Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vyras jums iš karto atrodė seksualus?

kai pamaciau SB tikrai sakiau kad nebusiu su juo kartu ...jis net nemano sknio ir metu skirtumas nemazas ...bet kaip sakoma niekada nesakyk niekada ...
dabar ir sexsualus ir grazus ir mylimas ir begalo geidziamas
Atsakyti
Kūdas, su akiniais ir dar su mažėjančiu plaukų kuokštu ant galvos... nu jau tikrai ne mano ANTONIO Banderas lotuliukas.gif Bet ka jūs manot pradžioje savo nedrąsumu netgi pavergė lotuliukas.gif

....Kartu jau daugiau nei du metai, ir jis man pats nuostabiausias vyras EVER wub.gif
Atsakyti
O taip, man jis labai grazus ir seksualus buvo ir yra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdelyte: 18 vasario 2008 - 18:26
QUOTE(Prata Vetra @ 2008 01 10, 12:28)
Tema apie tai, ką pajautėte susipažinusios su būsimu vyru/draugu seksualumo aspektu. Ar pajutote, kad norite su juo bučiuotis, o gal ir daugiau?  bigsmile.gif

Išvaizda man nelabai patiko, bet seksualinė trauka pasireiškė iškart nuo pažintiens akimirkos. Vėliau aistra tik stiprėjo, o ir išvaizda pradėjo darytis visai nieko, kol ėmė ir patikt 4u.gif
O tokių, kur galvodavau "tik jau nelįsk" irgi buvo biggrin.gif Bet nieko daugiau su jais ir nesigavo kaip 1-2 pasimatymai cool.gif
Atsakyti
Isimilejau is pirmo zvilgsnio,uzsimaniau jo taip pat.Bet tai ivyko po menesio pazinties.
Atsakyti
Pamačiau pirmą kartą ir pasakiau sau, kad jis bus mano wub.gif 4u.gif O jis sakė, kad prisižadėjo sau, kad tikrai neprasidės to tokia kaip aš unsure.gif Ir štai po kelių mėnesių jau šoksim vestuves doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Abu vienas kitam tą pačią akimirką pajutom kaip patinkame ir traukiame wub.gif ir taip jau vienuolikti metai mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvo ir yra seksualus ax.gif
Atsakyti
Taip iš pat pradžių.
Atsakyti
taip, vos tik ji isvydau biggrin.gif
Atsakyti
yra seksualių vyrų , o yra ir ne mirksiukas.gif Maniškis buvo ne seksy , bet dabar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agle @ 2008 02 24, 19:40)
yra seksualių vyrų , o yra ir ne mirksiukas.gif Maniškis buvo ne seksy , bet dabar  thumbup.gif

idomiai g.gif
Atsakyti