QUOTE(DitaD @ 2008 01 25, 15:34)
sveikos

Svarstom galimybę kaitlentę su gartraukiu statyt kampe, gal kuri turi savo virtuvėj taip pasidarius ar mačius yra? ar patogu/gražu?
Mačiau parduotuvėje, man atrodo ir patogu, ir gražu

.
QUOTE(salomena @ 2008 01 25, 15:40)
Ashai, nedaryk tokiu zemu apatiniu spinteliu.Mano ugis irgi toks kaip tavo, spinteles 91cm, labai patogu. O pas tevus zemesnes, tai ir indus nepatogu plaut, taskosi ant pilvo

. O iki virsutiniu spinteliu nuo stalvirsio 53cm
Mano ūgis 165, dabar pas mane apatinės spintelės 86 cm, man patogu, ir naujoje virtuvėje taip darysiu. O viena forumietė neseniai kaip tik rašė, kad ji pasidarė 91 cm spinteles, jos ūgis 164, ir jai nepatogu, per aukštai. Na, aš turiu ir papildomų sumetimų, kodėl daryti žemesnes spintelių kojeles - kad vaikai lengviau pasiektų lentynas įmontuojamame šaldytuve, ir kad viršutinės spintelės žemiau kabėtų

. Tarp apatinių ir viršutinių bus tarpas 52 cm.
elva, aš ko gero neteisingai tau rašiau, kad standartinis stalo aukštis 72 cm

. Pažiūrėjau, kad naujas mūsų stalas (kurio dar nenaudojame) yra 76 cm. Senas stalas tai 72, bet jis kartu su virtuviniu kampu, o ten atsisėdimas yra žemesnis, todėl ir stalas žemesnis

.
QUOTE(belisime @ 2008 01 25, 17:02)
Apie virtuviu branguma as uzsiminiau ne del to,kad pasiepti ar pasipusti norejau.Bet paprasciausiai atsakiau forumietei kodel virtuves vienodos pas visus ir negrazios. To priezastis paprasta:pinigu trukumas ir zmoniu neislavintas skonis.
Dauguma užsieniečių gerokai mažiau išlaidauja namų įrengimui, negu lietuviai. Jiems svarbu, kad būtų praktiška ir tvarkinga. Grindys paprastai kiliminė danga arba laminatas (o juk grindis pakeisti sunkiau, negu virtuvę, lyg ir galėtų mažiau taupyti

), sienos - pigūs dažomi tapetai, tas pats ir su baldais. Kad ir smulkmenose - mano draugė ištekėjusi už olando, tai kai ji sumanė pirkti šiek tiek brangesnį, bet gražų tualetinį popierių, jis labai nustebo

- o kam to reikia?

Ir meistrams-remontininkams jie ne tokie reiklūs, kaip lietuviai. Tai tie meistrai, kurie grįžta į Lietuvą, yra praktiškai sugadinti ir pridaro daugiau broko, negu tie, kurie visą laiką dirbo reikliems lietuviams

. Gal ne į temą aš, bet tik norėjau pasakyti, kad lietuvių virtuvės yra ne blogesnės, negu užsieniečių, ir pinigų išleidžiama ne mažiau (tik už patį darbą gal mažiau sumokama, bet ne už medžiagas)

.