Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Skambinausi ir su Kristina ir su Renata - tai su malonumu sakė norėtų nuvesti vaikus į teatrą, Kristina net nežinojo kur tai yra... Manau vaikams bus laimės. thumbup.gif Spektaklis muzikiniame "Batuotas katinas", vasario 24 d. 15 val.

Paskaičiavau - reikia 5 bilietų, sakė mažuosius ir Kristinos ir Renatos po 5 metus, įleis be bilieto, ant kelių. Taip kad pirksiu 5 bilietus, po 15 Lt - viso reikalinga suma 75 Lt. Jau turime 65 Lt thumbup.gif Liuks, ką surinksime daugiau - saldumynų nupirksiu vaikams mirksiukas.gif

P.S. o niekas neplanuojate eiti su savo vaikais ? Kompaniją palaikytumėte ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha,rodė VKC ir SOC.PARAMOS darbuotojas per tv,streikuoja.Teisingai.Aš tai nežinau,toj mūsų Lietuvoj paskutinėj vietoj yra šeima,vaikai.O juk tos moterys šventą darbą dirba. 4u.gif Ir grašius gauna.

SAULYTE,gerai praleiskit laiką su Kristina,Renata ir vaikučiais.Norėčiau ir aš,bet mano lialis mažas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei gausiu bilietukus būtinai ir aš su savo mažąją prisijungsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalij@ @ 2008 02 20, 19:52)
Aha,rodė VKC ir SOC.PARAMOS darbuotojas per tv,streikuoja.Teisingai.Aš tai nežinau,toj mūsų Lietuvoj paskutinėj vietoj yra šeima,vaikai.O juk tos moterys šventą darbą dirba. 4u.gif Ir grašius gauna.

SAULYTE,gerai praleiskit laiką  su Kristina,Renata ir vaikučiais.Norėčiau ir aš,bet mano lialis mažas. mirksiukas.gif

Taip, tikrai moterys šaunios, dirba pasiaukojančiai ir iš idėjos, o vos 900 Lt gauna, baisu doh.gif

Nežinau ar aš galėsiu eiti kartu, bet bilietus nupirkau šalia - tai susipažins Kristina su Renata mirksiukas.gif
Tai pinigėlių surinkom 93 Lt thumbup.gif Vakar nupirkau bilietukus 5 - abu mažiai po 5 metus sėdės ant kelių. Pritaikė 20 % nuolaidą, gavosi 60 Lt už bilietus, bet po 2 Lt pasiimapaslaugos mokestį, gal už bilietų atspausdinimą - tai išleidau 70 Lt. Dar liko 23 Lt - gal abiem mamaom padalinsiu, kad po spektaklio vaikams ledų nupirktų ...

AČIŪ merginos kas prisidėjote - vaikai bus laimingi thumbup.gif

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 02 21, 08:38)
Jei gausiu bilietukus būtinai ir aš su savo mažąją prisijungsiu 4u.gif

Bilietukų tikrai dar yra. Jei eisi - tai prieik, jų vietos 12 eilė 16-20 vietos - susipažinsi - abi šaunios mamos, o dar fainesni vaikai mirksiukas.gif
Atsakyti
labai noreciau i spektakli, tik kad mano pipiras dar mazas...ka ten su tokiu...puola visur, viska griebia....vienas vargas kol kas...va kai paaugs, butinai palaikysm kam nors kompanija.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2008 02 21, 15:16)
labai noreciau i spektakli, tik kad mano pipiras dar mazas...ka ten su tokiu...puola visur, viska griebia....vienas vargas kol kas...va kai paaugs, butinai palaikysm kam nors kompanija.. 4u.gif

aha, maniškė irgi mažoka manau dar, vargiai išsėdėtų per spektaklį ax.gif
Atsakyti
na gal kas žinot kaip vaikam spektaklis, ar patiko?
Atsakyti
aha,kaip mūsų vaikučiai prasiblaškė?
Atsakyti
Penktadienį nuvežiau bilietukus - tai Kristina labai blogai jautėsi, tai nusileido dukrytė - padaviau bilietukus, pinigėlius - tai labai apsidžiaugė, nebuvo buvę vaikai spektaklyje, labai padėkojo, o išlipdama ir gero vakaro palinkėjo... Keista, dar nedidelė, o tokia maloni mergaitė wub.gif
Renata pati nusileido, tai dar pleptelėjom - labai patenkinta ir sakė kad vaikai jau labai laukia sekmadienio...

Vakar gavau SMS iš Renatos - tai abiejų moteriškių vardu padėkojo už suteiktą vaikams džiaugsmą - perduodu ir jums visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gaudykit mirksiukas.gif
Sėdėjo šalia, tai susipažino, gal net Renata dėl darbelio pas save siuvykloje pasižiūrės Kristinai... mirksiukas.gif

Liuks thumbup.gif

P.S. Gal kas gali pagelbėti su mašina pervežimui - reikia iš vienos moteriškės Kristinai dvi kušetes pervežti... Iki ketvirtadienio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 25 vasario 2008 - 09:16
Senai nebūvome "Ryte" - gal ką pamastom kitą savaitę ???
Ir dar - gal kokią šventę vaikams suorganizuojam Velykoms??? Pamastyčiau kartu su Žiogu kokią zuikių šventę su kiaušinių ridenimu ... mirksiukas.gif Ką mastot?
Atsakyti
labukas 4u.gif

man tai su sveikata paskutiniu metu biškį problemėlės, bet jei pagerės, galim bandyt planuot į savaitės galą g.gif

O dėl šventės, tai kodėl gi ne drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 03, 16:04)
labukas  4u.gif

man tai su sveikata paskutiniu metu biškį problemėlės, bet jei pagerės, galim bandyt planuot į savaitės galą  g.gif

O dėl šventės, tai kodėl gi ne  drinks_cheers.gif

prie sventes ir as prisijungsiu, jei negalesiu atvykt, tai nors kitokiu budu.. 4u.gif
Atsakyti