Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai pavasariui

is sito sarasiuko tai tikrai ilgiausiai bent jau man ant odos laiko Promesse thumbup.gif bandzius esu keliatu kartu ir tik EDT, bet laiko tai ohoho thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 27, 19:17)
is sito sarasiuko tai tikrai ilgiausiai bent jau man ant odos laiko Promesse  thumbup.gif bandzius esu keliatu kartu ir tik EDT, bet laiko tai ohoho  thumbup.gif

tada tikriausiai šituos ir reikės imti bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O man stai sitie labai vasariski wub.gif
user posted image
Atsakyti
jau užsisakiau cacharel "promesse" wub.gif blush2.gif atrodo dega kažkas, juk nedingtų tie kvepalai blush2.gif biggrin.gif bet ne užsimaniau dabar ir viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginxtaxre @ 2008 01 27, 20:54)
jau užsisakiau cacharel "promesse"  wub.gif  blush2.gif  atrodo dega kažkas, juk nedingtų tie kvepalai blush2.gif  biggrin.gif  bet ne užsimaniau dabar ir viskas  lotuliukas.gif

Man irgi „dega“, užsimaniau, na, atrodo, pirksiu, oi, pirksiu doh.gif Ainu Alioshkos asortimentą peržiūrėsiu - gal tiks kas nors doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif Aišku, situacija nedėkinga - sloga, tad labai nepažįstamų kvapų turbūt nesiryšiu nei uostyti, nei pirkti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 27 sausio 2008 - 21:58
QUOTE(sfera @ 2008 01 28, 15:31)
parasyk man i az meila as tau atsiusiu  biggrin.gif
as irgi ligone totali, speju griebsiu ka nors gaivaus  doh.gif  lotuliukas.gif

ne as tikrai totali ligone, tik ka tris miniukus is alioshkos nusipirkau, mb nusaus, teks slept doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sfera: 28 sausio 2008 - 13:52
QUOTE(F_A @ 2008 01 25, 10:10)
As jau dabar zinau, kad pavasari tikriausiai labiausiai noresiu kvepet mimozomis - L'erbolario "Mimosa"

Šaunus pasirinkimas. drinks_cheers.gif Beje, man jie labai labai primena Guerlain Champs Elysees. mirksiukas.gif
QUOTE(mercedes @ 2008 01 25, 12:01)
Pavasariui turiu tik Guerlain"Champs Elysees" ,Hermes"D'orange verte" ir Lancome"Attraction",gal ir pakaks  rolleyes.gif

Idealus kvapas pavasariui, rolleyes.gif žinoma, jei patinka. ax.gif O Orange Verte nesu uosčius, bet sprendžiant iš aprašymo atrodo kad labai gyvas, energizuojantis kvapas turėtų būti. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ginxtaxre @ 2008 01 27, 17:52)
Pavasarį kvepėsiu turimais Dior "J'adore"  wub.gif  Žiemą norėjosi saldesnių, tai šitie stovėjo ir laukė savo eilės  biggrin.gif Aišku ir saldumynų šalin nenumesiu, bet norėtusi kažko gaivesnio  bigsmile.gif  Pavasarį norėčiau kvepėti kažkuriais iš šių:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Visi kvapai patinka, tik nežinau kurie labiausiai smile.gif  Ir kaip laiko  smile.gif Gal patartumėt, kurios bandžiusios?  ax.gif

Iš visų keturių pavasariui rinkčiausi Cacharel Promesse (laikosi labai gerai, bent ant mano odos. Išvis Cacharel kvapai dėl laikymosi - tikri šaunuoliai mirksiukas.gif ), o vasarai - Bulgari Omnia Cristaline. ax.gif
QUOTE(ginxtaxre @ 2008 01 27, 20:54)
jau užsisakiau cacharel "promesse"  wub.gif  blush2.gif  atrodo dega kažkas, juk nedingtų tie kvepalai blush2.gif  biggrin.gif  bet ne užsimaniau dabar ir viskas  lotuliukas.gif

O kokius užsisakei, EDT ar EDP? mirksiukas.gif Man jie mažumėlę skiriasi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 28, 14:22)

O kokius užsisakei, EDT ar EDP? mirksiukas.gif Man jie mažumėlę skiriasi. ax.gif

EDT nes uosčiau būtent edt smile.gif kažkaip net keista, nes lapukas jau kažkur nuo ketvirtadienio, o vis dar labai jaučiasi kvapas thumbup.gif o edp net nepastebėjau, kad būna 4u.gif O kuo skiriasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ginxtaxre @ 2008 01 28, 14:27)
EDT nes uosčiau būtent edt  smile.gif kažkaip net keista, nes lapukas jau kažkur nuo ketvirtadienio, o vis dar labai jaučiasi kvapas  thumbup.gif  o edp net nepastebėjau, kad būna  4u.gif  O kuo skiriasi?  ax.gif

Buteliuko atspalviai šiek tiek skiriasi, EDT jie švelnesni šiek tiek, o kvapas EDP saldesnis, o EDT saldumo mažiau, labiau rūgštelė jaučiasi, daugiau gaivos ir skaidrumo. Nors išlieka ne ką blogiau už EDP. mirksiukas.gif

Šiaip man jie abu - tarsi avietės ir gervuogės, atneštos ką tik iš miško. smile.gif
user posted image user posted image

Dar pasirodė ir Promesse Eau Fraiche - pats lengviausias iš jų. ax.gif
user posted image

O Cacharel idėja kuriant šį aromatą buvo tokia: "Tai kvepalai moteriai, trokštančiai šeimyninės laimės. Ji jau išaugo iš Amor Amor, tačiau nori išlaikyti ankstesnįjį savo stilių."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 28 sausio 2008 - 15:54
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 28, 15:41)
Buteliuko atspalviai šiek tiek skiriasi, EDT jie švelnesni šiek tiek, o kvapas EDP saldesnis, o EDT saldumo mažiau, labiau rūgštelė jaučiasi, daugiau gaivos ir skaidrumo. Nors išlieka ne ką blogiau už EDP. mirksiukas.gif

Šiaip man jie abu - tarsi avietės ir gervuogės, atneštos ką tik iš miško. smile.gif
user posted image user posted image

Dar pasirodė ir Promesse Eau Fraiche - pats lengviausias iš jų. ax.gif
user posted image

ačiū mirksiukas.gif šiaip esu saldesnių megėja, tai tikriausiai EDP būtų labiau patikęs ax.gif bet EDT man irgi labai skanūs wub.gif kažkaip iš tų 4-ių (iš kurių rinkausi) šitas labiausiai išsiskyrė tiek kvapo laikymu, tiek pačiu kvapu thumbup.gif kiti 3 buvo kažkuo panašūs vienas į kitą, o iš šito išlindo kažkas įdomaus bigsmile.gif gal tas gaivus saldumas ir papirko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vildžiūnė @ 2008 01 27, 21:04)
O man stai sitie labai vasariski wub.gif
user posted image

MANO MAMAI PADOVANOJI TETIS TIRAI MANOKVAPAS PATINKA
Papildyta:
IR AS NORECIAU VASARISKU KAS GALI PATARTI, MAN PATINKA ALE AGURKINIAI KAS GALIT PATARTI
VERSACE BRIGT CRISTALE TURIU NORETUSI KITO KVAPO
Atsakyti

O, aš rinksiuosi Champs-Elysees wub.gif

Atsakyti