Įkraunama...
Įkraunama...

bijau skristi lėktuvu

As irgi labai bijau, gal ne taip smarkiai, kad atsisakyti pacio skridimo, bet skrendu su baime, kad va tuoj tuoj kazkas atsitiks ir lektuvas nukris. Bet va kiek skridau, nei karto nieko neatsitiko, lapkriti vel reiks skristi ir as jau dabar pradedu bijoti blush2.gif
Atsakyti
O man skrydziai lektuvu labai patinka thumbup.gif Bet ne apie savo "drasa" rasyt norejau. Man tiesiog keista gyvenimiska filosofija "bijau, bet skrendu". Bijot, tai ir neskriskit. Kas jus vercia? Nera kitu susisiekimo priemoniu? Vat kai pabandysit laivu iki Amerikes nuplaukt, praeis visos skrydziu baimes. Bent jau Europos masteliu tikrai nera problemu nukeliaut i bet kuria sali, isvengiant skrydzio lektuvu. Nebent, zinoma, jusu marsrutai Vilnius-Tokyo arba Vilnius-Sidney lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2006 07 18, 13:00)
O man skrydziai lektuvu labai patinka  thumbup.gif  Bet ne apie savo "drasa"  rasyt norejau. Man tiesiog keista gyvenimiska filosofija "bijau, bet skrendu". Bijot, tai ir neskriskit. Kas jus vercia? Nera kitu susisiekimo priemoniu? Vat kai pabandysit laivu iki Amerikes nuplaukt, praeis visos skrydziu baimes. Bent jau Europos masteliu tikrai nera problemu nukeliaut i bet kuria sali, isvengiant skrydzio lektuvu. Nebent, zinoma, jusu marsrutai Vilnius-Tokyo arba Vilnius-Sidney  lotuliukas.gif

Na su laivu iki amerikos neteko plaukti, bet paplaukiojudaznai ir zymei labiau patinka jokios baimes nejauciu, siubuoja ramu, gali laisvai vaikscioti, o bijantiems yra daugybe uzsiemumu, kad negalvoti apie baime, kavines , naktinei klubai kazino, parduotuves, lektuve sedi sukaustyta ir galvoji "ar jau krentam " biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 07 18, 09:11)
Aš irgi bijau skristi lėktuvu doh.gif  Bet teko neseniai skristi į Turkiją, būtent su Aurela..Ir viskas buvo gerai..lėktuvas sėkmingai pakilo ir sėkmingai nusileido 4u.gif  Bet man vis tiek nepatinka pats jausmas skridimo metu...kažkaip galva svaigsta... schmoll.gif  Bet dėl saugumo nebijok!  4u.gif

Paguodei biski biggrin.gif Dar pasakyk, ar valgyti+gerti jie duoda, nes girdejau, kad lektuvuose nebemaitina blink.gif
As bijau ir skrendu. Ir negaliu atsisakyti, nes i Kreta labai noriu g.gif Tiesiog kas bus tas...skrendu su savo baime kartu, gal ir "jai" reiktu bilieta nupirkti??? g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Dar norejau parasyti, kad neguodzia ta mintis:visi skrido ir parskrido biggrin.gif
Atsakyti
As irgi nebijau.Man labai patinka skrydziai.O jei visa gyvenima bijosi kazko,tai...Skrisdamas lektuvu matai tiek daug graziu vaizdu... wub.gif
Atsakyti
Aš skristi nebijau. Man tik nemalonus jausmas, kai lėktuvas jau atrodo yra pakankamai aukštai, o vis dar kyla. Va, to, jausmo nelabai mėgstu cool.gif
Atsakyti
[quote=PAME,2006 07 18, 15:45]
Paguodei biski biggrin.gif Dar pasakyk, ar valgyti+gerti jie duoda, nes girdejau, kad lektuvuose nebemaitina blink.gif
As bijau ir skrendu. Ir negaliu atsisakyti, nes i Kreta labai noriu g.gif Tiesiog kas bus tas...skrendu su savo baime kartu, gal ir "jai" reiktu bilieta nupirkti??? g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nieko nebus.Lektuvai krenta visame pasaulyje.Ir retokai pasakyciau..Kodel tai turi atsitikti butent tau?Neatsitiks! schmoll.gif
Na,cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2006 03 09, 16:16)

Man baisiausia tas momentas, kad pvz kai vaziuoji su masina, tai mirtis gali buti staigi, nebuna laiko net pagalvoti apie nelaime, o lektuvu kai krenti tai baisiausia zinoti kad tuoj mirsi...zmones speja dar ir paskambinti ir sms parasyti...kraupu...

karsta.gif bijau.gif baisu pagalvot.Man su kiekvienais metais daros vis baisiau ir baisiau verysad.gif
Atsakyti
aš skrendant tai nejaučiu baimės, bet baisu būna kai jau lėktuvas leidžiasi unsure.gif
Atsakyti
verysad.gif aš irgi paniškai bijau lėktuvu jau ne viena progą praleidau išvykti kur nors atostogų cray.gif negaliu perlipt per save, man atrodo aš kylant alpsiu man bus labai bloga (bijau kai užgula ausis) bijau kad vemsiu kad lėktuvas nukris , bijau visko kas susiję su žodžių lėktuvas ir skrydis verysad.gif net pavydžių žmonėm kurie nieko panašaus nejaučia verysad.gif kaip nugalėt save? savo fobija, jau nekalbu jei reikėtų skrist su vaikų tada tikrai ištiktu panikos priepuolis verysad.gif man atrodo aš tik vienintele tokia paranojike šitoj srity verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 06 02, 15:36)
verysad.gif  aš irgi paniškai bijau lėktuvu jau ne viena progą praleidau išvykti kur nors atostogų cray.gif negaliu perlipt per save, man atrodo aš kylant alpsiu man bus labai bloga (bijau kai užgula ausis) bijau kad vemsiu kad lėktuvas nukris , bijau visko kas susiję su žodžių lėktuvas ir skrydis  verysad.gif  net pavydžių žmonėm kurie nieko panašaus nejaučia  verysad.gif  kaip nugalėt save? savo fobija, jau nekalbu jei reikėtų skrist su vaikų tada tikrai ištiktu panikos priepuolis  verysad.gif    man atrodo aš tik vienintele tokia paranojike šitoj srity  verysad.gif

Atrodo,kad čia rašau aš prieš kokius 4 metus biggrin.gif Bet nutiko taip kad turėjau nori nenori skristi doh.gif nebuvo kitos išeities.Bijojau to paties kaip ir jūs.Bijojau,kad apsivemsiu(nes mašinoje pykina),bijojau,kad lėktuvas nukris ir tt.Nu žodiu to paties kaip ir jūs.O dar kai pamačiau tą lėktuviuką.. blink.gif tokį mažą.Air baltic tokius turi bigsmile.gif Dar einat pro patikrinimus pradėjo kaukti metalo detektorius iš vis bijojau,kad kokiu terorizmu apkaltins cool.gif
Sėdome į lėktuvą,apsižvalgiau.Išklausisu instruktažą.Ir KYYYYlame biggrin.gif nežinojau ar verkti ar juoktis,bet patiko.Keistas jausmas,bet toks geras wub.gif Žiūrėjau į debesėlius,fotkinau ir skaičiau.Kai jau reikėjo išlipt tai norėjau vėl skristi.Dabar tai man maloniausia transporto priemonė.Beja automobilių avarijos vyksta daug dažniau.Gerų atostogų 4u.gif
Atsakyti
Pernai skridau pirmą kartą. Šiaip bijau aukščio ir pykino vien nuo minties apie skrydį. Bet viskas praejo sklandžiai, pakilimo ir nusileidimo momentai tik nemalonūs. Tačiau apskritai baimė sumažėjo. Šiais metais vyras įkalbnėja paskraidyt su oro balionu, čia bus rimtesnis išbandymas smile.gif
Atsakyti