Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

Sveikos merginos,dar viena breketininke nori prisijungti .Gal ir mane kas nors y sarasiuka patalpins blush2.gif Patapau breketuota 2007m.gruodzio 21 ir per sventes likau nevalgius schmoll.gif Bet dabar jau nebeskauda ir galiu viska krimsti isskyrus kietus produktus.Kovo 21 tikriausiai sudes apatiniam zadinkauliui "draugus".Dejausi pas gyd.R.Damusiene.
Istikruju tai mano didziausia buvo svajone -breketai.Ir ji isipilde thumbup.gif thumbup.gif
Pasalino viena dantuka virsui ir dar tikriausiai reiks su vienu atsisveikinti apacioj verysad.gif Bet kai pagalvoju apie grazia sypsena tai nieko nebijau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Svarbiausia ,kad matau pokycius mano dantukas visiskai islindo ....valio....Tikrai merginos kieno dantukai kreivi ir turite finansines galimybes nedvejokit .AS UZ BREKETUS !!
P.S mano keramikiniai breketai tikiuosi kai reiks nuimti nenulups su visais dantim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2008 03 02, 15:13)

Gal galima vaizdžiau apie tai, man net nedėjo jų dar, tai viskas įdomu ir kaip deda ir kaip nuima  doh.gif  Jie ten priklijuojami kažkaip ar ką  blush2.gif

juos (keraminius) priklijuoja kaip ir metalinius, bet kai nuiminėja metalinius - tik trakšt trakšt ir viskas. O kai nuiminėja keraminius - kai padaro trakšt - pats breketas suskilinėja - dalis breketo nutrupa, o dalis lieka ant danties ir tada jau jį šlifuoja su aparatu. Jausmas beveik bjauresnis už gręžimą ir be to emalį kažkiek padrožia unsure.gif
Atsakyti
Laba diena, mergužėlės bigsmile.gif Su pavasariu, su naujom spalvom, kvapais, emocijom. Kur ta saulė šiandien dingo? lotuliukas.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2008 03 01, 12:26)
nu jo, neblogai man tam vilniui, nesigailiu kad persikrausciau.

Zuiki, tai tu jau viskas - Vln ir gyvensi visą laiką? Ar čia tik mokslų periodui ta meilė sostinei? g.gif Kaune dar būni kada? mirksiukas.gif

QUOTE(Maserati @ 2008 03 02, 14:23)
1. kiek man zinoma,su metaliniais breketais greiciausiai tiesinimas vyksta(kiek tai priklauso nuo breketu),kita puse- individualaus zmogaus kaulo minkstumas/kietumas
2. ypac gal todel,kad arti priekinio tas breketas,tai ji ,,nuznybia kazkaip",ir toks jausmas,kad su visu dantim nulups.

1. Nu gal g.gif Nors aš manau, kad vis tiek labiausiai priklauso kiekvienam žmogui individualiai. pvz. mano dantai tai ir patys tvirti/sveiki, ir taaaaaip tvirtai stovintys, kad matyt jau būtų nesvarbu kokie breketai būtų suklijuoti rolleyes.gif
2. pasirodo man nuo krūminių jau irgi nulupti breketai, bet kad būčiau jautus skausmą, tai nepasakyčiau - tiksliau nieko nejaučiau. Va su priekiniais tai kita kalba, jie juk mažiukai, man irgi bus baisu, kad neiškristų cool.gif

QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 03 02, 18:26)
Gal ir mane kas nors y sarasiuka patalpins blush2.gif Patapau breketuota 2007m.gruodzio 21 ir per sventes likau nevalgius.
Istikruju tai mano didziausia buvo svajone -breketai.Ir ji isipilde.

Niu gal kas nors ir įtrauks tave į mūsų sąrašus, kai naują temą sukurs 4u.gif sveika prisijungus, prašom plepėt su mumis mirksiukas.gif
Tiesa, tavo labai buvo įdomi svajonė - breketai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2008 02 29, 12:02)
Taigi vakar jau man irgi paskyrė nubreketavimo datą ir tikrai be jokio mano spaudimo mirksiukas.gif
Sveikinu  4u.gif  (pavydžiu baltu pavydu)
O aš prisiskaičiusi jūsų pabendravimų užsirašiau konsultacijai,tai man viskas dar tik prieš akis.  Pagal jūsų konsultacijas pasirinkau Latkauskienę, tik jūs rašėt kad ji dirba Kalvarijų g. 121-2,Vilniuje, o kai telefonu užsirašinėjau konsultacijai, man pasakė atvykti adresu Sporto g.3.

Tai D.Latkauskiene dirba ir Kalvarijų g. 121-2 ir Sporto g.3, ir dar prie Katedros smile.gif Kalvariju g. dazniausiai buna labai ilgos eiles, as ten lankausi, bet kartais ir kitur ji uzraso.
Atsakyti
Greiciausiai tiesina beligaturiniai.
O mano svajone paskutinius vienerius metus irgi buvo breketai, ir pagaliau as su jais.
Na dabar ir as susidomejau su tuo nuklijavimu, pas mane ant priekiniu pagrindas toks skaidrus o toliau ta spyna metaline, tai idomu ar irgi juos taip sunku nuklijuoti?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 03 02, 14:23)
kiek man zinoma,su metaliniais breketais greiciausiai tiesinimas vyksta(kiek tai priklauso nuo breketu),kita puse- individualaus zmogaus kaulo minkstumas/kietumas

Supratau, ačiū 4u.gif

QUOTE(BrBk @ 2008 03 03, 12:11)
1. Nu gal g.gif Nors aš manau, kad vis tiek labiausiai priklauso kiekvienam žmogui individualiai. pvz. mano dantai tai ir patys tvirti/sveiki, ir taaaaaip tvirtai stovintys, kad matyt jau būtų nesvarbu kokie breketai būtų suklijuoti rolleyes.gif

Aš jau susigalvojau sekančią baimę biggrin.gif Mane dėl dantų klibėjimo baimė dar nuo vaikystės persekioja, pastoviai sapnuodavau, kad atsibundu ir nėr keletos dantų, arba nusiimu juos labai lengvai, nes jie ten taip netvirtai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,na mano svajone todel,kad del kreivu dantu kompleksavau labai,ir dar del to ,kad labai daug kainavo blush2.gif Dirbau dirbau uzsidirbau ir svajone igyvendinta laukiu rezultatu g.gif
Del klibejimo tai ir man baisu ,kad neiskristu dantys blush2.gif O kai uzdejo breketus kiekviena nakty sapnuodavau ,kad atsilipino atitruko mano breketai doh.gif As uzsieny ir reik greit lekti namo y lietuva schmoll.gif dabar jau susitvarke sapnai.O dar viena sapna prisiminiau,kad del taisyklingo sakandzio gydytoja istrauke priekiny danty doh.gif ir dar kabinete pavoge mano batus tai visa nakty daviausi be priekinio dancio basa po laisves aleja batu ieskojau pirkti lotuliukas.gif baisus sapnas verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi jūs sapnuotojos lotuliukas.gif
Šiaip pagal bobučių išmislus negerai sako sapnuot iškritusius dantis, bet mums atleistina, mūsų gyvenimas paskutiniu metu labai susijęs su sapnais/dantais/breketais ir t.t. lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 03 03, 13:11)
Zuiki, tai tu jau viskas - Vln ir gyvensi visą laiką? Ar čia tik mokslų periodui ta meilė sostinei? g.gif Kaune dar būni kada? mirksiukas.gif

siai dienai taip, vilniui ruosiames gyventi, neaisku ar visa gyvenima, bet ilgokai biggrin.gif o kaip bus tai zinai, gyvenimas parodys, nes kazkada gi ruosiausi kaune amzinai gyvent biggrin.gif
kaune bunu, kartai, labai retai ir tik savaitgaliais. o greit isvis nebeturesiu ten kur but, tai tada dar reciau vaziuosiu..
o kur geriau, nezinau net g.gif tik kad cia daugiau galimybiu tai faktas..
Atsakyti
Labas rytas,
Mergaitės, priminkit kur (Kaune) galima nusipirkt vaško - taip nugraužė lūpą vienas breketas, jau negaliu kentėt iki rytojaus, kol mano gydytoja dirbs doh.gif
Kažkur prie klinikų, bet kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 03 05, 10:09)
Labas rytas,
Mergaitės, priminkit kur (Kaune) galima nusipirkt vaško - taip nugraužė lūpą vienas breketas, jau negaliu kentėt iki rytojaus, kol mano gydytoja dirbs doh.gif

Kartais ne KMU Dantų ir žandikaulių ortopedijos klinikoje, Sukilėlių pr. 51..? Pas mumi ten visoku gerybiu galima rasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 03 05, 09:09)
Labas rytas,

tai pora stoteliu uz kliniku, viena stotele uz akiu kliniku. ir viena stotele pries topoli. kai islipi is autiko ir matai kitoj, arba toj pat pusej kelio uzrasyta vaistine, ar koks ten biesas g.gif vaistine turbut. bet didelem raidem.
Atsakyti