Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

Sveikos,

Ruosiuosi ir as detis breketus ax.gif Jau du dantukus pasalino verysad.gif
Labai norejau placiau suzinoti apie Kamviloj Virsuliskese dirbancia ortodonte Leonarda Kumishche. Jei kas nors lankosi pas ja, labai labai prasau komentaru i az 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir dar domintu atsiliepimai apie Zalgirio klinikos ortodontus. Ar ten kuri lankotes?
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Su pavasariu visas!! mirksiukas.gif man irgi vielutes uzsuko, sake jos geriau laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winegirl @ 2008 04 01, 18:21)
Su pavasariu visas!!  mirksiukas.gif man irgi vielutes uzsuko, sake jos geriau laikosi  smile.gif

Geras, net nežinojau, kad vielutes deda g.gif
Atsakyti
BrBk tikriausiai as musiu rekorda smile.gif,man sake,kad gal seis metais ir nuims,bet maza tikimybe.
o kiek tiksliai tu laiko jos nesiojai?3metai yra?
Atsakyti
Hello

Brbk, statai sampo ta proga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip jausmas?

cia kazkas klause del gumyciu aplink breketus - nesidekit zydru, nes nuo sulciu jos tampa pilkomis doh.gif geriausiai atrodo ruzavos tamsiai melynos, raudonos, sidabrines...
Atsakyti
Hello bigsmile.gif
Šiaip tai visoms mane sveikinančioms - fėjai ir daivastai - siūlau pažiūrėt kada aš savo žinutę parašiau hihihi.gif bet ačiū panos, jūs tikros draugės friends.gif čia Zuikį labiausiai vakar norėjau išdurt.
Jei rimtai, tai rytoj mane turėtų nubreketuot.
Atsakant daivastai, breketus nešiojau ant viršutinių dantų 3 metus ir kelias dienas, ant apatinių dar 3 metų nepasiekiau, bet nedaug jau liko mirksiukas.gif
Šiandien man norisi ta proga paverkt, tad šampės nebus, ačiū už dėmesį aciuks.gif
Atsakyti
Tai aš viena nepatikėjau biggrin.gif klausdama jau žinojau kad sumeluosi biggrin.gif
Daug primelavot vakar? Aš galima sakyt nemelavau, nebuvo laiko lotuliukas.gif vakare tik pagalvojau kad reikėjo kažką iškrėst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 04 02, 12:16)
Hello bigsmile.gif
Šiaip tai visoms mane sveikinančioms - fėjai ir daivastai - siūlau pažiūrėt kada aš savo žinutę parašiau hihihi.gif bet ačiū panos, jūs tikros draugės friends.gif čia Zuikį labiausiai vakar norėjau išdurt.
Jei rimtai, tai rytoj mane turėtų nubreketuot.
Atsakant daivastai, breketus nešiojau ant viršutinių dantų 3 metus ir kelias dienas, ant apatinių dar 3 metų nepasiekiau, bet nedaug jau liko mirksiukas.gif
Šiandien man norisi ta proga paverkt, tad šampės nebus, ačiū už dėmesį aciuks.gif

ziuriu as i tave ir man regis... tu esi melagis lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj, melage lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 02, 13:44)
Tai aš viena nepatikėjau biggrin.gif klausdama jau žinojau kad sumeluosi biggrin.gif
Daug primelavot vakar? Aš galima sakyt nemelavau, nebuvo laiko  lotuliukas.gif  vakare tik pagalvojau kad reikėjo kažką iškrėst biggrin.gif

Aš tai apsimelavau va čia viešai biggrin.gif
Dar mamą bandžiau išdurt, kas šeštadienį iškrito iš dainų dešimtuko (per LTV), alia kai aš tos laidos nežiūriu, tai pasakiau kažkokią bele kokią pavardę iš lrt.lt puslapio, jinai visai nenusiminė lotuliukas.gif (pasirodo ir mama nelabai žiūri tą laidą, alia labai jau domisi).
Va tokia nepokštinė balandžio 1-oji. Manęs neišdūrė niekas. Ai, nors vakar gavau draugės sms, kad pagimdė mergytę, tai dabar net susimasčiau, ar jinai nepokštavo g.gif Bet nea turbūt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 04 02, 12:59)
Aš tai apsimelavau va čia viešai biggrin.gif
Dar mamą bandžiau išdurt, kas šeštadienį iškrito iš dainų dešimtuko (per LTV), alia kai aš tos laidos nežiūriu, tai pasakiau kažkokią bele kokią pavardę iš lrt.lt puslapio, jinai visai nenusiminė  lotuliukas.gif (pasirodo ir mama nelabai žiūri tą laidą, alia labai jau domisi).
Va tokia nepokštinė balandžio 1-oji. Manęs neišdūrė niekas. Ai, nors vakar gavau draugės sms, kad pagimdė mergytę, tai dabar net susimasčiau, ar jinai nepokštavo g.gif Bet nea turbūt mirksiukas.gif

as tai ryte paskambinau mamai ir pasakiau, kad nusipirkom suniuka ir paklausiau, ar galim atvezti ji priziureti, kol mes darbe busim lotuliukas.gif lotuliukas.gif mamai sita ideja nepasirode gera lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif hehehehhe, paskui pasakiau, kad meluoju, nes jau rimtai buvo susirupinusi, kur mes ta ciucki ruosiames deti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ot melagių company susirinko lotuliukas.gif
Dabar galvoju, kad galėjau biškelį daugiau pašėlt, sesė liko neapgauta lotuliukas.gif

Tik va baisu pasidarė, kad gydytoja manęs rytoj nesumanytų apgaut unsure.gif
Atsakyti
taip ir pagalvojau - negali būti, kad BrBk jau be breketų lotuliukas.gif

o aš savo sutuoktiniui vakar paskambinau ir sakau: varyk greičiau namo, tavo motina pirko paršą - pusę pasiėmė sau, pusę paėmė mums. Tipo kaimiška mėsa ir t.t.. Jau atvežė į namus, padėjo į vonią - vos telpa. Reikia kuo greičiau varyti susikapoti ar susipjaustyti kaip nors, nes vonioj šilta, ims gesti. Reakcija buvo tokia: taip ir žinojau, kad mano motina durna. Paskui teko jį raminti.
Atsakyti