Sveikos
Na pagaliau man baigesi sesija, vel jungiuosi prie jusu

Per tuos mokslus visko buvo: ir priaugus buvau, ir dar labiau sukudus, o galiausiai 1kg pliuso turiu nuo paskutinio rezultatu patvirtinimo

Na ka, pats laikas inest harmonija i maitinimasi
Smagu, kad cia tiek nauju dalyviu prisijunge

Man tai vienintelis teisingas metodas norint amziams suliekneti, nes is tiesu, ne tik nuo maisto kokybes, bet dar ir nuo kiekio musu svoris priklauso, nes jei ir sveiko maisto nuolat prisivalgysim - neisvengiamai storesim.. Tad geriau rinktis tai ka nori ir su malonumu suvalgyti, ramiai, pasimegaujant, tik tiek kiek reikia
Bet visu pirmiausia, tai reikia nusiramint, nustot panikuot

Cia ne kokios varzybos.. Reikia nustot galvot tik apie maista, apie svori, apie apsivalgymus.. Juk tiek daug nuostabiu dalyku vyksta aplinkui

Man paciai gaila savo laiko, kai pagalvoji, kad paskutinius savo 7 metus tik ir gyvenau svorio metimu, bet taip nieko ir nepasiekiau.. Tad, pasikartosiu, reikia apmastyt, ar tikrai tas svoris taip trukdo gyventi, kad daugiau apie nieka nepajegiam galvoti, niekuo dziaugtis? Jei ne - metam viska is galvos ir gyvenam sau laimingai

Jei tikrai taip trukdo - tuomet visas pasaulis, visos galimybes ir priemones musu rankose, kad pagaliau pasiekti svajone, tapti lieknoms ir sveikoms! MUSU RANKOSE, juk taip paprasta ir ranka pasiekiama

Niekas kitas uz musu antsvori nekaltas, bet niekas ir netrukdo buti lieknoms