Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(ex-s @ 2008 01 21, 13:04)
visada reikia žiūrėti ką pasirašai  biggrin.gif visada  biggrin.gif

nu tikiuosi, kad nepasizadejau tapti jo zmona doh.gif arba atiduoti savo lygius dantis kokiam nors studentu bandymui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Anirai - nešiojau paprasčiausius geležinius breketus.

O kas dėl sąkandžio, tai kaip ir minėjau, kadangi pas mane apatiniame žandikaulyje dantų skaičius nėra lyginis, t.y. vienoje pusėje trūksta antro danties, o kitoje pusėje jis yra, taip kad neimplantuojant to danties išcentruoti apatinį žandikaulį įmanoma tik tokiu būdu, kad vienas dantis atsiduria centre (taip kaip ir yra pas mane), dėl to viršutinių dantų tarpas nesutampa su apatinių, tačiau šoninių dantų sąkandžiui tai netrukdo - tiesiog atsiranda didesnis tarpelis tarp viršutinių ir apatinių priekinių kandžių. Kadangi sąkandžio tai iš esmės nepablogina, o su implantacijom prasidėti nenorėjau, tai ir nusprendžiau, kad tokia situacija mane tenkina. Nors sąkandis ir nėra vadovėliškai idealus, bet nepaisant to viršutinių ir apatinių dantų tarpelių neatitikimo, jis yra geras. Kaip ir minėjau aš jau nė nebepastebiu, kad apatiniame žandikaulyje pačiame centre pas mane yra ne tarpelis, o dantis.

Tiek prirašiau, tik nežinau, ar suprantamai paaiškinau situaciją unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 21 sausio 2008 - 15:31
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 01 21, 13:45)
nu tikiuosi, kad nepasizadejau tapti jo zmona  doh.gif arba atiduoti savo lygius dantis kokiam nors studentu bandymui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bus tau neskaityt ką pasirašai, kai sužinosi, kad dantų protezuotojas (ok ok, chirurgas) prieš mėnesį tave vedė lotuliukas.gif ir dar tas gašlusis lotuliukas.gif tongue.gif
šiaip ex-s teisi, reikia skaityt. kad ilga eilė, tai ne tavo problema, o va kai parašą bele kur padėsi, tada jau bus tavo rolleyes.gif

QUOTE(Enita @ 2008 01 21, 15:24)
Tiek prirašiau, tik nežinau, ar suprantamai paaiškinau situaciją  unsure.gif

Aišku aišku 4u.gif Tu nesiteisink, viskas aišku su tavim mirksiukas.gif Pas mane apačioj išlupo 2 dantus, tai turbūt bus įmanoma be jų idealiai padaryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 01 21, 15:46)
išlupo 2 dantus, tai turbūt bus įmanoma be jų idealiai padaryt rolleyes.gif

Na matai, kadangi išlupo 2, tai reik manyt, kad ir simetriją pavyks išlaikyt, o pas mane kadangi buvo išluptas 1, tai simetrija ir dingo doh.gif Kito lupt nebegalėjo, nes apatinis žandikaulis būtų labai sumažėjęs (pas mane jis ir taip palyginti mažas), galėjo įdėt trūkstamą išluptą, bet čia jau aš užstabdžiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 21 sausio 2008 - 15:51
Dienas labas 4u.gif

Slooooooga doh.gif doh.gif Gerkle skauuuuuuuuda doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2008 01 21, 13:47)
Klinikose dažnai studentų pasitaiko, tik jei jums duos pasirašyti kokius nors dokumentus - būtinai paskaitykite ar tai nebus sutikimas, kad gydyme gali dalyvauti studentai ar pan..

nu mane viena karta su studentu apziurinejo, tai nepasakyciau kad tai yra daznai schmoll.gif

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 01 22, 11:57)
Dienas labas  4u.gif

Slooooooga  doh.gif  doh.gif Gerkle skauuuuuuuuda  doh.gif  doh.gif

o tu darbe ar namie? gydykis console.gif

pasigirsiu, sesija pasibaigiau cool.gif apie stipke dabar svajoju biggrin.gif ir darbo ieskausi rolleyes.gif turbut viskas biggrin.gif
Atsakyti
O, Zuikio gyvenimas kitom spalvom nušvito thumbup.gif matai, Zuiki, viskas tik geryn mirksiukas.gif

nu bliamba kokį durną sapną sapnavau doh.gif doh.gif visai su galva man negerai. Žodž., sėdim kažkokioj kavinėj - aš, Enita, Slapux ir ateina BrBk. Enita vėl su breketais - nusprendė dar keturis metus panešioti, kad neišsikraipytų sąkandis blink.gif Slapux su tokiais juodais ilgais plaukais ir grifka, per kurią nesimato akių blink.gif Ateina BrBk ir tada mes ją visos puolam maždaug taip: bet kaip nesąžininga taip daryti - juk visi tave pažįsta ir žino, kad jokių kreivų dantų tu neturėjai - tai kam taip apsimeluoti ir aiškinti, kad iltys kreivos buvo? doh.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif

Laura, nepasiduok gripui schmoll.gif Juk tu stipri motera tongue.gif

Zuiki, malačius thumbup.gif

ex-s, praktiškai pataikei dėl plaukų lotuliukas.gif

O apie Vasiliauską taip ir nesupratau kuri čia lankosi - sąraše tokios neradau g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 01 22, 11:45)

1. o tu darbe ar namie? gydykis console.gif

2. pasigirsiu, sesija pasibaigiau  cool.gif  apie stipke dabar svajoju  biggrin.gif ir darbo ieskausi  rolleyes.gif  turbut viskas biggrin.gif

1. darbe...
2. saunuole thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Slapux @ 2008 01 22, 12:17)
Sveikutės  mirksiukas.gif

Laura, nepasiduok gripui  schmoll.gif  Juk tu stipri motera  tongue.gif

is kur zinai? mirksiukas.gif as ir nepasiduodu, bent jau kiek tai imanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2008 01 22, 13:15)
O, Zuikio gyvenimas kitom spalvom nušvito  thumbup.gif matai, Zuiki, viskas tik geryn  mirksiukas.gif

nu bliamba kokį durną sapną sapnavau  doh.gif  doh.gif visai su galva man negerai. Žodž., sėdim kažkokioj kavinėj - aš, Enita, Slapux ir ateina BrBk. Enita vėl su breketais - nusprendė dar keturis metus panešioti, kad neišsikraipytų sąkandis  blink.gif Slapux su tokiais juodais ilgais plaukais ir grifka, per kurią nesimato akių  blink.gif Ateina BrBk ir tada mes ją visos puolam maždaug taip: bet kaip nesąžininga taip daryti - juk visi tave pažįsta ir žino, kad jokių kreivų dantų tu neturėjai - tai kam taip apsimeluoti ir aiškinti, kad iltys kreivos buvo?  doh.gif

SM prsisedejau biggrin.gif per daznai lankytis vel pradejai biggrin.gif

QUOTE(Slapux @ 2008 01 22, 13:17)
O apie Vasiliauską taip ir nesupratau kuri čia lankosi - sąraše tokios neradau  g.gif  unsure.gif

tai lyg ir rase kad meras kauno pas ji lankosi biggrin.gif is musu saraso tai neiviena schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 01 22, 13:17)
O apie Vasiliauską taip ir nesupratau kuri čia lankosi - sąraše tokios neradau  g.gif  unsure.gif

n-ąjį kartą rašau : pas jį mūsų meras vaikšto mirksiukas.gif biggrin.gif

ZUIKI, aš sergu ir visi vaikai, ir vyras serga, net auklė serga blink.gif tai sėdžiu namuose prie kompo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ex-s: 22 sausio 2008 - 12:30
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 01 22, 12:28)
tai lyg ir rase kad meras kauno pas ji lankosi biggrin.gif is musu saraso tai neiviena  schmoll.gif

QUOTE(ex-s @ 2008 01 22, 12:28)
n-ąjį kartą rašau : pas jį mūsų meras vaikšto  mirksiukas.gif  biggrin.gif

ach meras doh.gif o parašyta tai buvo mers lotuliukas.gif aš ir galvoju kas ta tokia mers mastau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti