As irgi labai bijau, gal ne taip smarkiai, kad atsisakyti pacio skridimo, bet skrendu su baime, kad va tuoj tuoj kazkas atsitiks ir lektuvas nukris. Bet va kiek skridau, nei karto nieko neatsitiko, lapkriti vel reiks skristi ir as jau dabar pradedu bijoti

O man skrydziai lektuvu labai patinka
Bet ne apie savo "drasa" rasyt norejau. Man tiesiog keista gyvenimiska filosofija "bijau, bet skrendu". Bijot, tai ir neskriskit. Kas jus vercia? Nera kitu susisiekimo priemoniu? Vat kai pabandysit laivu iki Amerikes nuplaukt, praeis visos skrydziu baimes. Bent jau Europos masteliu tikrai nera problemu nukeliaut i bet kuria sali, isvengiant skrydzio lektuvu. Nebent, zinoma, jusu marsrutai Vilnius-Tokyo arba Vilnius-Sidney

QUOTE(jbs @ 2006 07 18, 13:00)
O man skrydziai lektuvu labai patinka
Bet ne apie savo "drasa" rasyt norejau. Man tiesiog keista gyvenimiska filosofija "bijau, bet skrendu". Bijot, tai ir neskriskit. Kas jus vercia? Nera kitu susisiekimo priemoniu? Vat kai pabandysit laivu iki Amerikes nuplaukt, praeis visos skrydziu baimes. Bent jau Europos masteliu tikrai nera problemu nukeliaut i bet kuria sali, isvengiant skrydzio lektuvu. Nebent, zinoma, jusu marsrutai Vilnius-Tokyo arba Vilnius-Sidney 

Na su laivu iki amerikos neteko plaukti, bet paplaukiojudaznai ir zymei labiau patinka jokios baimes nejauciu, siubuoja ramu, gali laisvai vaikscioti, o bijantiems yra daugybe uzsiemumu, kad negalvoti apie baime, kavines , naktinei klubai kazino, parduotuves, lektuve sedi sukaustyta ir galvoji "ar jau krentam "

QUOTE(Tylene @ 2006 07 18, 09:11)
Aš irgi bijau skristi lėktuvu
Bet teko neseniai skristi į Turkiją, būtent su Aurela..Ir viskas buvo gerai..lėktuvas sėkmingai pakilo ir sėkmingai nusileido
Bet man vis tiek nepatinka pats jausmas skridimo metu...kažkaip galva svaigsta...
Bet dėl saugumo nebijok! 

Paguodei biski

As bijau ir skrendu. Ir negaliu atsisakyti, nes i Kreta labai noriu

Papildyta:
Dar norejau parasyti, kad neguodzia ta mintis:visi skrido ir parskrido

As irgi nebijau.Man labai patinka skrydziai.O jei visa gyvenima bijosi kazko,tai...Skrisdamas lektuvu matai tiek daug graziu vaizdu...

Aš skristi nebijau. Man tik nemalonus jausmas, kai lėktuvas jau atrodo yra pakankamai aukštai, o vis dar kyla. Va, to, jausmo nelabai mėgstu

[quote=PAME,2006 07 18, 15:45]
Paguodei biski
Dar pasakyk, ar valgyti+gerti jie duoda, nes girdejau, kad lektuvuose nebemaitina
Tiesiog kas bus tas...skrendu su savo baime kartu, gal ir "jai" reiktu bilieta nupirkti???

Nieko nebus.Lektuvai krenta visame pasaulyje.Ir retokai pasakyciau..Kodel tai turi atsitikti butent tau?Neatsitiks!
Na,cia tik mano nuomone
Paguodei biski

Nieko nebus.Lektuvai krenta visame pasaulyje.Ir retokai pasakyciau..Kodel tai turi atsitikti butent tau?Neatsitiks!

Na,cia tik mano nuomone

QUOTE(klumpele @ 2006 03 09, 16:16)
Man baisiausia tas momentas, kad pvz kai vaziuoji su masina, tai mirtis gali buti staigi, nebuna laiko net pagalvoti apie nelaime, o lektuvu kai krenti tai baisiausia zinoti kad tuoj mirsi...zmones speja dar ir paskambinti ir sms parasyti...kraupu...

aš skrendant tai nejaučiu baimės, bet baisu būna kai jau lėktuvas leidžiasi

QUOTE(Lera @ 2008 06 02, 15:36)

Atrodo,kad čia rašau aš prieš kokius 4 metus

Sėdome į lėktuvą,apsižvalgiau.Išklausisu instruktažą.Ir KYYYYlame