Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

Hello moteros bigsmile.gif
Kaip gyvuojate? Kaip savaitgalis? Nesušalot, o sušalę pasveikot? 4u.gif

Va, ex-s, kaip tikras draugas taip manęs pasiilgo, kad net sapnuoja biggrin.gif tik įdomu, kodėl aš pavėlavau į sapną, ups, į susitikimą lotuliukas.gif

Kas čia dar? g.gif Ogi viskas gerai.
Zuikis tikrai šaunuolis, nepaliausiu to kartot mirksiukas.gif (aš - akademines pačiupau)

Geros dienos.
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 01 28, 09:38)
Hello moteros bigsmile.gif
Kaip gyvuojate? Kaip savaitgalis? Nesušalot, o sušalę pasveikot? 4u.gif

hello.
gyvuojam neblogai mirksiukas.gif jau beveik baigiu islisti issavo slogu ir kosuliu thumbup.gif
tai sakai, tinginyste nugalejo tavo pasisventima mokslams lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 01 28, 10:12)
hello.
gyvuojam neblogai  mirksiukas.gif jau beveik baigiu islisti issavo slogu ir kosuliu  thumbup.gif
tai sakai, tinginyste nugalejo tavo pasisventima mokslams  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ne tinginystė, aš visai ne tinginė tongue.gif lotuliukas.gif

Ujujuj, aš bijau gripo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 28 sausio 2008 - 10:58
QUOTE(BrBk @ 2008 01 28, 10:38)
(aš - akademines pačiupau)

paimti didelį diržą ir kailį lupti tau reikia dėl mokslų nono.gif

mes sirgom žiauriai blink.gif tiksliau, visi sirgo, o aš neturėjau pasirinkimo - negalėjau sirgti. Dvi savaites naktim beveik nemiegojau blink.gif vaikai paskui dar vemti pradėjo doh.gif vieną naktį galvojau - tikrai išprotėsiu doh.gif Vyras kelias dienas gulėjo lovoje be gyvybės požymių. Vaikai kiekvienas karščiavo po savaitę 38-39 blink.gif plius dar darbuose taip įtempta buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2008 01 28, 13:07)
paimti didelį diržą ir kailį lupti tau reikia dėl mokslų  nono.gif
mes sirgom žiauriai  blink.gif tiksliau, visi sirgo, o aš neturėjau pasirinkimo - negalėjau sirgti. Dvi savaites naktim beveik nemiegojau  blink.gif vaikai paskui dar vemti pradėjo  doh.gif vieną naktį galvojau - tikrai išprotėsiu  doh.gif  Vyras kelias dienas gulėjo lovoje be gyvybės požymių. Vaikai kiekvienas karščiavo po savaitę 38-39  blink.gif plius dar darbuose taip įtempta buvo  blink.gif

blink.gif O siaube tas gripas doh.gif Bet dabar jau geriau? 4u.gif
Pas mane šiandien darbe taip šalta, bijau susirgt ir aš, kai aplink vien sergantys cool.gif tfu tfu tfu tuk tuk tuk unsure.gif

Ir dėl mano mokslų jūs visos kokios motinos teresės thumbup.gif jau geriau būčiau nieko nesakius apie juos lotuliukas.gif
Lupt mane reikėtų, jeigu būčiau metus mokytis iš viso, bet kadangi man reikia diplomo, tai pasiėmiau akademines, susikaupimui taip sakant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 01 28, 13:46)
Ir dėl mano mokslų jūs visos kokios motinos teresės  thumbup.gif jau geriau būčiau nieko nesakius apie juos lotuliukas.gif
Lupt mane reikėtų, jeigu būčiau metus mokytis iš viso, bet kadangi man reikia diplomo, tai pasiėmiau akademines, susikaupimui taip sakant mirksiukas.gif

BrBk, kiba tu jau nestuke.gif , kad į akademines trauki? mirksiukas.gif
Atsakyti
tai nieko, BrBk, susikaupsi ir sutaršysi dar tuos mokslus mirksiukas.gif svarbiausia, kad neapsileistum galutinai ir nemestum visam mirksiukas.gif juk sunkiausia yra pradėti daryti, o paskui jau kai darai - tai ir padarai (jau užsiciklinau) biggrin.gif
Atsakyti
va ex-s tikra šaunuolė kaip mano mama kalbėt pradėjo thumbup.gif lotuliukas.gif o Enita tai biškelį parašė ne į temą, bet jai atleistina tongue.gif
viskas, jau baigiau šitom temom tongue.gif
Atsakyti
Beje, i tema apie mokslus - as irgi atklausiau paskaita savaitgali is savo mamos, kad nestojau mokytis toliau po bakalauro, ir kad dabar tingiu stoti doh.gif doh.gif o as tikrai tikrai taaaaaaaaaaaaaaaaip tingiu, kad ne tas zodis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 01 28, 14:09)
Beje, i tema apie mokslus - as irgi atklausiau paskaita savaitgali is savo mamos, kad nestojau mokytis toliau po bakalauro, ir kad dabar tingiu stoti  doh.gif  doh.gif o as tikrai tikrai taaaaaaaaaaaaaaaaip tingiu, kad ne tas zodis  doh.gif

Na mano mama irgi laiks nuo laiko mėgsta "patraukt per dantį" mane, kur tas mano teisės diplomas (nes pradėjus mokytis buvau užsisvaigus, kad kai baigsiu dar stosiu į teisę - tik kol baigiau tas noras kažkaip praėjo) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 01 28, 14:09)
Beje, i tema apie mokslus - as irgi atklausiau paskaita savaitgali is savo mamos, kad nestojau mokytis toliau po bakalauro, ir kad dabar tingiu stoti  doh.gif  doh.gif o as tikrai tikrai taaaaaaaaaaaaaaaaip tingiu, kad ne tas zodis  doh.gif

Ir labai gerai, kad nestojai iškart, nes būtum pasirinkus bele kokią specialybę taip kaip aš doh.gif Geriausiai yra apgalvot, pasvert visus už ir prieš ir tada nert į mokslus tikslingai. Čia aišku mano nuomonė. Tokia pati ir mano mamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 01 28, 14:38)
Ir labai gerai, kad nestojai iškart, nes būtum pasirinkus bele kokią specialybę taip kaip aš doh.gif Geriausiai yra apgalvot, pasvert visus už ir prieš ir tada nert į mokslus tikslingai. Čia aišku mano nuomonė. Tokia pati ir mano mamos mirksiukas.gif

matai, esme tame, kad ir tada, ir dabar as vis tiek stociau ten pat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nebent netiketai kazkas susisviestu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti