Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(BrBk @ 2008 01 15, 16:50)
2. fainai, kad Vln patinka, kad jau adaptavaisi - viską randi? nepaklysti? thumbup.gif Man irgi labai patiko, kai ten gyvenau.. ech...
3. Mokė mus soc. darbe ir psichologijos (visokių rūšių) (kaip negaut nuo seno diedo į galvą lotuliukas.gif juokauju juokauju - psichologija turbūt buvo geriausias dalykas ten), sociologijos, kažkokius sociologinius tyrimus darėm, aš jau net ir nepamenu gerai cool.gif bet mokslų man jau gana, nebent toj teisės pasikapstysiu kokius 5 metus lotuliukas.gif

2.nu kad man labai dar ieskoti nieko nereikia biggrin.gif jei ir reikia, tai centre kazko, surandu, jei nerandu, brolis suranda ir paaiskina kaip nueit biggrin.gif o seip tai trys rajonai, seskine, zirmunai ir naujininkai gal g.gif ar koks ten rajonas kur mano mokykla biggrin.gif nu zodziu stoties rajonas biggrin.gif man zinomi, o kituose nesu nei buvus schmoll.gif iki sauletekio kazkada buvau nuvaziavus, kai pramiegojau savo stotele, tai galvojau kad jis daug arciau, sakiau nuvaziuos ir apsisukes autikas parves atgal, pasirodo ne taip jau ir arti biggrin.gif tai va, toks mano vilnius rolleyes.gif

3. tai jei tu taip ilgai zadi mokintis, gal as dasivysiu ir kartu baigsim biggrin.gif kiek ten tau metu priklauso? du? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 15 sausio 2008 - 16:05
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 01 15, 16:04)
2.nu kad man labai dar ieskoti nieko nereikia biggrin.gif jei ir reikia, tai centre kazko, surandu, jei nerandu, brolis suranda ir paaiskina kaip nueit biggrin.gif o seip tai trys rajonai, seskine, zirmunai ir naujininkai gal  g.gif  ar koks ten rajonas kur mano mokykla biggrin.gif nu zodziu stoties rajonas biggrin.gif man zinomi, o kituose nesu nei buvus  schmoll.gif  iki sauletekio kazkada buvau nuvaziavus, kai pramiegojau savo stotele, tai galvojau kad jis daug arciau, sakiau nuvaziuos ir apsisukes autikas parves atgal, pasirodo ne taip jau ir arti  biggrin.gif tai va, toks mano vilnius  rolleyes.gif

3. tai jei tu taip ilgai zadi mokintis, gal as dasivysiu ir kartu baigsim  biggrin.gif  kiek ten tau metu priklauso? du?  g.gif

2. Naugarduko gatvė gal skaitosi Naujamiestyje g.gif Nes Naujininkai toliau. Mano buvo Švitrigailos gt, tai irgi pastoviai nežinodavom kur gyvenam - Centre, Užcentry ar kur lotuliukas.gif
3. Dėl mokslų aš dar nepasuoju.. imsiu akademines, jei leis cool.gif mokytis man priklauso 2,5 metų. Kadangi diplomo taip labai nereikia, tai darau planą minimum - mokytis 3,5 - 4,5 metų lotuliukas.gif biškelį čia juokauju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 01 15, 17:11)
2. Naugarduko gatvė gal skaitosi Naujamiestyje g.gif Nes Naujininkai toliau. Mano buvo Švitrigailos gt, tai irgi pastoviai nežinodavom kur gyvenam - Centre, Užcentry ar kur lotuliukas.gif
3. Dėl mokslų aš dar nepasuoju.. imsiu akademines, jei leis cool.gif mokytis man priklauso 2,5 metų. Kadangi diplomo taip labai nereikia, tai darau planą minimum - mokytis 3,5 - 4,5 metų lotuliukas.gif biškelį čia juokauju mirksiukas.gif

2. as neskiriu tu dvieju rajonu, naujamiescio ir naujininku biggrin.gif
3. tai svarbu pasibaigti, o kada, nelabai mirksiukas.gif nieko, is pradziu sunku, priprasi ir mokinsiesi, gi po tokios pertraukos, tai sunku turetu but labai prisiverst mokintis..
man kaip nebutu keista labai lengvai prisiverciau g.gif gal kad tikslu daug prisibrziau biggrin.gif
Atsakyti
nu saunuole zuiqti
Atsakyti
nedingau unsure.gif paskaitau, bet nėr kada parašyti tongue.gif serga visi vaikai sunkia gripo forma blink.gif

bet kaip jūs su tom teisėm vargstat - nesuprantu biggrin.gif lotuliukas.gif juk tokie niekai tongue.gif

BrBk, tave lupt reikėtų už mokslų apleidimą ir tinginystę lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ex-s: 15 sausio 2008 - 17:32
QUOTE(ex-s @ 2008 01 15, 17:29)
nedingau  unsure.gif paskaitau, bet nėr kada parašyti  tongue.gif  serga visi vaikai sunkia gripo forma  blink.gif

bet kaip jūs su tom teisėm vargstat - nesuprantu  biggrin.gif  lotuliukas.gif juk tokie niekai  tongue.gif

BrBk, tave  lupt reikėtų už mokslų apleidimą ir tinginystę  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ex-s, man čia klausimas iškilo, per kiek laiko tau pagamino plokšteles po breketų nuėmimo?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2008 01 15, 17:36)
ex-s, man čia klausimas iškilo, per kiek laiko tau pagamino plokšteles po breketų nuėmimo?

man tai pagamino ta pacia diena po nuemimo, ir liepe butinai ateiti pasiimti, kad kuo maziau dantys 'vaiksciotu', pajute laisve lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Hello bigsmile.gif
Oi jūs aršiau nei mano mama dėl mokslų man grūmojate lotuliukas.gif Tiksliau mama iš viso liepia nesimokyt, o jūs tada kaip kokios močiutės lotuliukas.gif
Šiandien toks įkvėpimas dirbti apėmęs biggrin.gif lygiai nuo 8.00 val. darbuojuosi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2008 01 15, 18:36)

ryte nuėmė, vakare plokštelę atidavė. kažkodėl galvojau, kai nuims breketus, dantys tabaluosis lotuliukas.gif bet lyg tvirtai jie stovėjo biggrin.gif
dar vis užeina paranojinės mintys, kad atgal viskas išsivaikščios, tai sąžiningai plokštelę nešioju ir geriu osteocare, tipo, kad kaulai tvirtesni būtų unsure.gif

BrBk, žinok, reikia labai nedaug - tik susikaupti ir imtis tų mokslų. Tada viskas labai nesunkiai pasidaro. Bet va kai pasitampai šiek tiek, atidėlioji vis - tada jau kuo toliau, tuo blogiau. Žinok, yra toks paprastas, bet labai teisingas posakis: kai darai, tai ir padarai mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

Jei priimsit, jungiuosi prie Jusu burio blush2.gif 4u.gif
As dar tik ruosiuosi breketus detis, bet jau spejau dantuku nuotrauka pasidaryt biggrin.gif
Norejau pasidometi, gal kas lenkesi (ar ta daro) pas R.Urbonaviciene Pamenkalnio gatvej? Nerandu atsiliepimu apie ja doh.gif Bet buvau ten konsultacijoj, tai kazkaip jau nebesinori metytis g.gif Seniai svajoju apie grazia sypsena, bet kuo toliau, tuo labiau bijau pradeti verysad.gif Visi tie dantu rovimai, skausmai... Norisi optimistiskiau i tai ziureti, bet nebeiseina, nes viskas dar tik prasides unsure.gif
Atsakyti
Tai štai merginos, šiandien mano vargai baigės - aš jau be breketų! bigsmile.gif Jei dar kas nors taiso mūsų sąrašėlį - tai mano nubreketinimo data 2008.01.17. jausmas keistas kol kas, bet šypsena ligi ausų lotuliukas.gif

QUOTE(vixi @ 2008 01 16, 14:21)
Laba diena,

Jei priimsit, jungiuosi prie Jusu burio blush2.gif  4u.gif
As dar tik ruosiuosi breketus detis, bet jau spejau dantuku nuotrauka pasidaryt biggrin.gif
Norejau pasidometi, gal kas lenkesi (ar ta daro) pas R.Urbonaviciene Pamenkalnio gatvej? Nerandu atsiliepimu apie ja doh.gif  Bet buvau ten konsultacijoj, tai kazkaip jau nebesinori metytis g.gif  Seniai svajoju apie grazia sypsena, bet kuo toliau, tuo labiau bijau pradeti verysad.gif  Visi tie dantu rovimai, skausmai... Norisi optimistiskiau i tai ziureti, bet nebeiseina, nes viskas dar tik prasides unsure.gif

Apie Urbonavičienę ko gero nelabai kas galės ką pasakyt čia, nes dauguma kaunietės. Vilnietės turi atskirą temą, gal ten tau ir daugiau padėtų šiuo klausimu. O dėl bijojimo tai nėra ko, galutinis rezultatas atperka visas kančias ir baimes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 17 sausio 2008 - 10:32
Sveikos mergaitės 4u.gif Seniai jau bebuvau pas jus užsukusi blush2.gif Kaip laikotės g.gif mirksiukas.gif
Atėjau pas jus pasidžiaugti kad už poros dienų bus lygiai pusė metų kaip aš su breketais ir pokyčiai jau matosi, labai džiaugiuosi, vakar buvau pas daktarą paveržimui tai sakė liuks sukandimas geras ir nuėmė man "varlę" clap.gif Dabar likau vien tik su breketais, iš naujo mokausi kalbėti, nes jau buvau pripratusi prie tos plokštelės, nebešvepliojau, o dabar vėl iš naujo, bet nieko, užtai valgyti normaliai galiu biggrin.gif
Atsakyti