Įkraunama...
Įkraunama...

Naujininkai: Gervelė

Du gaidelius galiu tik pagrti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajokle41: 10 balandžio 2009 - 15:19
QUOTE(Svajokle41 @ 2009 04 10, 15:17)
Du gaidelius galiu tik pagrti smile.gif

Toks jausmas, kad nelabai į tą temą pataikei? ax.gif
Nors, mūsų darželį aš ne tik pagirti, bet ir net rekomenduoti galėčiau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Norėjau paklausti, kaip supratau yra lietuvių ir rusų grupės šitam darželyje g.gif Ar lietuvių grupėse vien lietuviai, ar mokoma lietuvių kalba g.gif Gal žinote ar yra logopedinė grupė g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas Bretane,
šiame darželyje yra ir rusų ir lietuvių grupės. Mano vaikas lanko lietuvių, nes mes esame lietuviai ir namie kalbam ta pačia kalba. Tačiau sūnaus grupę lanko ir rusakalbiai, matyt dėl to, kad vaikutis mokėtų abi kalbas ir jam paskui būtų lengviau adaptuotis mūsų visuomenėje. Auklėtojos kalba lietuviškai su vaikais, tačiau tarpusavyje teko girdėti rusiškai. Sūnus moka sakyti ''charasho'', ''da'', ''net''. Tačiau aš nematau tame nieko blogo, tegul... kiek išmoks netyčiom tiek, juk kalbas mokėti tik į gera.
Logopede sakyčiau pernai metais buvo, ar yra šiais metais nežinau, o kadangi jau vasara, tai labai abejoju... Nuo rugsėjo mėnesio būtų galima tikėtis arba pasiskambinti ir pasiklausti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Oniukas @ 2009 06 02, 14:55)
Labas Bretane,
šiame darželyje yra ir rusų ir lietuvių grupės. Mano vaikas lanko lietuvių, nes mes esame lietuviai ir namie kalbam ta pačia kalba. Tačiau sūnaus grupę lanko ir rusakalbiai, matyt dėl to, kad vaikutis mokėtų abi kalbas ir jam paskui būtų lengviau adaptuotis mūsų visuomenėje. Auklėtojos kalba lietuviškai su vaikais, tačiau tarpusavyje teko girdėti rusiškai. Sūnus moka sakyti ''charasho'', ''da'', ''net''. Tačiau aš nematau tame nieko blogo, tegul... kiek išmoks netyčiom tiek, juk kalbas mokėti tik į gera.
Logopede sakyčiau pernai metais buvo, ar yra šiais metais nežinau, o kadangi jau vasara, tai labai abejoju... Nuo rugsėjo mėnesio būtų galima tikėtis arba pasiskambinti ir pasiklausti  mirksiukas.gif .

Na blogo,kad kelias kalbas mokės ir aš nematau drinks_cheers.gif Mano jau daug daugiau rusiškai kalba, nes lankom rusų darželį, bet...Bėda ta,kad jis blogai kalba lietuviškai ir nors jau lankėmės pas logopedę, nelabai padėjo, todėl mums rekomendavo lankyti lietuvišką darželį su logopedę, vat dabar ir ieškau verysad.gif Nors mūsų lankomas darželis man patinka ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
sakykit kurių vaikučiai lanko Bitučių grupę? Kaip jums ten?- kaip auklėtojos?
Maniškis vasarai yra perkeltas i Bitučių grupę ir ten pasiliks iki mokyklos. Jauna auklėtoja sakyčiau Vitalija, labai mielas žmogutis, tiesiog šiluma sklinda... dar viena Irutė, ji grįžo po dekreto, taip pat labai faina moteris. Šiandien užmačiau dar vieną nematytą, tai apie ja nežinau nieko, net vardo, šiandien vakare reiks pasidomėti..
Bet labiausiai man užkliuvo auklytė... Ir kažkaip dabar galvoju visos auklytės lietuvių grupėse man pasirodė neišgerosios pusės verysad.gif
Pabiručiuose vis klausinėdavo vaikų ar jie nori valgyti, paskui ar nori bandelės, ar visą ar pusę jei jau nori...?..... doh.gif doh.gif doh.gif ... Nuo kada reikia klausti vaiko ar jis nori, jei jam priklauso visa porcija blink.gif g.gif . Perpjauk ta bandelę pusiau ir padėk šalia, norės suvalgys tik pusę, tada tą kitą puse namo neškis jei taip jau alkana esi....
Aš jokiu būdu neprištarauju, kad jos ten pavalgytų, tačiau labai nenorėčiau, kad nugnybtų nuo vaikučių porcijas. Juk tokią kaip bandelę galima ir namo įduoti parsinešti.. Ar aš jau čia kaip žiežula iš šono jums pasirodžiau, nenorėjau, tiesiog šiandien pyktelėjau truputį, kai atvedžiau vaiką i grupę 9,05 pavėlavusį (labai dėl to atsiprašiau) ir dar nepapusryčiavusį doh.gif ... Kai gavau nepasitenkinimo bangą iš auklytės, kuri dar tik pradėjo nurinkinėti pusryčių stalą... Gal jums yra kas nors panašaus nutikę? Kaip pavyko gražiai išeiti iš situacijos? Pas vedėją eiti nenoriu,
nebent jau visai kas nors būtų negerai... nelabai turiu kada ir užsukti anksčiau pasižiūrėti kaip vaikučiai ten elgiasi, ką daro, ką valgo....

Ačiū už dėmesįkas skaitys, taip pat jei kuri mamytė atsilieps notworthy.gif
Atsakyti
Ech... Nėra Mamyčių ...
Visiška tyluma...

Atrodo taip vieniša čia....
Atsakyti
QUOTE(Oniukas @ 2009 07 13, 13:36)
Ech... Nėra Mamyčių ...
Visiška tyluma...

Atrodo taip vieniša čia....

Sveikute mirksiukas.gif
Nevieniša esi lotuliukas.gif
Mes lankom pabiručių grupę (nors dabar, kiek žinau, keletas grupių vasarai apjungtos). Tiesiog, kadangi turim galimybių leisti pasidžiaugti vaikais seneliams, tai vasaros metu daržan neinam. ax.gif
Kas liečia Bitučių grupės minėtas auklėtojas (Vitaliją ir Irutę), tai apie jas galiu pasakyti tik labai daug ir labai labai gražių žodžių (mano vyresnėlė turėjo galimybių draugauti su šiomis auklėtojomis). Ir tai, jog pirmokėlė kaskart vakare pasiimant sesę lekia į Bitučių grupę pasisveikint su auklėtojomis - daug ką pasako wub.gif Kas dėl auklėtojų padėjėjų ... tai nežinau...Iš esmės, mes niekada nesusidūrėm su maisto trūkumu. Galbūt auklytės pasikeitė g.gif Nes iki to, tai tikrai maniškės visada namo įvairių sausainių ar jogurto nešdavosi ax.gif
Antra vertus, auklėtojos prašo, jog jei jau vėluojat - reikia paskambinti ir įspėti, kada ateisit...nes, berods, jos kasryt turi pranešti, kiek vaikų yra grupėje ir kiek maisto porcijų atnešti iš valgyklos. Taigi, ateityje siūlau taip ir daryti - neteks susinervinti iš pat ryto mirksiukas.gif Be to, su auklėtojomis BŪTINA šnekėtis ax.gif Jums ir mums tikrai pasisekė su auklėtojomis, tad pasakykit joms, kas jus neramina ir tikrai viskas išsispręs thumbup.gif Garantuoju wub.gif
Gražios dienos friends.gif
Atsakyti
Oi kaip malonu Jus čia matyti blush2.gif 4u.gif 4u.gif

Tikrai , aš visada skambinu jei veluosim ateiti iki 9,30 arba visai neateisim, nes man kaip kažkada sakė, kad iki 9,30 jos neša atžymėti kiek vaikiukų bus tą dieną. pati dirbau senai jau tiesa valgykloje, tai tikrai pusryčių niekas taip preciziškai neskaičiuoja, pietūs jau atskiras dalykas žinoma.

Na tačiau matyt man mėnulis taip sušvietė, kad taip supykau... Praėjo ir dabar kaip ir viskas gerai. Auklėtojos man labai geros, svarbiausia, kad vaikas myli ir visada noriai eina į darželį. Žodžiu vieni pliusai ir iš mūsų pusės. Dėl šeimininkutės matysiu kaip bus toliau, jei ką tikrai, kaip jūs ir sakot, su auklėtoja šnektelsiu.

Vienaip ar kitaip, ačiū, kad atsiliepėt, o tai jau galvoju niekas čia nebeužeina doh.gif

Geros jums vasarėlės smile.gif
Atsakyti
Nėra už ką 4u.gif
Aš kažkaip irgi labai stebėjausi, kad mūsų darželio temoje visiškas štilis ax.gif
O tai į kokią Jūs šiaip grupę einat? Gal dar ir grupiokai būsime? hihihi.gif
Atsakyti
Oi tikrai šaunu...

O mano vaikis su jūsų mažaja lanko tą pačią grupę sakyčiau. Buvo Pabiručiuose, o dabar per vasarą ir liks jau Bitučių grupėje. Tai rudenį susitiksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oniukas @ 2009 07 14, 12:18)
Oi tikrai šaunu...

O mano vaikis su jūsų mažaja lanko tą pačią grupę sakyčiau. Buvo Pabiručiuose, o dabar per vasarą ir liks jau Bitučių  grupėje. Tai rudenį susitiksim smile.gif

Na va kaip gaila....tik bendraminčių radau ir jau teks susimatyt tik tada, kai mūsiškė budinčioj Bitučių grupėj liks rolleyes.gif

Nors šiaip tai aš nedažnas svečias darželyje...mūsų tėvelis pavyzdingai abi merginas daržan nuvesdavo ir pasiimdavo... ax.gif Gėda....bet net ir nevisiems tėveliams gatvėj sutikus "Laba diena" pasakyčiau....Taip kad, jei kada pro šalį pralėksiu net nekriuktelėjus, tai iš anksto persiprašau aciuks.gif
Atsakyti