Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(Slapux @ 2008 03 21, 15:04)

kaip mokslai? bigsmile.gif vaikai? bigsmile.gif šeima? bigsmile.gif

Linete, sveikinu išgyvenus 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, visoms linksmų švenčių 4u.gif skanių kiaušinukų, gražių emocijų su namiškiais, žibučių ir pavasariško oro bigsmile.gif
Susitiksim po Velykų. Iki.
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 03 21, 14:41)
kaip mokslai?  bigsmile.gif  vaikai?  bigsmile.gif  šeima?  bigsmile.gif

karsta.gif wub.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Linete laikykis ir tavo dukreliai linkiu kuo greiciau pasveikti.As irgi sergu su temperatura ir skaudancia gerkle reiks viska ruosti,nors taip silpna nieko nesinori sad.gif

BrBk ,piktoji feja ziuriu geros drauges pasidaret wink.gif (kaip faina)
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 03 22, 10:11)
Linete laikykis ir tavo dukreliai linkiu kuo greiciau pasveikti.As irgi sergu su temperatura ir skaudancia gerkle reiks viska ruosti,nors taip silpna nieko nesinori sad.gif

BrBk ,piktoji feja ziuriu geros drauges pasidaret wink.gif (kaip faina)

Daivasta, laikykis ir tu, jėtus kas čia pasidarė aplink tiek daug žiūriu sergančių, laikykis, įsivaizduoju kaip nėr jėgų ir sveikatos, o reikia tvarkytis, ruoštis Vėlykoms blink.gif

Zuigti, ačiū už palinkėjmą blush2.gif Rovimą tai atlaikiau, bet tos gumos jau nervina, kaip visus dantis dabar skauda, jau buvau pamiršus ką tai reiškia blush2.gif Tai užsidedu, paskui vėl nusiimu blush2.gif

Aš ką tik kiaušinius baigiau marginti ir dažyti, kotais dažai nekokie, nekaip nusidažė ir kai kur net vaško vietą nudažė, bet bus gerai, nėr kada žaist blush2.gif

Oras š... nesijaučia nei švenčių jokių ax.gif Na gerai bėgu pas mažę wub.gif Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Laba diena bigsmile.gif
Tai vėl į pasaulį grįžo pavasaris? thumbup.gif

Nu prisipažinkit, kuri žibučių sniege savaitgalį ieškojot, ką? Ogi BrBk tongue.gif Vargšelės tos žibutės, užsikapstę po sniego patalais, alia vis tiek aš jų prisiskyniau...

daivasta, nesirk 4u.gif Visos nesirkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 03 27, 11:45)
Laba diena bigsmile.gif
Tai vėl į pasaulį grįžo pavasaris? thumbup.gif

Nu prisipažinkit, kuri žibučių sniege savaitgalį ieškojot, ką? Ogi BrBk tongue.gif Vargšelės tos žibutės, užsikapstę po sniego patalais, alia vis tiek aš jų prisiskyniau...

daivasta, nesirk 4u.gif Visos nesirkit mirksiukas.gif

laba diena
zibuciu neieskojau, bet vis tiek sugebejau susirgti, va ka reiskia Mexx batai vidury ziemos doh.gif doh.gif Nu as visada per anksti pavasari pajuntu, tai ir turiu sloga iki keliu ir gripa puikuti blink.gif
Atsakyti
sveikos,

gal kuri mokat italų kalbą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 03 27, 13:25)
zibuciu neieskojau, bet vis tiek sugebejau susirgti, va ka reiskia Mexx batai vidury ziemos  doh.gif  doh.gif Nu as visada per anksti pavasari pajuntu, tai ir turiu sloga iki keliu ir gripa puikuti  blink.gif

Nu fėja blink.gif doh.gif Kiek tu gali sirgt doh.gif
Man jau vos ne alerginė pavasarinė sloga buvo prasidėjus ir beveik pasibaigė, o tu vis dar žieminės slogos neatsikratai cool.gif
Laikykis už baliono 4u.gif ir nesirk, savaitgalį praneša atšilimą, taip kad kitą savaitę turi sveika puikuotis savo naujaisiais batais biggrin.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2008 03 27, 13:33)
gal kuri mokat italų kalbą?  g.gif

bigsmile.gif oho, tuoj Zuikis bėgs ir italų kalbos mokytis, jaučiu grėsmę lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai buvo pas mus tokia mergina fliquiti, jinai Italijoj gyvena, paieškok per forumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 03 27, 15:15)
Nu fėja blink.gif  doh.gif Kiek tu gali sirgt doh.gif
Man jau vos ne alerginė pavasarinė sloga buvo prasidėjus ir beveik pasibaigė, o tu vis dar žieminės slogos neatsikratai cool.gif
Laikykis už baliono 4u.gif  ir nesirk, savaitgalį praneša atšilimą, taip kad kitą savaitę turi sveika puikuotis savo naujaisiais batais biggrin.gif
bigsmile.gif oho, tuoj Zuikis bėgs ir italų kalbos mokytis, jaučiu grėsmę lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai buvo pas mus tokia mergina fliquiti, jinai Italijoj gyvena, paieškok per forumą mirksiukas.gif

nu tai va matai, kad fejos tokios lepios lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aha, laukiu atsilimo bigsmile.gif
ir aciu uz baliona, kad tik nepakilciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 03 27, 15:27)
nu tai va matai, kad fejos tokios lepios  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
aha, laukiu atsilimo  bigsmile.gif
ir aciu uz baliona, kad tik nepakilciau  mirksiukas.gif

nu labai jau lepūnėlės tos fėjos lotuliukas.gif
aš tai tikiuosi, kad kitą savaitę bus ne tik geras oras, bet ir darbo mažiau, nes jau baigiu nupušt doh.gif taip pervargau per šitą mėnesį, kiek darbųųųųų doh.gif ir dar nubreketuos mane kitą savaitę, ir šiaip bus gerų visokių įvykių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 03 27, 16:15)

o, rimtai, ačiū kad priminei 4u.gif parašysiu jai rytoj smile.gif
jooo, turbūt teks man mokintis italų kalbos doh.gif
einam namo BrBk biggrin.gif

koki ten geri įvykiai be nugeležiavimo? g.gif girkis nugi smile.gif
Atsakyti