Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(Nea @ 2008 01 30, 11:23)
Sveikos mergaites;)
ar kuriai is jusu dejo tokia guma kad uzdarytu tarpus tarp dantu? jei taip ar efektinga buvo? nes jau turiu tokia uzdeta.. siaip nesijaucia nieko.. tik rezultatas idomu bus pamatyt:)

Aš atsakysiu mirksiukas.gif man dėjo tokią gumą, gal net ne vieną. Tikrai efektinga, uždarys tarpelius, turėk kantrybės mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 01 30, 16:17)
Aš atsakysiu mirksiukas.gif  man dėjo tokią gumą, gal net ne vieną. Tikrai efektinga, uždarys tarpelius, turėk kantrybės mirksiukas.gif  4u.gif

aciu!! o kiek laiko nesiojai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nea @ 2008 01 30, 16:15)
aciu!! o kiek laiko nesiojai?smile.gif

Nea, aš žinok jau net nepamenu g.gif Man dėjo dar ir kažkokias grandinėles po to... Tikrai nepasakysiu, kiek laiko teko nešiot, bet ne ilgiau nei pusę metų tai tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 01 30, 17:21)
Nea, aš žinok jau net nepamenu g.gif Man dėjo dar ir kažkokias grandinėles po to... Tikrai nepasakysiu, kiek laiko teko nešiot, bet ne ilgiau nei pusę metų tai tikrai 4u.gif

aisku dekui uz info:) 4u.gif
Atsakyti
Nea bet gali tekt panesiot ir ilgiau wink.gif.ar tau labai skauda su jom?
Atsakyti
sveikutes, netycia uzklydau cia ir perskaiciau apie gdytojas treciadieni man Ilona Tercijonaite turi deti breketus vienam zandikauliui, bet jau manau kad nebedesiu ryt reikia kreiptis kazkur kitur kuo greiciau nes man israutas vienas dantis ir paruosta breketams ilgiau taip vaiksciot tikrai nebegaliu unsure.gif
Atsakyti
Kiek laiko trunka breketu uzdejimas? 1 val. ar 2? Beje kazka isskaiciau kad reikia po keliu dienu ateit juos aktyvuot, ka tai reiskia? Ar cia yra nesiojanciu beligaturinius breketus, ar galit pasakyt ar labai skauda po uzdejimo?
Atsakyti
Beje dar keletas klausimu:
Ar su beligaturiniais irgi reikia tu elastiku? Nes kaip as suprantu tai nereikia, ar ne?
Ir ar dar reikia pries dedant beligaturinius tu 'separaciniu gumu', ortodonte man nieko neminejo, sake tik ateit ketvirtadieni ir sake suklijuos.
Atsakyti
man sake kad uztrunka 1.5val smile.gif
Atsakyti
^ Ant abieju zandikauliu ar ant vieno?
Atsakyti
kiek pamenu, labai greitai tuos breketus suklijuoja, mažiau nei per pusvalandį biggrin.gif
Atsakyti
kur gi visos dingusios?smile.gif nejaugi rumsiskese blynus valgot??smile.gif

Atsakyti