Įkraunama...
Įkraunama...

bijau skristi lėktuvu

Oi, as irgi labai bijau skristi!!! Kai skridau pirma karta, sakiau,-tai pirmas ir paskutinis kartas, kai skrendu lektuvu unsure.gif
Atsakyti
As tai nei trupucio nebijau man labai patinka skristi lektuvo o ypac kai jis kyla ir leidziasi thumbup.gif juk lektuvas yra saugiausia transporto priemone clap.gif
Atsakyti
.. tegu, tai ir pati saugiausia transporto priemone, bet as bijojau, bijau ir bijosiu ... brrr ... unsure.gif blink.gif huh.gif .. uzdaro, pririsa ir .. dar valgyt duoda, kad ramiai sedetum g.gif .... anksciau tai kylant ir leidziantis visada uzsimerkdavau, o dabar turiu akis isplest ir vaidint drasia, nes geda, bo vaikai visai nebijo .. Tai, kad lengviau ir man butu, prisikisu zabtelius sokolado .. ir mastau: " na, sokolada jiedu, tikrai viskas bus gerai, nepateriosiu juk tokio skanesio del to lektuvo" .. O jei rimciau, tai .. protu suvoki, zmogus, kad ir vazoneliai nuo balkonu krenta, bet eini sau po jais ir ziuri tiesiai ar i koki dailu praeivi ar, galu gale, po kojom, ne virsun juk, bet .. yra toks dalykelis - fobija ar kaip ten kitaip .. tai gi, vieni bijom voru, kiti - lektuvu wink.gif .. ir jiesk nejiedes ta sokolada - tas pats .. tik va, apsimest gali, kad viskas "okay" ir uz sypsenos baime paslept ... nera ka daryt, jei reik skrist ... kol kas dar niekas nieko tokio kitokio ir neisrado dideliam atstumui iveikt per trumpa laika. Kai pagalvoji, tai juk daug ko bijai, bet - darai thumbup.gif
Atsakyti
....Noriu i Graikija,vyras masina atsisako -po keliones i Kroatija{atvairavo 4200km.}daugiau nenori,sutinka tik skrist lektuvu,bijau paniskai,nezinau ka reiks daryt ir noriu,ir labai bijau fear.gif ....Gal kur Kaune kokiu kursu yra ,kad atsikratyt tos baimes lektuvamas????
Atsakyti
o as tai visai nebijau,jauciu malonuma kai lekyuvas atsiplesia nuo zemes,geras jausmas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Viliuke @ 2005 07 11, 19:21)
o as tai visai nebijau,jauciu malonuma kai lekyuvas atsiplesia nuo zemes,geras jausmas  thumbup.gif .

man irgi thumbup.gif
toks prabangus atrakcionas biggrin.gif
Atsakyti
dar kartais,kaip "pagauna" oro duobes,nerealiai pakrato ,tai smagiau skristi buna,o taip,pakilus lektuvui miegas tik ima,ner ka veikti. g.gif
Atsakyti
as saugiausiai jauciuos, kai lieciu zeme kojom biggrin.gif nepatinka man nei skristi oru, nei plaukti vandeniu... bet kai neturi zmogus pasirinkimo, ka darysi g.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2005 07 12, 23:22)
as saugiausiai jauciuos, kai lieciu zeme kojom  biggrin.gif  nepatinka man nei skristi oru, nei plaukti vandeniu... bet kai neturi zmogus pasirinkimo, ka darysi  g.gif

o kad man duotų tokį pasirinkimo neturėjimą ax.gif , vis paskraidyt lėktuvu...
Atsakyti
QUOTE(drulia @ 2004 09 11, 04:09)
.. tegu, tai ir pati saugiausia transporto priemone, bet as bijojau, bijau ir bijosiu ... brrr ...  unsure.gif  blink.gif  huh.gif  .. uzdaro, pririsa ir .. dar valgyt duoda, kad ramiai sedetum  g.gif  ....

Tai jau tikrai - elgiasi kaip su atitinkamos ligoninės pacientais. thumbup.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Pralinksminai mane, drulia, bet tai tik juokas pro ašaras, nes aš irgi bijau skristi. doh.gif Šiais metai planavome kelionę į užsienį, bet, ačiū Dievui, ją teko atidėti - valioooo, nebereikės drebint kinkų. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=drulia,2004 09 11, 05:09]
.. uzdaro, pririsa ir .. dar valgyt duoda, kad ramiai sedetum g.gif

O tu isgert paprasyk, tai tada net priristi nereiks... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na, kiekvienas lėktuvas nusileidžia tiek pat kartų, kiek ir pakyla.. tongue.gif
Ar paguodžiau? 4u.gif
O pati nesaugiausia vieta žmogui - lova, nepamenu, kiek tiksliai, bet įspūdingas procentas dvikojų miršta būtent jose... ax.gif
Atsakyti