Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(Zuiqtis @ 2008 03 06, 16:02)
tai pora stoteliu uz kliniku, viena stotele uz akiu kliniku. ir viena stotele pries topoli. kai islipi is autiko ir matai kitoj, arba toj pat pusej kelio uzrasyta vaistine, ar koks ten biesas  g.gif  vaistine turbut. bet didelem raidem.

Ačiū Zuiki ir Egl_e 4u.gif
Važiavom su mašina, ieškojom, kažkokią alia kliniką radom su "stomatologijos prekių vaistine" ir ką - dirbo tik iki 16 val. doh.gif Nusikeikiau ir namo su prakiurusiu žandu doh.gif Nieko, nebeilgai jau liko. Šiandien nemokamai pasiimsiu iš savo gydytojos, jei netingėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 03 06, 17:24)
Važiavom su mašina, ieškojom, kažkokią alia kliniką radom su "stomatologijos prekių vaistine" ir ką - dirbo tik iki 16 val. doh.gif Nusikeikiau ir namo su prakiurusiu žandu doh.gif Nieko, nebeilgai jau liko. Šiandien nemokamai pasiimsiu iš savo gydytojos, jei netingėsiu mirksiukas.gif

nu koki ponai g.gif sitep trumpai dirbti biggrin.gif ale zek, gal jau paskutini karta prakiurusiu zandu vaikstai? g.gif skaiciau kad tuoj nuims tau, tik neatamenu kada g.gif doh.gif primik, ka? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 03 06, 18:24)

Jei kada reiks, galit duoti zinia, beveik kiekviena diena man ten paskaitos, tai nesunku butu uzeiti ir nupirkti, tik su perdavimu jau siek tiek bedu butu smile.gif
Atsakyti
sveiki

norejau paklausti. tikriausiai pries uzsidedant breketus reikia isigyti priemoniu valymui, vasko ir t.t bet as nezinau ko man prasyti. patarkit ko reikia.aciukas
Atsakyti
QUOTE(atsa @ 2008 03 11, 20:34)
sveiki

norejau paklausti. tikriausiai pries uzsidedant breketus reikia isigyti priemoniu valymui, vasko ir t.t bet as nezinau ko man prasyti. patarkit ko reikia.aciukas

galima nusipirkt ir po mirksiukas.gif vaško turėtų duoti ortodontė, šepetukas man patogiausias toks nedidele galvute sensodyne (bordiniu ar mėlynu permatomu kotu), dar vaikiški labai liuks thumbup.gif dar reiktų tarpdančių šepetukų - būna tokie trumpi po 5 berods komplekte - jie labai patogūs aplink breketus apvalyt ir šiaip po vielute gerai pralenda biggrin.gif dar tarpdančių siūlo - yra spec breketams, bet aš naudoju paprastą mirksiukas.gif kas daar...? turbūt tiek iš mano parapijos biggrin.gif

Sveikos, seniai girdėtos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Hello bigsmile.gif

Zuiki, mane jau nugeležuot turėtų balandžio kiba 3 d. cool.gif
Bet dabar pagalvojau, kad aš vis tiek višta doh.gif galėjau prašyt, kad prieš Velykas nubreketuotų rolleyes.gif

atsa, viską pasakys gydytoja - ką nusipirkt, ko reiks ir ko nereiks. pasakys tada, kai užklijuos breketus 4u.gif

Kur jūs visos padarėt dingau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 03 12, 11:28)
Zuiki, mane jau nugeležuot turėtų balandžio kiba 3 d. cool.gif
Bet dabar pagalvojau, kad aš vis tiek višta doh.gif galėjau prašyt, kad prieš Velykas nubreketuotų rolleyes.gif

nu jo, vista biggrin.gif bet seip tai dzin, sarbu isvis kad nujama mirksiukas.gif ir seip, turi daugiau laiko pagalvoti ar tikrai nori kad nuimtu, gal be ju negraziai atrodysi.. g.gif biggrin.gif BrBk, imk baliona 4u.gif

as snd pradejau dirbti, tai gal dazniau dabar pasirodysiu. kaip brbk, mokytoja dirbsiu, tik ne fizinio, o tikybos, tai gal per pertraukas tarp pamoku uzeisiu su jumis pabazarint. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 12 kovo 2008 - 15:02
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 03 12, 14:59)
nu jo, vista biggrin.gif bet seip tai dzin, sarbu isvis kad nujama  mirksiukas.gif  ir seip, turi daugiau laiko pagalvoti ar tikrai nori kad nuimtu, gal be ju negraziai atrodysi..  g.gif  biggrin.gif  BrBk, imk baliona  4u.gif

as snd pradejau dirbti, tai gal dazniau dabar pasirodysiu. kaip brbk, mokytoja dirbsiu, tik ne fizinio, o tikybos, tai gal per pertraukas tarp pamoku uzeisiu su jumis pabazarint.  biggrin.gif

lotuliukas.gif tu čia RIMTAI ar taip kaip ir BrBk g.gif bigsmile.gif Oi Zuiki, prajuokinai gerai thumbup.gif

p.s. be breketų aš būsiu ne aš. čia tai faktas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 03 12, 16:36)
lotuliukas.gif tu čia RIMTAI ar taip kaip ir BrBk g.gif  bigsmile.gif Oi Zuiki, prajuokinai gerai  thumbup.gif

p.s. be breketų aš būsiu ne aš. čia tai faktas cool.gif

nu taip pat rimtai kaip tu biggrin.gif kaip sakoma tas pats sudas tik kitoj rankoj lotuliukas.gif oi, atsiprasau, tokia pat mokytoja, tik kitoj mokykloj mirksiukas.gif topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 12 kovo 2008 - 15:50
sveikos blush2.gif . Tai va aš jau irgi breketuota ax.gif . Tiesa dėjausi...hm.... netgi nežinau kokius breketus blink.gif . Taip gavosi, kad tarėmės dėl keramikinių, bet kai atvažiavom tai pasakė, kad ne keramikiniai, o dar kažkokie mandresni. Man atrodo sakė beligatūriniai, bet kad internete jie parodyti visai ne skaidrūs blink.gif , o maniškiai skaidrūs tongue.gif . Dėjausi vienam žandikauliui. Sumokėjau 500lt daugiau(1700) nei už paprastu t.y. metalinius. Dabar sėdžiu ir siurbiu mivinos sriubą lotuliukas.gif lotuliukas.gif visgi skauda...
Atsakyti
labas dienas,

ko cia taip ramu, niekas nieko nekalba?? g.gif

ar pavasari jau jauciate, ar dar nelabai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_Ledi @ 2008 03 15, 20:47)
sveikos blush2.gif . Tai va aš jau irgi breketuota ax.gif . Tiesa dėjausi...hm.... netgi nežinau kokius breketus  blink.gif . Taip gavosi, kad tarėmės dėl keramikinių, bet kai atvažiavom tai pasakė, kad ne keramikiniai, o dar kažkokie mandresni. Man atrodo sakė beligatūriniai, bet kad internete jie parodyti visai ne skaidrūs blink.gif , o maniškiai skaidrūs tongue.gif . Dėjausi vienam žandikauliui. Sumokėjau 500lt daugiau(1700) nei už paprastu t.y. metalinius. Dabar sėdžiu ir siurbiu mivinos sriubą lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  visgi skauda...

sveikinu 4u.gif nors nėra čia su kuo sveikint biggrin.gif ir skanių tau košyčių biggrin.gif

o aš jau ir nebepamenu to skausmo rolleyes.gif

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 03 17, 12:54)
labas dienas,

ko cia taip ramu, niekas nieko nekalba??  g.gif

ar pavasari jau jauciate, ar dar nelabai?  mirksiukas.gif

jaučiu jau, šiandien ypač. patinka man kai šilta cool.gif

ištikro visos išmirusios. unsure.gif nieks nesveikina manęs lotuliukas.gif nu nu nu nono.gif
Atsakyti