As tai nei trupucio nebijau man labai patinka skristi lektuvo o ypac kai jis kyla ir leidziasi
juk lektuvas yra saugiausia transporto priemone

.. tegu, tai ir pati saugiausia transporto priemone, bet as bijojau, bijau ir bijosiu ... brrr ...
.. uzdaro, pririsa ir .. dar valgyt duoda, kad ramiai sedetum
.... anksciau tai kylant ir leidziantis visada uzsimerkdavau, o dabar turiu akis isplest ir vaidint drasia, nes geda, bo vaikai visai nebijo .. Tai, kad lengviau ir man butu, prisikisu zabtelius sokolado .. ir mastau: " na, sokolada jiedu, tikrai viskas bus gerai, nepateriosiu juk tokio skanesio del to lektuvo" .. O jei rimciau, tai .. protu suvoki, zmogus, kad ir vazoneliai nuo balkonu krenta, bet eini sau po jais ir ziuri tiesiai ar i koki dailu praeivi ar, galu gale, po kojom, ne virsun juk, bet .. yra toks dalykelis - fobija ar kaip ten kitaip .. tai gi, vieni bijom voru, kiti - lektuvu
.. ir jiesk nejiedes ta sokolada - tas pats .. tik va, apsimest gali, kad viskas "okay" ir uz sypsenos baime paslept ... nera ka daryt, jei reik skrist ... kol kas dar niekas nieko tokio kitokio ir neisrado dideliam atstumui iveikt per trumpa laika. Kai pagalvoji, tai juk daug ko bijai, bet - darai

....Noriu i Graikija,vyras masina atsisako -po keliones i Kroatija{atvairavo 4200km.}daugiau nenori,sutinka tik skrist lektuvu,bijau paniskai,nezinau ka reiks daryt ir noriu,ir labai bijau
....Gal kur Kaune kokiu kursu yra ,kad atsikratyt tos baimes lektuvamas????

o as tai visai nebijau,jauciu malonuma kai lekyuvas atsiplesia nuo zemes,geras jausmas
.

QUOTE(Viliuke @ 2005 07 11, 19:21)
o as tai visai nebijau,jauciu malonuma kai lekyuvas atsiplesia nuo zemes,geras jausmas
.

man irgi

toks prabangus atrakcionas

dar kartais,kaip "pagauna" oro duobes,nerealiai pakrato ,tai smagiau skristi buna,o taip,pakilus lektuvui miegas tik ima,ner ka veikti.

as saugiausiai jauciuos, kai lieciu zeme kojom
nepatinka man nei skristi oru, nei plaukti vandeniu... bet kai neturi zmogus pasirinkimo, ka darysi

QUOTE(lanaa @ 2005 07 12, 23:22)
as saugiausiai jauciuos, kai lieciu zeme kojom
nepatinka man nei skristi oru, nei plaukti vandeniu... bet kai neturi zmogus pasirinkimo, ka darysi 

o kad man duotų tokį pasirinkimo neturėjimą

QUOTE(drulia @ 2004 09 11, 04:09)
.. tegu, tai ir pati saugiausia transporto priemone, bet as bijojau, bijau ir bijosiu ... brrr ...
....

Tai jau tikrai - elgiasi kaip su atitinkamos ligoninės pacientais.

[quote=drulia,2004 09 11, 05:09]
O tu isgert paprasyk, tai tada net priristi nereiks...

O tu isgert paprasyk, tai tada net priristi nereiks...

Na, kiekvienas lėktuvas nusileidžia tiek pat kartų, kiek ir pakyla..
Ar paguodžiau?
O pati nesaugiausia vieta žmogui - lova, nepamenu, kiek tiksliai, bet įspūdingas procentas dvikojų miršta būtent jose...

Ar paguodžiau?

O pati nesaugiausia vieta žmogui - lova, nepamenu, kiek tiksliai, bet įspūdingas procentas dvikojų miršta būtent jose...