Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(Slapux @ 2008 01 22, 13:33)
ach meras  doh.gif  o parašyta tai buvo mers  lotuliukas.gif  aš ir galvoju kas ta tokia mers mastau.gif  lotuliukas.gif

tai ko tu Slapux iš kaimietės nori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2008 01 22, 12:15)
nu bliamba kokį durną sapną sapnavau  doh.gif  doh.gif visai su galva man negerai.

ex-s, tave kažkokie košmarai kamuoja lotuliukas.gif doh.gif Enita vietoj breketų dabar 4 metus (o gal ir ilgiau unsure.gif ) sąžiningai nešios plokšteles pioneer.gif O jei rimtai tai tos, kurios nešiojat, ar labai sąžiningai tai darot? (na išskyrus aišku zuiqi, nes ji jau prisipažino, kad jos plokštelė ant lentynos dulka).
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2008 01 22, 12:58)
ex-s, tave kažkokie košmarai kamuoja  lotuliukas.gif  doh.gif  Enita vietoj breketų dabar 4 metus (o gal ir ilgiau  unsure.gif ) sąžiningai nešios plokšteles pioneer.gif  O jei rimtai tai tos, kurios nešiojat, ar labai sąžiningai tai darot? (na išskyrus aišku zuiqi, nes ji jau prisipažino, kad jos plokštelė ant lentynos dulka).

diena nenesiojau is viso, naktimis stengiuosi kuo saziningiau. aisku, jhei kokia nakti uzmirstu ar patingiu, tai tragedijos nedarau, bet siaip tai nesioju, nesioju mirksiukas.gif

beje, pas tave viena plokstele? pas mane viena, tik ant virsutiniu dantu, apacioje vielyte.
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 01 23, 11:35)
diena nenesiojau is viso, naktimis stengiuosi kuo saziningiau. aisku, jhei kokia nakti uzmirstu ar patingiu, tai tragedijos nedarau, bet siaip tai nesioju, nesioju  mirksiukas.gif

beje, pas tave viena plokstele? pas mane viena, tik ant virsutiniu dantu, apacioje vielyte.

Pas mane dvi plokštelės (viršuje ir apačioje) ir dar plius vielytė (tik apačioje).
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2008 01 23, 11:45)
Pas mane dvi plokštelės (viršuje ir apačioje) ir dar plius vielytė (tik apačioje).

ir tu su tom dviem plokstelem dar bandai kalbeti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif g.gif As tai ir su ta viena noredama ka nors pasakyti, turiu problemu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 01 23, 11:55)
ir tu su tom dviem plokstelem dar bandai kalbeti?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  g.gif As tai ir su ta viena noredama ka nors pasakyti, turiu problemu  lotuliukas.gif

Jūsų pasiklausius susidaro vaizdas, kad verčiau jau dar kelis metus geležus nešiot, nei su plokštelėm kankintis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 01 23, 11:55)
ir tu su tom dviem plokstelem dar bandai kalbeti?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  g.gif As tai ir su ta viena noredama ka nors pasakyti, turiu problemu  lotuliukas.gif

Aga, bandau doh.gif Tai va dabar įsivaizduok kiek pastangų reikia įdėt, kad bent kažkas pavyktų lotuliukas.gif Šiaip buvau pradžioj kompleksą beįsivaranti... Bet kadangi aš atkakli, tai jau beveik išmokau (gaila tik, kad to mokslo greit nebeprireiks). Tik pastebėjau, kad labai pradėjau atsirinkinėt, ką sakyt, o ko ne - pvz. dabar bet kuriuo paros metu sveikinuosi "laba diena", nes žinokit tai ištart yra žymiai lengviau nei kokį labas rytas ar labas vakaras lotuliukas.gif Šiaip tai apatinė plokštelė beveik netrukdo, o va su viršutine sudėtingiau unsure.gif
QUOTE(Slapux @ 2008 01 23, 12:15)
Jūsų pasiklausius susidaro vaizdas, kad verčiau jau dar kelis metus geležus nešiot, nei su plokštelėm kankintis  doh.gif  lotuliukas.gif

Slapux, žinok ir aš taip pradžioj sakiau drinks_cheers.gif Tik reikalas tame, kad plokštelę dienomis man sakė nešiot tik savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
Enita,
tai gal ne bereikalo mano sapne tu vėl su breketais buvai biggrin.gif gal reikėjo tau juos panešioti dar porą metų - nereiktų su plokštelėm vargti lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2008 01 23, 13:27)
Enita,
tai gal ne bereikalo mano sapne tu vėl su breketais buvai  biggrin.gif gal reikėjo tau juos panešioti dar porą metų - nereiktų su plokštelėm vargti  lotuliukas.gif

Tai kad post factum jau smile.gif Breketai saugiai guli padėti dėžutėje - galvoju, ar juos dabar jau išmest, ar dar truptį pasilaikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2008 01 23, 14:42)
Tai kad post factum jau  smile.gif  Breketai saugiai guli padėti dėžutėje - galvoju, ar juos dabar jau išmest, ar dar truptį pasilaikyt g.gif

tai tu juos turi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tik nesugalvok išmesti - gal dar prireiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi, labai atsiprašau už juodą jumorą ax.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 01 23, 13:15)
Jūsų pasiklausius susidaro vaizdas, kad verčiau jau dar kelis metus geležus nešiot, nei su plokštelėm kankintis  doh.gif  lotuliukas.gif

o tu nesibijok, gi jeigu ir reikes nesioti plokstele dienomis, tai tik menesi daugiausia mirksiukas.gif

enita, karolius pasigamink is savo breketu biggrin.gif

feja, ar gyva dar? sveiksti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 01 23, 12:15)

niu zinok, jei butu reikeje rinktis - ar metus nesioti plokstele dienomis, ar dar metus breketus, tai 100 procentu buciau rinkusis pastaraji varianta. su breketais as bent jau galejau kalbeti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 01 23, 22:39)
feja, ar gyva dar? sveiksti?  4u.gif

gyva, gyva, vis dar kamuojuosi su gerkle ir sloga, bet jau gereja. aisku, atsizvelgiant i tai, kad nuolat kazkur blaskausi, greitesnio rezultato ir nera ko tiketis doh.gif

Labas dienas visoms 4u.gif
Atsakyti