Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 02 14, 09:44)
Žinai, aš pasiūlyčiau Kristinai, kurią remiame. Ji dirba skalbykloje, išsiskalbtų....
Parašysiu  mirksiukas.gif

Puiku, dar su vyru pasitarem, atiduotumem kam ir plona adijaliuka. smile.gif

Laukiu ziniu
Atsakyti
Visas visas, sveikinu su Valentino diena - dėmesio niekada nebūna per daug!!! Linkiu kiekvienai kas skaitys, kad visada būtų rankos, kurios apkabintų, kadbūtų akys, kurios minioje ieškotų tik Tavęs, lūpos, kurios šypsotųsi tik Tau ir širdis, kuri plaktų dėl Tavęs... Su Valentindieniu 4u.gif 4u.gif

Gaila, per vėlai gavau pakvietimą šiandien į "Rytą", į širdelių šventę - būtume sudalyvavę...

So Lucky - Kristinai reikalinga kaldra, ji išsiskalbtų. Arba gali užvešti Kristinai, adresą parašyčiau, pabendrautum, arba tada kažkaip reikia sustikti... Mano tel. 8 698 77631 Loreta mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 14 vasario 2008 - 16:53
Na va, kaldra ir adijaliukas pristatyti Kristinai. Dar ir snektelejom truputi. Kaip suprantu ne pro sali jai dabar su kuom pabendrauti, issisneketi. Labai vaikai ispudi padare thumbup.gif . Buvom kartu su vyru nuleke ir lengvai radom.
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2008 02 16, 17:37)
Na va, kaldra ir adijaliukas pristatyti Kristinai. Dar ir snektelejom truputi. Kaip suprantu ne pro sali jai dabar su kuom pabendrauti, issisneketi. Labai vaikai ispudi padare  thumbup.gif . Buvom kartu su vyru nuleke ir lengvai radom.

Saunuole tu 4u.gif
Ka pasnekejot, gal turi kokiu planu, gal ko reikia bet nedrista prasyti. ax.gif
Atsakyti
Taip, jos vaikai fantastiški, jau per pirmą susitikimą man jie labai patiko. Kristina labai noriai bendraujanti, jau stipresnė tikrai ir sveikata...

Manau galim gal į kokį spektaklį bilietukus nupirkti - vasario 24 d. muzikiniame "Batuotas katinas". Bilietukai 15-20 Lt mirksiukas.gif Gal kuri eis su savo vaikais - kartu galėtumėte ... mirksiukas.gif Ką manot/ Dar ir Renatai su trimis vaikučiais labai norėčiau irgi bilietukus suorganizuoti - šaunūs labai ir ten vaikučiai... Perkant nuo 5 bilietų - dar ir nuolaida... mirksiukas.gif Aš irgi skirčiau sumelę jei būtų norinčių prisidėti...
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 02 19, 10:10)
Taip, jos vaikai fantastiški, jau per pirmą susitikimą man jie labai patiko. Kristina labai noriai bendraujanti, jau stipresnė tikrai ir sveikata...

Manau galim gal į kokį spektaklį bilietukus nupirkti - vasario 24 d. muzikiniame "Batuotas katinas". Bilietukai 15-20 Lt  mirksiukas.gif  Gal kuri eis su savo vaikais - kartu galėtumėte ...  mirksiukas.gif  Ką manot/ Dar ir Renatai su trimis vaikučiais labai norėčiau irgi bilietukus suorganizuoti - šaunūs labai ir ten vaikučiai... Perkant nuo 5 bilietų - dar ir nuolaida...  mirksiukas.gif  Aš irgi skirčiau sumelę jei būtų norinčių prisidėti...

Saulytė, jei Renata tą diena gali eiti - su malonumų prisidėsiu jos šeimynai bilietukais 4u.gif Tik man pasakyk, ar pačiai jos nupirkti, ar tamsta žadi važiuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 02 19, 10:10)

Manau galim gal į kokį spektaklį bilietukus nupirkti - vasario 24 d. muzikiniame "Batuotas katinas". Bilietukai 15-20 Lt  mirksiukas.gif  Gal kuri eis su savo vaikais - kartu galėtumėte ...  mirksiukas.gif  Ką manot/ Dar ir Renatai su trimis vaikučiais labai norėčiau irgi bilietukus suorganizuoti - šaunūs labai ir ten vaikučiai... Perkant nuo 5 bilietų - dar ir nuolaida...  mirksiukas.gif  Aš irgi skirčiau sumelę jei būtų norinčių prisidėti...

parašyk savo saskaitele, pervesiu pinigeliu bilietukams truputi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2008 02 19, 16:13)
parašyk savo saskaitele, pervesiu pinigeliu bilietukams truputi  mirksiukas.gif

as irgi galeciau truputuka pervest...
Atsakyti
Ir aš noriu prisidėti.Kur pervesti pinigėlius?
Atsakyti
Buvau siandien VKC, atidaviau savo n
mergytes nebenaudojamus daiktelius, rubelius. Kalbejau truputi su darbuotojom, buvo labai patenkintos daiktais, sake burtus reiks traukt, kam kas atiteks blush2.gif Pasiguode, kad turi siuo metu nemazai priziurimu nestuke.gif bei kudikiu. Todel jiems labai reikalingi kudikiu prieziurai reikalingi daiktai, zaisliukai, vaikstynes, lovytes, vezimukai, is rubeliu: striukytes ir batukai smile.gif
Jeigu kas turit ko nenaudojamo VKC darbuotojos labai lauks ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė *: 19 vasario 2008 - 22:23
QUOTE(Pienė * @ 2008 02 19, 22:21)
Todel jiems labai reikalingi kudikiu prieziurai reikalingi daiktai, zaisliukai, vaikstynes, lovytes, vezimukai, is rubeliu: striukytes ir batukai  smile.gif
Jeigu kas turit ko nenaudojamo VKC darbuotojos labai lauks  ax.gif  4u.gif

kai baigsiu patalynę tvarkyt blush2.gif , pažiūrėsiu ką nors ir mažiukams, ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svet_lana @ 2008 02 19, 14:42)
Saulytė, jei Renata tą diena gali eiti - su malonumų prisidėsiu jos šeimynai bilietukais  4u.gif Tik man pasakyk, ar pačiai jos nupirkti, ar tamsta žadi važiuoti  g.gif

Tai liuks - tada organizuoju bilietukus Renatai su trimis vaikučiais ir Kristinai su dviem vaikučiais thumbup.gif Svet-lana - užlėsiu pas tave, gal net šiandien.. mirksiukas.gif Pasiskambinsiu

QUOTE(digi @ 2008 02 19, 15:13)
parašyk savo saskaitele, pervesiu pinigeliu bilietukams truputi  mirksiukas.gif

QUOTE(emiliuks @ 2008 02 19, 15:50)
as irgi galeciau truputuka pervest...

QUOTE(vitalij@ @ 2008 02 19, 21:05)
Ir aš noriu prisidėti.Kur pervesti pinigėlius?

Parašiau visoms į AŽ. Jiems tai bus džiaugsmas thumbup.gif

QUOTE(Pienė * @ 2008 02 19, 22:21)
Buvau siandien VKC, atidaviau savo n
mergytes nebenaudojamus daiktelius, rubelius. Kalbejau truputi su darbuotojom, buvo labai patenkintos daiktais, sake burtus reiks traukt, kam kas atiteks  blush2.gif Pasiguode, kad turi siuo metu nemazai priziurimu  nestuke.gif bei kudikiu. Todel jiems labai reikalingi kudikiu prieziurai reikalingi daiktai, zaisliukai, vaikstynes, lovytes, vezimukai, is rubeliu: striukytes ir batukai  smile.gif
Jeigu kas turit ko nenaudojamo VKC darbuotojos labai lauks  ax.gif  4u.gif

Taip, moteriškės ten šaunuolės - nežiūrint kad nedidelį atlyginimą gauna, dirba su tokiu atsidavimu ir pasiaukojimu thumbup.gif Šiandien jos irgi streikuoja dėl atlyginimų.
Atsakyti