba atradau Paul McKenna,perskaiciau knygele,perziurejau seminarus is youtube.com to pasekoje numeciau 7 kg thumbup.gif .Taciau dabar kazkaip apsileidau blush2.gif ,kazkaip motyvacijos truksta,reikes vel knygele skaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustule22: 22 sausio 2008 - 16:23
na 7 kg tikrai nemazai. o gal daugiau nereikia mesti?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2008 01 22, 17:06)
nu nieko sau, issijuoke cia is manes. as galvojau cia kaip kodavimas. va pvz. as perskaiciau knyga kaip mesti rukyti ir meciau, taip pat visi pazistami mete. nu ir viskas, nereikia skaityti kiekviena diena. tai galvojau ir cia taip pat

As ne piktai. Draugiskai mirksiukas.gif Nezinau kas ten per sistema metimui rukyti, bet cai juk mes norim keisti savo iprocius, kurie isisaknije metai is metu. Ir ismokti pamilti save, juk niekaip napatikesiu, kad kg prisiauginami is meiles sau! Ir susikurti liekno saves savivaizdi giliai pasamoneje. Tam reikia daryti reguliariai pratimus. Norint rezultatu svarbu KARTOJIMAS smile.gif

QUOTE(gustule22 @ 2008 01 22, 18:17)
sveikutes 4u.gif jusu pagalba atradau Paul McKenna,perskaiciau knygele,perziurejau seminarus is youtube.com to pasekoje numeciau 7 kg thumbup.gif .Taciau  dabar kazkaip apsileidau blush2.gif ,kazkaip motyvacijos truksta,reikes vel knygele skaityti mirksiukas.gif

Labutis! Na rezulatai ispudingi blink.gif Gal gali pasidalint per kiek cia laiko? Ar darei kokius pratimus ar tik vadovavaisi 4-iomis taisyklemis? Nuo kokio iki svorio metei? Zodziu pasipasakok mirksiukas.gif Ikvepsi mus viasas smile.gif
Atsakyti
Zivilka, Pepilota, labai prašau, gal galėtumėt man per skype atsiųsti tą įrašą? blush2.gif 4u.gif Taip norėčiau paklausyti, motyvacijos pasisemti... wub.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2008 01 22, 17:40)
na 7 kg tikrai nemazai. o gal daugiau nereikia mesti?

na dar reiketu blush2.gif daugiausiai vadovavausi tomis 4 taisyklemis, dariau ir tuos minimus pratimus bet tik retkarciais unsure.gif labai smagu kai pajunti,jog esi soti bet neapsunkusi thumbup.gif man cia buvo tikras atradimas,nes seniau tiesiog kisdavau i skrandi tiek kiek telpa,kol pajausdavau,kad tuoj sprogsiu lotuliukas.gif o dabar ir energijos daugia u atsirado ir nuotaika geresne mirksiukas.gif startavau 74kg o dabar 67-66kg,nors nukrypimu buvo ax.gif mane pacia nustebino rezultatai,nes kaip Mckenna rekomenduoja pasisveriau po 2 savaiciu.Sis svoris ir laikosi dabar,nors truputi apsileidau doh.gif noriu susigrazinti avo buvusi svori pries pastojant,taigi dar reikia pasistengti
Papildyta:
o apie koki jus cia irasa kalbat?gal ir man jis praverstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 01 22, 19:02)
As ne piktai. Draugiskai mirksiukas.gif  Nezinau kas ten per sistema metimui rukyti, bet cai juk mes norim keisti savo iprocius, kurie isisaknije metai is metu. Ir ismokti pamilti save, juk niekaip napatikesiu, kad kg prisiauginami is meiles sau! Ir susikurti liekno saves savivaizdi giliai pasamoneje. Tam reikia daryti reguliariai pratimus. Norint rezultatu svarbu KARTOJIMAS smile.gif
Labutis! Na rezulatai ispudingi blink.gif  Gal gali pasidalint per kiek cia laiko? Ar darei kokius pratimus ar tik vadovavaisi 4-iomis taisyklemis? Nuo kokio iki svorio metei? Zodziu pasipasakok mirksiukas.gif  Ikvepsi mus viasas smile.gif

pepilota, as ir nepagalvojau kad tu pikrai, pati juokiuosi smile.gif zodziu reik klausyti

QUOTE(chocolove @ 2008 01 22, 19:56)
Zivilka, Pepilota, labai prašau, gal galėtumėt man per skype atsiųsti tą įrašą? blush2.gif  4u.gif Taip norėčiau paklausyti, motyvacijos pasisemti... wub.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif  4u.gif  4u.gif

zinok as skaipu neisnaudoju, nesu net bandziusi ir neturiu, per e. maila siusti tikrai zinau kad per dideli faila. man irase viena klaipediete ir as paiemiau. gal pepilota galetu persiusti?
Atsakyti
solo man irgi taip pat nutiko kaip ir tau kad nedaug bevalgau, nes gal skrandis susitraukė. šiandien pasisvėriau tai jau beveik 3kg nebėra ir čia per mėnesį. aišku figūra džiaugiuosi, bet žinau dietologai siūlo ne daugiau 1kg per mėnesį pamest kad negrįžtų atgal. tai nežinau kaip vėliau bus. bet pastebiu kad apetitas po truputį auga, tai gal susinormalizuos viskas. kaip manot nieko baisaus kad per trumpą laiką svoris krenta, ar negrįš?
Atsakyti
QUOTE(efyra @ 2008 01 23, 11:04)
kaip manot nieko baisaus kad per trumpą laiką  svoris krenta, ar negrįš?

Tai va aš pagalvojau apie tą patį, nors kita vertus, 3 kg per mėn nėra baisiai daug, svarbu neapsiryt dažnai biggrin.gif Toliau tvarkingai laikaus, nu tiesiog kasryt vis lengvėju wub.gif pasitaiko, kad kokių sausainių daugiau užvalgau, bet sugebu laiku sustot. O ką jau kalbėt apie apsirijimus vakarais, jų nebepasitaiko. (bijau prisišnekėt, kad vėl nepradėčiau grįžt prie senų įpročių, tfu tfu tfu) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 01 23, 12:15)
Tai va aš pagalvojau apie tą patį, nors kita vertus, 3 kg per mėn nėra baisiai daug, svarbu neapsiryt dažnai  biggrin.gif  Toliau tvarkingai laikaus, nu tiesiog kasryt vis lengvėju  wub.gif  pasitaiko, kad kokių sausainių daugiau užvalgau, bet sugebu laiku sustot. O ką jau kalbėt apie apsirijimus vakarais, jų nebepasitaiko. (bijau prisišnekėt, kad vėl nepradėčiau grįžt prie senų įpročių, tfu tfu tfu)  tongue.gif

tame ir smagumas kad laikantis dietos daug ko negalima valgyt ir jei jau paragauji "uždrausto vaisiaus" tai tarsi atitrūksti nuo gradinės. o čia valgai viską ir nesinori per daug, kad žvaliai jaustumeis. aš tai tikrai pavandinčiau ne dieta o gyvenimo būdu biggrin.gif man irgi nebepasitaiko apsirijimų. tiesa praeitą savaitę smarkiai padauginau lazdyno riešutų, tai sradis taip sustojo doh.gif anksčiau yra taip buvę nuo persivalgymų, tai dabar pagalvoju apie tai ir nesinori prisikimšt iki negalėjimo smile.gif
Atsakyti
Solo. o kokiu tempu tau svoris krenta, jei rasai, kad kasdien vis lengveji?

As tai stengiuosi laikytis ir dar vienos taisykles - nesisverti. Atsispirti sunku, bet kol kas pavyksta rolleyes.gif
Atsakyti