Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

Taigi net nereikia apsimest kvailiuke, gali laikyt teises kad ir visoj LT mirksiukas.gif
Jei neklystu, tas piktas dėdė yra alytiškis. Bet jinai laikė teises pernai. ir dar kažko man atrodo, ar kartais ne pas jį ir pakliuvo lotuliukas.gif Paklausiu vėliau, kai jinai bus darbe.

Labas rytas, fėja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 04 10, 07:52)
Taigi net nereikia apsimest kvailiuke, gali laikyt teises kad ir visoj LT mirksiukas.gif
Jei neklystu, tas piktas dėdė yra alytiškis. Bet jinai laikė teises pernai. ir dar kažko man atrodo, ar kartais ne pas jį ir pakliuvo lotuliukas.gif Paklausiu vėliau, kai jinai bus darbe.

Labas rytas, fėja bigsmile.gif

nu labas labas mirksiukas.gif blyyyyn, kaip lauke salta, maniau numirsiu penkis kartus is salcio, kol sulaukiau mikro doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labas visom.Tai va feja todel ir varyk greiciau laikyt teisiu,kad nereiktu salt mikro belaukiant.
Zuiqti tau sekmes,ziurek tu man.
As tai vakar pas ortodonte buvau,tai siandien visus zubus skauda ziauriai,negaliu normaliai nieko kramtyt.reiks 3 dienas kosytes valgyt.dar elastiku pilna burna smile.gif.greiciau man juos nuimtu nusibosti jau pradeda man jie.
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 04 10, 10:23)
Labas visom.Tai va feja todel ir varyk greiciau laikyt teisiu,kad nereiktu salt mikro belaukiant.
Zuiqti tau sekmes,ziurek tu man.
As tai vakar pas ortodonte buvau,tai siandien visus zubus skauda ziauriai,negaliu normaliai nieko kramtyt.reiks 3 dienas kosytes valgyt.dar elastiku pilna burna smile.gif.greiciau man juos nuimtu nusibosti jau pradeda man jie.

kada zada nuiminet?
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 04 10, 06:38)
ir tu būsimoji?  biggrin.gif  ar esamoji?

Aš esamoji mirksiukas.gif Nors kai mokiausi vairuoti tai keikiausi, sakiau kokio velnio man čia prisireikė tų teisių, paskui kai išlaikiau porą metų nevažinėjau, o kai pradėjau važinėti tai kol į mašiną įsėsdavau devyni prakaitai išpildavo - baisiai bijojau blink.gif O dabar jau važinėju senokai ir galvoju- nu negi man taip buvo - dabar be mašinos nebegaliu didis.gif
QUOTE(BrBk @ 2008 04 10, 07:02)
Barone, nubreketinimo procesas vyksta labai paprastai - breketus nuima per 2-3 minutes ne daugiau - trakš trakšt (įtariu su replėm) ir viskas - jokio skausmo nei krūminiams dantims, nei mažučiams priekiniams, net vielos man neišėmė, jinai kartu su breketais buvo pašalinta rolleyes.gif
As tai vakar pas ortodonte buvau,tai siandien visus zubus skauda ziauriai,negaliu normaliai nieko kramtyt.reiks 3 dienas kosytes valgyt.

Net su replėm huh.gif
Daivasta console.gif
Man irgi jau naktį pradėjo skaudėti dantys, judinasi iš vietos, o dar kai pagalvoju kad man juos daugiau negu 0,5cm reiks atitraukti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 10 balandžio 2008 - 10:06
moterai, jūs mane stebinat su tom teisėm biggrin.gif ir kas čia sudėtingo jas išsilaikyti lotuliukas.gif vieni juokai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2008 04 10, 10:24)
moterai, jūs mane stebinat su tom teisėm  biggrin.gif ir kas čia sudėtingo jas išsilaikyti  lotuliukas.gif vieni juokai  tongue.gif

Tai dabar man irgi atrodo kas čia tokio, bet prieš 5 metus kažkodėl bijojau mašinų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2008 04 10, 10:24)
moterai, jūs mane stebinat su tom teisėm  biggrin.gif ir kas čia sudėtingo jas išsilaikyti  lotuliukas.gif vieni juokai  tongue.gif

man tai buvo vieni juokai sypsotis su breketais, o tu kompleksuodavai be galo, taip kad kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2008 04 10, 11:04)
Aš esamoji mirksiukas.gif Nors kai mokiausi vairuoti tai keikiausi, sakiau kokio velnio man čia prisireikė tų teisių, paskui kai išlaikiau porą metų nevažinėjau, o kai pradėjau važinėti tai kol į mašiną įsėsdavau devyni prakaitai išpildavo - baisiai bijojau blink.gif O dabar jau važinėju senokai ir  galvoju- nu negi man taip buvo - dabar be mašinos nebegaliu didis.gif

Net su replėm huh.gif
Daivasta console.gif
Man irgi jau naktį pradėjo skaudėti dantys, judinasi iš vietos, o dar kai pagalvoju kad man juos daugiau negu 0,5cm reiks atitraukti doh.gif

aš kolkas nebijau, bet prieš egzą tai kaip ir prieš kiekvieną kitą rimtesnį darbą ar reikalą sėdėsiu apsikakojus, jau net matau biggrin.gif

nebijok tu tū replyčių mirksiukas.gif nelups gi tau breketo su pirštais, reikia su kažkuo suimt smile.gif

QUOTE(ex-s @ 2008 04 10, 11:24)

nu kas tamstai vieni juokai, tai kitiem gali būti ir neįmanoma tongue.gif skirtingi gi žmonės esam.
Atsakyti
grįžau thumbup.gif

diskutuojat, ania? aš irgi BIJAU vairuoti mašiną KAUNE, todėl jeigu kur nors reikia nuvažiuot vienai, važiuoju su mikru cool.gif Nu bijau nerealnai kitų mašinų. Druskininkuose ir jų rajonuose - no problem, bet Kaune schmoll.gif ai va vasarą tai važinėjau kelis kartus, bet irgi tik kai mažai mašinų. ir parvairuot iš baliaus Kaune galiu, nes būna naktis ir mašinų - vėlgi mažai cool.gif
Jeigu labai bėda prispaustų, sėsčiau ir vairuočiau, bet kol nespaudžia, nevairuoju mirksiukas.gif

Tiesa, ir mano manymu, teises išsilaikyt tikrai nėra juokų darbas - juk negimėm šumacheriais, be to, pasitaiko visokių keblių situacijų tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 10 balandžio 2008 - 11:08
Aš turbūt taip ir būčiau toliau sėkmingai bijojusi pradėti jei ne vyras - sakydavo tai tu visą gyvenimą biijosi - sėsk ir važiuok, nebūdavo pasirinkimo kai jis atsisėsdavo į keleivio vietą biggrin.gif Taip pamažu ir nugalėjau tą baimę...o bijojau tikrai nesveikai - kai teko pačiai vienai išvažiuoti į miestą, ką ten į miestą - į gretimą gatvę, tai paskui tris dienas kojų raumenis skaudėjo nuo įtampos doh.gif O dabar jau viskas gerai, tiesa į kitą miestą tai dar bijau pati važiuoti, bet jei reiktų - kaip BrBk sako - ir nuvažiuočiau ir grįžčiau irnesakyk.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2008 04 10, 12:24)
Aš turbūt taip ir būčiau toliau sėkmingai bijojusi pradėti jei ne vyras - sakydavo tai tu visą gyvenimą biijosi - sėsk ir važiuok, nebūdavo pasirinkimo kai jis atsisėsdavo į keleivio vietą biggrin.gif Taip pamažu ir nugalėjau tą baimę...o bijojau tikrai nesveikai - kai teko pačiai vienai išvažiuoti į miestą, ką ten į miestą - į gretimą gatvę, tai paskui tris dienas kojų raumenis skaudėjo nuo įtampos doh.gif O dabar jau viskas gerai, tiesa į kitą miestą tai dar bijau pati važiuoti, bet jei reiktų - kaip BrBk sako - ir nuvažiuočiau ir grįžčiau irnesakyk.gif  ax.gif

Tai, jo pritariu tau mirksiukas.gif
Manęs vyras nespaudžia vairuot, nors labai norėtų tą mano begalinį norą matyt. Šiaip sako, kad ką darysiu, kai reiks vaikus į mokyklą vežt. O kai ta mokykla yra tik per kelią nuo mūsų namų, vaikučius aš palydėsiu pėstute lotuliukas.gif
Žodž, kai bėda prispaus, vairuosiu. Visgi 10 metų jau teises turiu lotuliukas.gif profas lotuliukas.gif
Atsakyti