Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 04 03, 10:54)
aisku vaziuoti, tuo labiau, gi ne metams isvaziuoji  mirksiukas.gif

tai jo, teks turbūt, ale baisu jau dabar darosi biggrin.gif

QUOTE(BrBk @ 2008 04 03, 11:44)
Va tokia mano dabar šypsena biggrin.gif arba bendriau tokia lotuliukas.gif
Aš jau iš tikro be breketūzų, dantys kažkokie netikri, kaip ne mano - kažko tai per daug tiesūs lotuliukas.gif
(darbe vis dar niekas nepastebi blink.gif )

Zuiki, jau tūkstantąjį kartą aš tau pasakysiu - aš apakus gerąja to žodžio prasme ir labai džiaugiuosi, kad tavo persikėlimas į Vilnių tave pakeitė į gerąją pusę - tu užaugai, pasikeitei, atsirado kitos svajonės, siekiai, gyvenimo ritmas. Turbūt ir nuotaika bloga jau taip nekankina kaip kažkada prieš milijoną metų biggrin.gif Liuks, tu šaunuolė thumbup.gif

sveikinu 4u.gif tai jau džiaugiesi? ar neimi į galva?
dantys ir mano netikri buvo biggrin.gif ir dar labai dideli man atrodė biggrin.gif bet nieko, su laiku pasidaro tikri ir normalūs biggrin.gif
o tai tu kolegoms kuo daugiau šypsokis, vaikščiok išsižiojus lotuliukas.gif gal pastebės visgi g.gif ai nors ne, jie gi ir tavo breketų nepastebėdavo biggrin.gif tai ko čia iš tokių norėt. unsure.gif

Nu jo, į gerą. ax.gif tfu tfu tfu.
o blogos nuotaikos nėra, nes nėra tokiems dalykams laiko biggrin.gif bais užimta moteriškaite patapau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 03, 12:27)
1. tai jo, teks turbūt, ale baisu jau dabar darosi
2. tai jau džiaugiesi? ar neimi į galva?
3. dantys ir mano netikri buvo ir dar labai dideli man atrodė
4. o tai tu kolegoms kuo daugiau šypsokis, vaikščiok išsižiojus  lotuliukas.gif  gal pastebės visgi
5. o blogos nuotaikos nėra, nes nėra tokiems dalykams laiko

1. Važiuok važiuok į Italiją, kaip ten gražu wub.gif žinoma, tau mokytis teks, bet vis tiek bus gražu lotuliukas.gif
2. dabar gal jau džiaugiuos. kai viskas tapo taip apčiuopiama. aišku tradiciškai naktį teko pasapnuot, kad man breketų visgi nenuėmė lotuliukas.gif
3. ir mano labai dideli dantys - kaip VILKO doh.gif lotuliukas.gif
4. kolegoms parodysiu liežuvį, pastebės tada tikrai tongue.gif
5. būtent. būtent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 04 03, 12:33)
1. Važiuok važiuok į Italiją, kaip ten gražu wub.gif žinoma, tau mokytis teks, bet vis tiek bus gražu lotuliukas.gif
2. dabar gal jau džiaugiuos. kai viskas tapo taip apčiuopiama. aišku tradiciškai naktį teko pasapnuot, kad man breketų visgi nenuėmė lotuliukas.gif
3. ir mano labai dideli dantys - kaip VILKO doh.gif  lotuliukas.gif
4. kolegoms parodysiu liežuvį, pastebės tada tikrai tongue.gif
5. būtent. būtent 4u.gif

1. gal ir gražu, bet. yra bet. vyras nenori išleist sad.gif pati vijausi nes niekad nebuvau svetur, o čia vieną išmes stotį ir kūkuok blink.gif kalbos nemoku. žodžiu visokios tokios nesamonės, aišku gerai, patirtis ir visa kita, ale šią dieną tai baimė smile.gif bet jau niekur nesidėsiu doh.gif
2. šampės reikia tokia proga smile.gif visgi trejus metus laukta šios dienos ax.gif labiau nei gimtadienio lotuliukas.gif
3. mano tai kaip dramblio verysad.gif lotuliukas.gif
4. mums geriau parodyk bigsmile.gif ale tikrą, ne šitą supermamos
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 03, 12:48)
1. gal ir gražu, bet. yra bet. vyras nenori išleist sad.gif pati vijausi nes niekad nebuvau svetur, o čia vieną išmes stotį ir kūkuok  blink.gif  kalbos nemoku. žodžiu visokios tokios nesamonės, aišku gerai, patirtis ir visa kita, ale šią dieną tai baimė smile.gif bet jau niekur nesidėsiu  doh.gif
2. šampės reikia tokia proga smile.gif visgi trejus metus laukta šios dienos  ax.gif  labiau nei gimtadienio  lotuliukas.gif
3. mano tai kaip dramblio  verysad.gif  lotuliukas.gif
4. mums geriau parodyk  bigsmile.gif  ale tikrą, ne šitą supermamos

1. nepraleisk progos, gali būti, kad toks šansas tik vieną kartą gyvenime duotas - tavo vyriškis niekur nedings, ne kūdikis, palauks 4u.gif angliškai moki?
2. ai, nenoriu šampės, aš abstinentė patapau po Naujų metų lotuliukas.gif noriu aviečių.
3. tai tada mano mažesni lotuliukas.gif ir vis tiek niekas nepastebėjo doh.gif viršininkui tiesiai šviesiai pasakiau "ar jūs nepastebit ar tik apsimetat", sako "tu čia su helio plombom nežaisk", sakau "man breketus nuėmė", tas "aaaaa, buvai graži ir su breketais" lotuliukas.gif
4. bandžiau pasifotkint pati, alia veidas toks didelis ant ekrano gaunas, kažkoks "lengvai" patinęs. negaliu savęs kompromituot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 04 03, 13:53)
1. nepraleisk progos, gali būti, kad toks šansas tik vieną kartą gyvenime duotas - tavo vyriškis niekur nedings, ne kūdikis, palauks 4u.gif angliškai moki?
2. ai, nenoriu šampės, aš abstinentė patapau po Naujų metų lotuliukas.gif noriu aviečių.
3. tai tada mano mažesni lotuliukas.gif ir vis tiek niekas nepastebėjo doh.gif viršininkui tiesiai šviesiai pasakiau "ar jūs nepastebit ar tik apsimetat", sako "tu čia su helio plombom nežaisk", sakau "man breketus nuėmė", tas "aaaaa, buvai graži ir su breketais" lotuliukas.gif
4. bandžiau pasifotkint pati, alia veidas toks didelis ant ekrano gaunas, kažkoks "lengvai" patinęs. negaliu savęs kompromituot mirksiukas.gif

1. moku kalbą, bet slabnai smile.gif eisiu italų dar mokintis biggrin.gif
2. hmm. abstinentė sakai g.gif tai gal nestuke.gif ? nors avietės irgi neblogai biggrin.gif
3. lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai jeigu viršininkas yra jis, tai čia nieko nuostabaus biggrin.gif mano vyras irgi būtų nepastebėjęs, jeigu prieš tai mėnesį nebūtų apie tai namie prakalbėta lotuliukas.gif
4. šiandien jau gali ir nebedėti nuotraukų, ale ryt tai būtinai! vistiek jau eisiu iš darbo, o namie interneto neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Hello damos bigsmile.gif

KEIČIU 2 PLOKŠTELES Į BREKETUS, kas keičia? lotuliukas.gif

O siaube, juokas juokais, nu bet plokštelės koks blogis doh.gif Galiu juokingai papasakot kaip aš vakar ėjau namo su nosine rankoj ir sustodama prie kiekvieno medžio nuo baisaus pykinimo, alia man žinokit ašaros net tryško doh.gif Negaliu negaliu ir dar kartą negaliu cool.gif
Vieną plokštelę turėsiu nešiot pastoviai dieną-naktį 3 mėnesius, o kitą - tik naktį, bet aš negaliu jų įsidėt. Vakar bandžiau namuose pratintis, pykina juodai, kalbėt negaliu, nes pykina, guliu išsižiojus ir net nemirksiu, nes irgi pykina. Tada galiausiai ėmė skaudėt galvą ir plokštelė buvo išimta. To pasekoje - sapnas kaip kreivėja mano dantys doh.gif

Kodėl jūs manęs neperspėjot? ot tikros draugės tongue.gif

p.s. braškių, aviečių ir kt. sodo/miško gėrybių noriu baisūniškai, nes kai atšilo oras, pakilo noras lotuliukas.gif jei rimtai, tai noriu ir šašlykų lotuliukas.gif ir įkrist į mamos sodo lysves, įsikart į medžius kaip tarzanas ir valgyt vyšnias, agrastus, braškes, agurkus ir kt. vitaminus. ot biggrin.gif
p.p.s. prašom nepykt, bet aš nesugebu savęs nufotkint lotuliukas.gif šypsena kažkokia kreiva labai gaunas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 04 balandžio 2008 - 09:20
QUOTE(BrBk @ 2008 04 04, 09:48)
1. KEIČIU 2 PLOKŠTELES Į BREKETUS, kas keičia? lotuliukas.gif
2. O siaube, juokas juokais, nu bet plokštelės koks blogis doh.gif Galiu juokingai papasakot kaip aš vakar ėjau namo su nosine rankoj ir sustodama prie kiekvieno medžio nuo baisaus pykinimo, alia man žinokit ašaros net tryško doh.gif Negaliu negaliu ir dar kartą negaliu
Vieną plokštelę turėsiu nešiot pastoviai dieną-naktį 3 mėnesius, o kitą - tik naktį, bet aš negaliu jų įsidėt. Vakar bandžiau namuose pratintis, pykina juodai, kalbėt negaliu, nes pykina, guliu išsižiojus ir net nemirksiu, nes irgi pykina. Tada galiausiai ėmė skaudėt galvą ir plokštelė buvo išimta. To pasekoje - sapnas kaip kreivėja mano dantys
3. Kodėl jūs manęs neperspėjot? ot tikros draugės
4. p.s. braškių, aviečių ir kt. sodo/miško gėrybių noriu baisūniškai, nes kai atšilo oras, pakilo noras lotuliukas.gif jei rimtai, tai noriu ir šašlykų lotuliukas.gif ir įkrist į mamos sodo lysves, įsikart į medžius kaip tarzanas ir valgyt vyšnias, agrastus, braškes, agurkus ir kt. vitaminus. ot
5. p.p.s. prašom nepykt, bet aš nesugebu savęs nufotkint lotuliukas.gif šypsena kažkokia kreiva labai gaunas.

1. keisčiau, ale kad neturiu unsure.gif lotuliukas.gif
2. užjaučiu, ale kad ta užuojauta nepadės, žinai ką, skambink savo gydytojai, paaiškink situaciją ir tegu tau bent jau vielą užklijuoja. man galvojo plokštelę irgi ant apatinių daryt, ale paskutinę dieną nusprendė vielą užklijuot ir fsio.
3. tai kad gal pripratom unsure.gif aš kol įsikišu pažiaupčioju, paskui seile išspjaunu lotuliukas.gif tuom ir užsibaigia mano vargai unsure.gif
o man tokia pat bėda, bet dėl kitų priežasčių ir nesuprantu ko čia taip daba staiga užėjo, kai valausi dantis mane pradeda tasyti, nu bet taip žiauriai ir negaliu ilgai valytis. kiekvieną kartą. unsure.gif o aš nesuprantu dėl ko, nes anksčiau taip nebudavo. unsure.gif
4. mes šiandien baliavojam, tai gimtadienis, tai vardadienis ir vis vaišes valgom thumbup.gif skanu biggrin.gif
5. papykau cool.gif nešnekėsiu db cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 04, 13:26)
1. keisčiau, ale kad neturiu 
2. ale paskutinę dieną nusprendė vielą užklijuot ir fsio.
3. o man tokia pat bėda, bet dėl kitų priežasčių ir nesuprantu ko čia taip daba staiga užėjo, kai valausi dantis mane pradeda tasyti, nu bet taip žiauriai ir negaliu ilgai valytis. kiekvieną kartą.  unsure.gif  o aš nesuprantu dėl ko, nes anksčiau taip nebudavo.

1. Zuiki, BENDRAUK su manim biggrin.gif tu nelabai sąžiningai nešiojai plokštelę, ania? ax.gif
2. man irgi užklijavo ant apatinių vielą, dėl to tik naktį plokštelė bus reikalinga, bet ant viršutinių dantų neklijavo, sako "nukąsi vis tiek, gilus sąkandis, teks nešiot plokštelę" doh.gif pyp.
3. tai čia gal tu pas mus nestuke.gif bus jums man rodyt pastoviai šitą ženklą tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o jus man paaiskinkint kas yra kapa? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 04 04, 13:36)
1. Zuiki, BENDRAUK su manim biggrin.gif tu nelabai sąžiningai nešiojai plokštelę, ania? ax.gif
2. man irgi užklijavo ant apatinių vielą, dėl to tik naktį plokštelė bus reikalinga, bet ant viršutinių dantų neklijavo, sako "nukąsi vis tiek, gilus sąkandis, teks nešiot plokštelę" doh.gif pyp.
3. tai čia gal tu pas mus nestuke.gif bus jums man rodyt pastoviai šitą ženklą tongue.gif  lotuliukas.gif

1. Bendrausiu, kur aš dėsiuos lotuliukas.gif o plokštelę vis dažniau užsidedu tongue.gif
2. tai kad viršui man atrodo niekam vielos neklijuoja g.gif plokštes visi nešiot turi
3. nea, nelaikas dar man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 04 04, 14:16)
o jus man paaiskinkint kas yra kapa? biggrin.gif

kapa tai skirta dantų balinimui, ją padaro dantų formos lyg iš alia plastmasės, nea, gal visgi labiau guminę, na pvz. krepšininkai į dantis ją įsideda pastoviai, kad jiems neišmuštų dantų lotuliukas.gif aš čia tokia žinovė, bet kiek žinau, tai panašiai mirksiukas.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 04, 14:21)
1. Bendrausiu, kur aš dėsiuos  lotuliukas.gif  o plokštelę vis dažniau užsidedu tongue.gif
2. tai kad viršui man atrodo niekam vielos neklijuoja  g.gif  plokštes visi nešiot turi
3. nea, nelaikas dar man  schmoll.gif

1. bet dantai neišsikraipė? g.gif
2. klijuoja klijuoja, man norėjo užklijuot, bet jau minėjau kodėl neklijavo.
3. tai ir gerai. vadinasi pykina šiaip kažko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 04 04, 15:21)
1. bet dantai neišsikraipė? g.gif
2. klijuoja klijuoja, man norėjo užklijuot, bet jau minėjau kodėl neklijavo.
3. tai ir gerai. vadinasi pykina šiaip kažko mirksiukas.gif

1. normaliai lyg ir, sunkiau po ilgesnės pertraukos būna tą plokštelę įsigrūsti, ale dabar kai dažnokai užsidedu, tai viskas gerai. arba plokštelė išsikraipė arba dantai atsistatė biggrin.gif
2. ane g.gif nežinojau schmoll.gif
3. o gal? unsure.gif g.gif biggrin.gif

einam namo? oi ne, ne namo dar aš sad.gif
Atsakyti