Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(vixi @ 2008 01 16, 15:21)
Laba diena,

Jei priimsit, jungiuosi prie Jusu burio blush2.gif  4u.gif
As dar tik ruosiuosi breketus detis, bet jau spejau dantuku nuotrauka pasidaryt biggrin.gif
Norejau pasidometi, gal kas lenkesi (ar ta daro) pas R.Urbonaviciene Pamenkalnio gatvej? Nerandu atsiliepimu apie ja doh.gif  Bet buvau ten konsultacijoj, tai kazkaip jau nebesinori metytis g.gif  Seniai svajoju apie grazia sypsena, bet kuo toliau, tuo labiau bijau pradeti verysad.gif  Visi tie dantu rovimai, skausmai... Norisi optimistiskiau i tai ziureti, bet nebeiseina, nes viskas dar tik prasides unsure.gif

Sveika! Nera ko bijoti 4u.gif Va cia yra vilnieciu breketinikiu tema http://www.supermama...howtopic=241640

Piktoji Fėja, norejau paklausti kiek kainavo ta plokstele?
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 01 17, 11:24)
Sveika! Nera ko bijoti  4u.gif  Va cia yra vilnieciu breketinikiu tema http://www.supermama...howtopic=241640

Piktoji Fėja, norejau paklausti kiek kainavo ta plokstele?

uz viska - nuemima, plokstele ir uzlaikancia vielyte ant vieno zandikaulio sumokejau 500, bet tai buvo pries metus. dabar gal truputi brangiau bus, manau.
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 01 17, 11:57)
uz viska - nuemima, plokstele ir uzlaikancia vielyte ant vieno zandikaulio sumokejau 500, bet tai buvo pries metus. dabar gal truputi brangiau bus, manau.

Man breketų nuėmimas, 2 plokštelės ir palaikanti vielytė atsiėjo 600.
Atsakyti
Hello bigsmile.gif
Sveikinimai, šampano purslai ir fejerverkai Enitos garbei thumbup.gif
Baronei irgi balionėlis už pusės metų pokyčius 4u.gif
Atsakyti
Enita, laaabai dideli sveikinimai thumbup.gif jausmas turbūt wub.gif Tikimės nepasididžiuosi ir toliau plepsėsi su breketuotosiomis drinks_cheers.gif

zuiki, kaip mokslai tavo?

Kas dar naujo - apleidau temą visai doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif rasiau anksciau cia, buvau pastumeta detis breketus, po to vel apsiraminau, o dabar kai isrove nereikalinga dantuka vel susimasciau (chirurge lb paskatino detis) tikrai labai noreciau bet gasdina kainos.. Sakykit gal kas is jusu pas Buskiene lankosi? gal KMU odontologijos centre taikomos kokios nors nuolaidos studentams? g.gif
P.s. as kauniete smile.gif
Atsakyti
Rytinį keistumo jausmą pakeitė vakarinis jausmas "tarsi taip visuomet ir buvo" (kad ne - primena tik nuotraukos) smile.gif O kainą ir visus vargus bei kančias su kaupu atperka rezultatas. thumbup.gif
O jis štai toks user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 17 sausio 2008 - 23:40
Labas rytas bigsmile.gif

Slapux, tu tikrai kokia prapuoleinija tongue.gif
Šįryt valydama dantis dar pagalvojau, kad anciuke ir Baisa labai seniai pas mus jau buvo beužklydusios rolleyes.gif

Camana, atsiras tuoj Zuikis ir patars tau 4u.gif jinai pas KMUK ortodontes gydėsi, viską žino mirksiukas.gif

Enita, ech, ką ir bepridursi, kai faktas toooooks akivaizdus cool.gif Man dar toks klausimas kilo - o sąkandis tavo tvarkingas (čia pagal priekinius dantus taip sumąsčiau) g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 01 18, 09:36)
Enita, ech, ką ir bepridursi, kai faktas toooooks akivaizdus cool.gif Man dar toks klausimas kilo - o sąkandis tavo tvarkingas (čia pagal priekinius dantus taip sumąsčiau) g.gif  ax.gif

Čia jau tvarkingiausias, kokį pavyko padaryti be implantacijos, kadangi mano apatiniame žandikaulyje trūksta vieno kandžio verysad.gif (todėl, kad vaikystėje, kai burnoje ėmė nebetilpti dantys, tuometinė gydytoją nusprendė šitą problemą "spręsti" paprasčiausiu būdu - netelpančius dantis tiesiog išrauti doh.gif ). Taigi dabar situacija yra tokia, kokia yra, t.y. kokią buvo galima padaryti su esamais dantimis. Bet mane ji tenkina (aš pripratus ir jau net nebepastebiu, kad priekyje centrai idealiai nesueina smile.gif nors šonuose viskas ok), kadangi eiti sudėtingesniu keliu - plėsti žandikaulį, daryti trūkstamam kandžiui vietą ir implantuoti dantį - aš nenorėjau. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 18 sausio 2008 - 10:10
QUOTE(Enita @ 2008 01 17, 23:32)
Rytinį keistumo jausmą pakeitė vakarinis jausmas "tarsi taip visuomet ir buvo" (kad ne - primena tik nuotraukos) smile.gif O kainą ir visus vargus bei kančias su kaupu atperka rezultatas.  thumbup.gif
O jis štai toks user posted image

nugi fantastika,net negaliu patiket thumbup.gif
tai va visos dar abejojancios ar detis,paziurekit ir tikrai desites biggrin.gif
Atsakyti
Enita bigsmile.gif rezultatas tiesiog stulbinantis wub.gif
O aš galvoju kažin kaip seksis pas mane užpildyti tarpus šonuose kur dantų nėra, taip nenoriu dėtis implantų, daktaro klausiau - sakė matysim g.gif
Atsakyti
Rezultatu esu labai patenkinta, tik va koks nepatogus dalykas yra tos plokštelės doh.gif Tikiuosi greit pavyks priprast.
Atsakyti