Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Ačiū digi, viską supratau. 4u.gif Anikę žinau, moterų poliklinikos ne... ax.gif Rasiu.
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2008 02 06, 16:44)
Ačiū digi, viską supratau.  4u.gif Anikę žinau, moterų poliklinikos ne... ax.gif  Rasiu.

rasi rasi, aš irgi šiandien pirmakart važiavau, bet radau, ir atrodo visai nesunkiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2008 02 06, 17:46)
rasi rasi, aš irgi šiandien pirmakart važiavau, bet radau, ir atrodo visai nesunkiai  mirksiukas.gif

O jei suaugusiems ko nors turėčiau, kokiu adresu galima? Nes VKC suprantu - tik vaikams? Kaip aš anksčiau neužėjau tos temos. Tiek visko išnešiau prie konteinerio. Paskui matau, kaip išmeto aplink, vėl einu surenku.
Tiesa, emiliuks jau anksčiau rašė, kad turiu spintą trijų durų, poliruotą, tamsia. Yra išardyta dalimis, vietos daug neužima. Skubesio nėra, padėjau prie palėpės, bet jei prei progos kas norėtų... Aš neturiu su kuom atvežti, ten reikėtų mašinos su bagažine didesne. Bet jei bus norinčių, gal rasiu kas atvežtų. Tikiuosi... biggrin.gif
Sėkmės jums. 4u.gif
Tiesa, gyvenu Kretingoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irvel: 06 vasario 2008 - 16:58
QUOTE(digi @ 2008 02 06, 15:25)
saulyte, nuvežiau kelis maišelius patalynės ir rūbų i VKC, bet nepasakiau kam kas, nes nežinojau kam ko reikia, nu bet juk  nieko čia blogo a ane,juk  jos pačios žino kam ko reikia ... ax.gif

Aišku žino kam iš prižiūrimų ko reikia...

Praeitą savaitę Renatai ir Kristinai po maišą nuvežiau patalynės, rakšluosčių. Dar Linai reikia parinkti patalynės...

QUOTE(Irvel @ 2008 02 06, 16:56)
O jei suaugusiems ko nors turėčiau, kokiu adresu galima? Nes VKC suprantu - tik vaikams? Kaip aš anksčiau neužėjau tos temos. Tiek visko išnešiau prie konteinerio. Paskui matau, kaip išmeto aplink, vėl einu surenku.
Tiesa, emiliuks jau anksčiau rašė, kad turiu spintą trijų durų, poliruotą, tamsia. Yra išardyta dalimis, vietos daug neužima. Skubesio nėra, padėjau prie palėpės, bet jei prei progos kas norėtų... Aš neturiu su kuom atvežti, ten reikėtų mašinos su bagažine didesne. Bet jei bus norinčių, gal rasiu kas atvežtų. Tikiuosi... biggrin.gif
Sėkmės jums.  4u.gif
Tiesa, gyvenu Kretingoje.

Sveikutė,

VKC kaip ir gina tik vaiko interesus, bet kai tėvai neturi kuo patys rengti ir vaikus - tai žinok praverčia visi be išimties daiktai... Juk vežam drabužius nuo kudikių iki suaugusiųjų, baldai, indai, namų reikmenys - viskas....

O dėl spintos - rašiau, kad maždaug jos dydį pasakytų, nes Inesai kaip reikėtų, bet turi pasimatuoti ar tilps į nišą... Parašyk maždaug išmatavimus... Ačiū 4u.gif
Atsakyti
nu, mergikes, bandau kalbint vyra, kad rytoj nuveztu iki VKC...pripakuosiu ir patalynes...dar pasuksiu saulytei...
Atsakyti
Aš tą spintą išgrioviau, tai dabar grindyse liko žymė nuo- iki. Bandysiu pagal tai ir pamatuoti... ax.gif Nes kitaip jau neišeis. Išgriauta ir sukrauta į krūvelę. Ji nėra kokia nors ypatinga. Bet talpi, dar tvirta ir nenubraižyta. Tik nusipeckiojo, kol išardžiau... biggrin.gif
Atsakyti
nu va, as siaip ne taip su saulytes pagalba pristaciau dali savo turto vkc....labai ten mielas kolektyvas, taip siltai sutiko, reiks dazniau apsilankyt.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2008 02 08, 19:52)
nu va, as siaip ne taip su saulytes pagalba pristaciau dali savo turto vkc....labai ten mielas kolektyvas, taip siltai sutiko, reiks dazniau apsilankyt.... mirksiukas.gif

Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2008 02 08, 23:16)
Šaunuolė  4u.gif

kai biskuti atsils oras, perziuresiu iki remonto isnestus daiktus...irgi visko daug yra...tik dar tingisi daryt perziuras..
Atsakyti
Šiandien buvau užlėkusi pas Kristiną, turėau pora maišų drabužių... Tai ji jau dirba, kol darbo mažai - tai dirba nuo pietų. Tokia atsigavusi, linksmesnė, sako labai padėjome vitaminais, maistu, drabužiais, moraliniu palaikymu, patarimais..... thumbup.gif Susitvarkė nemokamą maitinimą mergaitei mokykloje, susitvarkė po 52 Lt. - sukasi kiek patari ir ką sužino... Dar nueis į teisinę pagalbą, gal nemokamai padės dėl alimentų susitvarkyti, būtų liuks thumbup.gif Taip kad vis laikas nuo laiko ją reikia palaikyti, padėti maistu mirksiukas.gif Manau nepamiršite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 13 vasario 2008 - 13:53
As tai galvoju, kad turim vieną nereikalingą vatinę kaldrą, beveik nenaudotą. Tik va gulėjo nenaudojama užkišta ir vienoj vietoj papelijo. Suku galva kaip dabar aną išplaut, nes į skalb.mašiną netelpa. Su vyru rankom tą vietą išpalutumėm kaip nors, ale džiovint neturėsim kur, nes patys gyvenam bendrabuty vienam kambariuky. Tai gal kas, kam reikia ir patys išsivalytų ją. Beje VKC darbo valandos iki kelintos?
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2008 02 13, 17:50)
As tai galvoju, kad turim vieną nereikalingą vatinę kaldrą, beveik nenaudotą. Tik va gulėjo nenaudojama užkišta ir vienoj vietoj papelijo. Suku galva kaip dabar aną išplaut, nes į skalb.mašiną netelpa. Su vyru rankom tą vietą išpalutumėm kaip nors, ale džiovint neturėsim kur, nes patys gyvenam bendrabuty vienam kambariuky. Tai gal kas, kam reikia ir patys išsivalytų ją.  Beje VKC darbo valandos iki kelintos?

Žinai, aš pasiūlyčiau Kristinai, kurią remiame. Ji dirba skalbykloje, išsiskalbtų....
Parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti