QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 01 29, 10:03)
Tikrai tiks... Sakau, yra Kristina, Renata, o dar ir Lina su Valdu, Inesos šeimyna... Juk kai nepakanka pinigėlių išsilaikymui - manau apie patalynės pirkimą ..
Ir kai pas Inesą buvau paskutinį kartą, tai mačiau kad prieš metus nuvežta patalynė jau tokia susiskalbusi kad baisu ... Tikrai patalynė reikalinga - ir ne tik užvalkalai, bet ir pagalvės, kaldros....
Atrodo jau tiek prieš metus išsivaliau ir išvežiau, nes žinote mamytės kaip priveža pradžioj gyvenimo, o jie ir gulėjo... Ir vėl parinkau kas nenaudojama ir guli pas mane, o žmonėms tai oi kaip praverčia...
Kokio dydžio spinta? Paklausčiau - jei kažkam reiktų, organizuočiau paėmimą...

Ir kai pas Inesą buvau paskutinį kartą, tai mačiau kad prieš metus nuvežta patalynė jau tokia susiskalbusi kad baisu ... Tikrai patalynė reikalinga - ir ne tik užvalkalai, bet ir pagalvės, kaldros....
Atrodo jau tiek prieš metus išsivaliau ir išvežiau, nes žinote mamytės kaip priveža pradžioj gyvenimo, o jie ir gulėjo... Ir vėl parinkau kas nenaudojama ir guli pas mane, o žmonėms tai oi kaip praverčia...
Kokio dydžio spinta? Paklausčiau - jei kažkam reiktų, organizuočiau paėmimą...
jinai berods triju duru, nelabai auaksta, tinka i bet koki buta...sesuo gerai islaikius..