Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(Zuiqtis @ 2008 03 17, 12:34)

jaučiu jau, šiandien ypač. patinka man kai šilta  cool.gif

ištikro visos išmirusios.  unsure.gif nieks nesveikina manęs  lotuliukas.gif  nu nu nu  nono.gif

sveikinu. su kuo? ar tik ne gimtadienis? tai sveikinu pasenus, hehehehehe mirksiukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Hello bigsmile.gif
Aš tai vargstu cool.gif darbe doh.gif užkniso nenusakomai.
Breketai irgi užkniso. Gerai, kad juos nuims, nes žandą nugraužė irgi nenusakomai rolleyes.gif
Kas čia dar mane užkniso??? g.gif
Niekas daugiau, šiaip viskas tai gerai, nuotaika gera, pavasaris tikrai jaučiasi, jau kelios savaitės kaip jaučiasi, bet va kokių atostogų kaip norėtųsi... ir kaip jau reikėtų... biggrin.gif
Zuikio tai tikrai šiandien ne gimtadienis. faktas kaip blynas. tai gal kokios pvz. vestuvės? lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai vat, mergikės biggrin.gif Aš jau be breketų, nuėmė tuos geležukus drinks_cheers.gif
Kažkaip įdomiai dabar.. kaip ir vieno iš savo privalumų netekau... g.gif
Tiesa, galim įrašyti nešiojimo pabaigą nuo šian thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazgis: 17 kovo 2008 - 14:57
širdingai dėkoju už sveikinimus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgis @ 2008 03 17, 14:52)
Tai vat, mergikės  biggrin.gif  Aš jau be breketų, nuėmė tuos geležukus  drinks_cheers.gif
Kažkaip įdomiai dabar.. kaip ir vieno iš savo privalumų netekau...  g.gif
Tiesa, galim įrašyti nešiojimo pabaigą nuo šian  thumbup.gif

niekas sąrašo nepataisys, taip kad būk rami ir džiaukis savo gražia šypsena mirksiukas.gif o mes džiaugiamės kartu su tavim 4u.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2008 03 17, 16:11)
širdingai dėkoju už sveikinimus  cool.gif

Zuiki, nu negalima šitaip tongue.gif prisipažink su kuo tave sveikint rolleyes.gif

Varom namooooo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 03 17, 17:52)
Zuiki, nu negalima šitaip tongue.gif prisipažink su kuo tave sveikint rolleyes.gif

Varom namooooo lotuliukas.gif

nesugalvoju dabar g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena, gelezinkelietes 4u.gif
ziuriu neblogai uzsilaike, sveikinimai zuikiui bis.gif (nezinau su kuo, bet gi bele proga)

paziurejau pirmam puslapiuke, ziuriu Laura prie holivudiniu, jau galvoju reikia organizuotis vizita ir apziureti, susivokiau tik kad ta mano Laura cia ne Laura doh.gif

Mano holivudine vis dar nepribaigta, bo neprisiruosiu plombu pasikeisti doh.gif o siaip dantys vietoj, neisbyrejo irnesakyk.gif

Brbk - kaip seimyninis gyvenimas, kada liniuote 40 savaiciu atsiras?
ot bjaurastis as, ne mano gi reikalas, tik cekava blush2.gif

Linkejimai 4u.gif
Atsakyti
Brbk tai su nestuke.gif biggrin.gif

O mes su savo katineliu dalyvavom parodoj ir laimejom 1vieta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2008 03 18, 19:27)
ziuriu neblogai uzsilaike, sveikinimai zuikiui  bis.gif (nezinau su kuo, bet gi bele proga)

ačiū bigsmile.gif Jūs sveikinkit sveikinkit, o aš vėliau papasakosiu su kuo taip sveikinote biggrin.gif
Tamsta kaip begyvenate? pati ko liniuotės nesidedate? O meškėnas gyvas? g.gif

QUOTE(daivasta @ 2008 03 18, 20:49)
O mes su savo katineliu dalyvavom parodoj ir laimejom 1vieta tongue.gif

sveikinu, jamk baliona 4u.gif ir parodyk tą savo kašarą, pasakysiu ar vertas tos pirmos vietos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 19 kovo 2008 - 08:01
Labas rytas bigsmile.gif
Zuikuti, tai ar skani valdiška rytinė kava? mirksiukas.gif

anciuke, tau klausimas skrieja bumerangu - kur tavo liniuotė? negaliu aš būt pirmūnė, reik imt pavyzdį iš anksčiau susituokusių mirksiukas.gif

visoms geros dienos. ir linksmų kalėdų.
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 03 19, 09:12)
Labas rytas bigsmile.gif
Zuikuti, tai ar skani valdiška rytinė kava? mirksiukas.gif

visoms geros dienos. ir linksmų kalėdų.

nebegeriu nei kavos nei arbatos, o tai pastoviai pasidarau, užsidirbu ir kai prisimenu kad turiu būna jau atšalus lotuliukas.gif o šeip tai visai smagu čia biggrin.gif

g.gif ir tau linksmų artejančių, šiemet jau nebepasirodysi? verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 03 19, 12:44)
nebegeriu nei kavos nei arbatos, o tai pastoviai pasidarau, užsidirbu ir kai prisimenu kad turiu būna jau atšalus  lotuliukas.gif o šeip tai visai smagu čia  biggrin.gif

g.gif ir tau linksmų artejančių, šiemet jau nebepasirodysi?  verysad.gif  biggrin.gif

aga, aš irgi rytinę kavą geriu pora valandų doh.gif

o tai tu nejauti kalėdinės nuotaikos? šitiek sniego, jingle bells, jingle bells lotuliukas.gif susimaišė pasaulis totaliai doh.gif
Atsakyti