Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 02 01, 17:18)
Emiliuks - o Tu iš Palangos ar Kretingos?? Gal į autobusą gali drabužius įdėti - paimčiau Klaipėdoje...  mirksiukas.gif

tai kad nei is ten, nei is ten....as is Salantu, dar 30 km nuo Kretingos...nu bet galvoju, gal kaip nors vyro priprasyt, kad atvestu, kokiam sekmadieni...ar priims kas per iseigines?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 02 01, 11:26)
Vakar susitikau su MAŠA - AČIŪ Svet-lana, Larissa už paramą maistu - vaikai dėkoja  4u.gif  ax.gif  Maša vakar buvo su seserimi, vis sako ramiau. Patėvis dar tam bute, bet sako verkia, nervuojasi, žada pasitaisyti, eiti dirbti... Vaikai kol kas jo nevaro, nes sako pirmas aukštas, langai vos užsidaro, vėjas švilpia - tiesiog ramiau kai kas yra. Vyresnioji sesuo tvarkysis globą, ersikrausto pas juos gyventi - bus lengviau išsilaikyti. Maša su mokykla susiderino, kad kažkaip neakivaizdžiai pabaigs vidurinę, nes tiek teliko, dirbs.. Labai apsidžiaugė parama, nes kol kas tai visiškas badas. Bent jsu kokiai savaitei turės, o po to sako avansą ims... Klabėjomės apie tėvų paklydimus, sakau aš džiaugiuosiu kad jūs vaikai "nepaslydote", ji net nusipurtė, sako "ne, mes matėm kokios pasekmės, visada šalia tokių žmonių, me staip nenorime..." Na to linkėčiau....

Šiandien planuoju pas Kristiną, pas Renatą - pilna mašina visokių gėrybių jiems - AčIŪ Niu...
Ačiū kas prisideda parama, tik labai norėčiau, kad prisidėtumėte ir nuvažiavimu, nuėjimu, pabūvimu ir pasikalbėjimu... Taip, parama gerai, bet tai paprasčiausias būdas atiduoti ir viskas, o kartu nuvažiuoti - tai jau būtų tikrai nuo širdies ir išbaigta...  mirksiukas.gif  Junkitės mirksiukas.gif Smagu būtų kaip vilnietės - pasiskirsčiusios šeimomis, kuriomis rūpinasi - daugelyje ir smagiau ir daugiau galima nuveikti... Drąsiau  drinks_cheers.gif

QUOTE(Svet_lana @ 2008 02 01, 11:57)
blush2.gif sutinku,kad būtų geriau, bet ... patikėk manim ne visada gaunasi kaip nori  doh.gif

aš tikrai mielai jungčiausi prie važiavimų nu bet kaip tyčia, kas nors pamaišo, nebeišeina , bet tikuosi, kai savi rūpestėliai apsiramins, sustos į vėžias, atsilaisvinsim ir galėsiu jungtis ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo digi: 01 vasario 2008 - 16:39
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 02 01, 17:18)
Emiliuks - o Tu iš Palangos ar Kretingos?? Gal į autobusą gali drabužius įdėti - paimčiau Klaipėdoje...  mirksiukas.gif

Klausyk emiliuks juk ne problema iduok mano kolegom, o as jau toliau perduosiu. Juk nepatruks maisa kita rubu iki manes atvezti ir galvos nesuk. O kai galesi pati atvesi xxxsaulytei. As bandysiu tada maisto pririnkti ir pirmadieni vyrui iduoti. O gal galiu jiems uogiene kokia ideti, juk vaikai saldymus megsta su batonu ir pienu kaip skanu. Kaip manai xxxsaulyte. Mano gaminta, ekologiskai isauginata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita&P: 01 vasario 2008 - 23:05
QUOTE(emiliuks @ 2008 02 01, 16:31)
tai kad nei is ten, nei is ten....as is Salantu, dar 30 km nuo Kretingos...nu bet galvoju, gal kaip nors vyro priprasyt, kad atvestu, kokiam sekmadieni...ar priims kas per iseigines?

Ne, per išeigines VKC nepriims, nebent į konkrečią šeimą arba tarp Palangos ir Klaipėdos iki manęs atvežti ... mirksiukas.gif

QUOTE(digi @ 2008 02 01, 16:39)
aš tikrai mielai jungčiausi prie važiavimų nu bet kaip tyčia, kas nors pamaišo, nebeišeina , bet tikuosi, kai savi rūpestėliai apsiramins, sustos į vėžias, atsilaisvinsim ir galėsiu jungtis  ax.gif

Sek temą - smagu kad kas prisijungtų... mirksiukas.gif

QUOTE(Jurgita&P @ 2008 02 01, 23:03)
Klausyk emiliuks juk ne problema iduok mano kolegom, o as jau toliau perduosiu. Juk nepatruks maisa kita rubu iki manes atvezti ir galvos nesuk. O kai galesi pati atvesi xxxsaulytei. As bandysiu tada maisto pririnkti ir pirmadieni vyrui iduoti. O gal galiu jiems uogiene kokia ideti, juk vaikai saldymus megsta su batonu ir pienu kaip skanu. Kaip manai xxxsaulyte. Mano gaminta, ekologiskai isauginata.

Taip, labai fainai, aš savo irgi konservuotus agurkus vežiau ... Juk tinka viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 02 03, 14:28)
Ne, per išeigines VKC nepriims, nebent į konkrečią šeimą arba tarp Palangos ir Klaipėdos iki manęs atvežti ...  mirksiukas.gif
Sek temą - smagu kad kas prisijungtų...  mirksiukas.gif
Taip, labai fainai, aš savo irgi konservuotus agurkus vežiau ... Juk tinka viskas  thumbup.gif

Surinkau maiseli maistelio, bet atvesiu tau tik antradieni. Bus maisto ir greitam vartojimui, todel but gerai iskart nuvezti.
Atsakyti
Seimai, kuriai labai reikia, tiksliau vaikuciui auganciam toje seimoje galiu atiduoti vaikstyne ax.gif Taip pat turiu nemazai rubeliu mergytei iki 1 metuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2008 02 03, 22:52)
Surinkau maiseli maistelio, bet atvesiu tau tik antradieni. Bus maisto ir greitam vartojimui, todel but gerai iskart nuvezti.

buvau apsirgus, tai tik dabar prisedau prie pokalbiu...na, as iki Kretingos atvest galiu, nes vyras turi reikalu...kazkaip Jurgitos kolegu nedrystu prasyt...rytoj dar perrusiuoju ir sukraunu tvarkingus maisiukus...
Atsakyti
saulyte, nuvežiau kelis maišelius patalynės ir rūbų i VKC, bet nepasakiau kam kas, nes nežinojau kam ko reikia, nu bet juk nieko čia blogo a ane,juk jos pačios žino kam ko reikia ... ax.gif
Atsakyti
Laba diena.
Gal galima adresą VKC? Nepažiūrėjau, gal anksčiau buvo parašyta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2008 02 06, 15:54)
Laba diena.
Gal galima adresą VKC? Nepažiūrėjau, gal anksčiau buvo parašyta...  ax.gif

Turgaus g. 22, Klaipeda
3 arba 5 kabinetas mirksiukas.gif
Atsakyti
O maždaug kur Turgaus gatvė yra? Aš ne klaipėdietė... ax.gif Bet Klaipėdą daug maž žinau.
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2008 02 06, 16:22)
O maždaug kur Turgaus gatvė yra? Aš ne klaipėdietė...  ax.gif Bet Klaipėdą daug maž žinau.

turgaus g. - tai gatve prie Anikes aikstes, abra kur Pajurio muges parduotuve yra, arba, prie moteru konsultacines poliklinikos
viskas kas isardinta ieina i ta gatve, nezinau kaip tiksliau apibudint ax.gif
idedu zemelapi, gal aiskiau bus mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo digi: 06 vasario 2008 - 16:41