O tai kokiam darzely naujininkuose prailginta grupe iki 20val? Cia mums butu issigelbejimas, nes as dirbu iki 19val.
QUOTE(evax @ 2007 05 16, 08:47)
O tai kokiam darzely naujininkuose prailginta grupe iki 20val? Cia mums butu issigelbejimas, nes as dirbu iki 19val.
Zelmeneliuose, Saltkalviu gatveje.
Papildyta:
QUOTE(mama @ 2007 05 17, 20:07)
Sveikos,
nors mano lelius dar maziukas, bet pazistami prigasdino kad yra problemu su patekimu i darzelius. Tad norejau paklausti - o kokia gi ta tvarka priimant i siuos darzelius (Naujininkuose)? Pries kiek laiko jus pradejot apsiziureti ir uzsirasineti?
nors mano lelius dar maziukas, bet pazistami prigasdino kad yra problemu su patekimu i darzelius. Tad norejau paklausti - o kokia gi ta tvarka priimant i siuos darzelius (Naujininkuose)? Pries kiek laiko jus pradejot apsiziureti ir uzsirasineti?
sveika, Naujininkuose labai daug darzeliu, tad kol kas nera problemu patekti. Na, bet nezinia, kaip bus toliau. Geriausia i kelis darzelius is anksto, nors ir dabar uzsirasyti, o po to pasirinksite, kuri noresite.
Laba,
žiūriu jau seniai ši tema buvo liesta, nors tiek daug mamyčių nuo metų pradžios ruošėsi vesti savo vaikiukus į šį darželį
Mamytės, papasakokit, kas gi ten naujo? seno? kaip jums ir jūsų mažoms širdelėms sekasi "Gervelėje"?
Mes su vyru jau susidūrėm su vedėjos keistenybėmis... ir dabar kovojam dėl vietos darželyje, nors vaikių užrašėm dar pavasarį
kad galėtų pradėti lankyti nuo rugsėjo 1. O šiandien ji pasakė, kad nėra vietų (nors išsižiojo, kai pamatė, kad anksti užrašėm ir dar priklausom šiam darželiui) ir kad ateitume prieš rugsėjo 17 d su dokumentais ir galbūt tada ji mus užrašys....Aš visai nebesuprantu, tai koks skirtumas - nuo 09.01 ar nuo 09.17? Ar teisingos mano mintys, kad ji laukia vokelio? Ir kiek gi tame vokelyje turi būti tada?
Kuo labiau susiduriu su šia sistema, tuo liūdniau ir liūdniau širdyje....
žiūriu jau seniai ši tema buvo liesta, nors tiek daug mamyčių nuo metų pradžios ruošėsi vesti savo vaikiukus į šį darželį
Mamytės, papasakokit, kas gi ten naujo? seno? kaip jums ir jūsų mažoms širdelėms sekasi "Gervelėje"?
Mes su vyru jau susidūrėm su vedėjos keistenybėmis... ir dabar kovojam dėl vietos darželyje, nors vaikių užrašėm dar pavasarį
QUOTE(Cyra @ 2007 08 20, 13:27)
Laba,
kad galėtų pradėti lankyti nuo rugsėjo 1. O šiandien ji pasakė, kad nėra vietų (nors išsižiojo, kai pamatė, kad anksti užrašėm ir dar priklausom šiam darželiui) ir kad ateitume prieš rugsėjo 17 d su dokumentais ir galbūt tada ji mus užrašys....Aš visai nebesuprantu, tai koks skirtumas - nuo 09.01 ar nuo 09.17? Ar teisingos mano mintys, kad ji laukia vokelio? Ir kiek gi tame vokelyje turi būti tada?
savo sūnelį pradėjau vesti nuo šio rugsėjo į Gervelę. Vedėjai nešiau... porą kartų po brendžio butelį ir saldainių. Nes, kaip supratau, nuo to irgi priklausė - priims mus ar ne. Užsirašėm mes pavasarį, o prieš rugsėjį atėjom su maišiuku "pasižiūrėti sąrašų". Tikrai labai liūdna
QUOTE(sigita79 @ 2007 09 12, 09:54)
savo sūnelį pradėjau vesti nuo šio rugsėjo į Gervelę. Vedėjai nešiau... porą kartų po brendžio butelį ir saldainių. Nes, kaip supratau, nuo to irgi priklausė - priims mus ar ne. Užsirašėm mes pavasarį, o prieš rugsėjį atėjom su maišiuku "pasižiūrėti sąrašų". Tikrai labai liūdna 
Gal as per jauna,taciau tokiu vokeliu ar maiseliu as nesuprantu...tai yra jos darbas,kaip ir mes kiekvienas dirbame savo..As uz savo darba negaunu jokiu vokeliu,o jei ir butu galimybe ar to reikia/?-juk man moka atlyginima. Nenesiau,nenesu ir tikrai nenesiu bent jau sito darzelio aukletojai tai jau tikrai. Kaip ji elgiasi?Kaip ji bendrauja?-nematau uz ka jai reiktu kazka nesti.
QUOTE(Oniukas @ 2007 11 15, 14:21)
Gal as per jauna,taciau tokiu vokeliu ar maiseliu as nesuprantu...tai yra jos darbas,kaip ir mes kiekvienas dirbame savo..As uz savo darba negaunu jokiu vokeliu,o jei ir butu galimybe ar to reikia/?-juk man moka atlyginima. Nenesiau,nenesu ir tikrai nenesiu bent jau sito darzelio aukletojai tai jau tikrai. Kaip ji elgiasi?Kaip ji bendrauja?-nematau uz ka jai reiktu kazka nesti.
. Aukletojoms as suprantu nunesti kokia maza dovanele ir tik del to ,kad yra gera ziureti kaip jos uzsiima su jusu vaiku,kaip ji ziuri,mokina,eidama i grupe matydavau kaip aukletoja laiko mano vaika ant keliu ir skaito knygute....Va cia as jauciu padeka ir noriu atsidekoti ... gal as cia truputi karstiligiskai pasisakiau,nesupyjkit manancios kitaip.....Bet mes patys tikriausiai ir pripratinam prie vokeliu...Zmogus visada turi elgtis mandagiai ir maloniai , one tais atvejais kai is kisenes kyso vokelis .. 
Sutinku su tavimi visu šimtu procentų. Tiesiog pasirinkau vieną iš dviejų blogybių - užsimerkiau prieš savo principus ir "daviau" vedėjai, nes laaabai aiškiai atsakymas nuo to priklausė. Kitu atveju būtų reikėję vesti vaikutį į toliau esantį darželį. Tikiuosi, kad su vedėja daugiau kontaktuoti ir nebereikės. Dėl dovanėlių auklėtojoms irgi esu prieš. Jos irgi privalo atlikti savo darbą ne dovanėlių skatinamos. Kaip bebūtų gaila, jau dabar suku galvą, ką čia joms nupirkus Kalėdų proga...... Jau teko patirti, kad tai labai įtakoja jų elgesį su vaiku. O jis man visų svarbiausias.
O jis man visų svarbiausias.
Tikrai taip yra visgi visiems teveliams...Dar prisiminiau ir toki malonu nutikima,Cia buvo vakare,kai mano mazas buvo pirma diena darzelinuku grupeje (katik buvo pervestas is lopselinuku) , mums besileidziant laiptais zemyn uzkalbino pavaduotoja,klause kaip jam sekesi pirma diena ir t.t. Labai nustebau,maloniai...tikrai nesitikejau,juk is tiek vaiku prisiminti dar viena kuriam pirma diena darzelinuku grupeje...
... Niekada pavaduotojai nesu nieko davusi..o dabar jau susimastau Kaledu proga gal ka...juk tikrai paliko man labai gera netiketa ispudi
Tikrai taip yra visgi visiems teveliams...Dar prisiminiau ir toki malonu nutikima,Cia buvo vakare,kai mano mazas buvo pirma diena darzelinuku grupeje (katik buvo pervestas is lopselinuku) , mums besileidziant laiptais zemyn uzkalbino pavaduotoja,klause kaip jam sekesi pirma diena ir t.t. Labai nustebau,maloniai...tikrai nesitikejau,juk is tiek vaiku prisiminti dar viena kuriam pirma diena darzelinuku grupeje...
QUOTE(Oniukas @ 2007 11 19, 15:10)
O jis man visų svarbiausias.
... Niekada pavaduotojai nesu nieko davusi..o dabar jau susimastau Kaledu proga gal ka...juk tikrai paliko man labai gera netiketa ispudi
Aga, jinai man irgi labai miela pasirodė
Ir mums labai patiko pavaduotoja
Tai veskit vaikus i ita darzeli,ten kur ir direktores nieko nelaukia.As savo vaiko i gervele vien del direktores ir nevedziau nes ji man ne koki ispudi padare,nes dar kai tik atejau apziureti darzo pirmi klausimai buvo kur as su vyru dirbu,nors tai turi buti paskutinje vietoje,uzsirasant taip suprantu reikia,bet siaip...Tai va dabar esam geram darze,na buna ir visko,bet kas liecia direktore,tai super
Mano mažius lankė šį darelį.Auklėtojos tikrai labai neblogos,tik....paskutiniu metu labai keitėsi kolektyvas (problemos su vedėja
O vat auklėtojom tai švenčių progom susimesdavome ir nupirgdavome dovanėlę bendrą,na kartais ir asmeniškai ką padovanodavom .Tai buvo padėka už gerą darbą.
Tai va, kol vedėja nepasikeis-dukters ten nevesiu