Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 02 06, 04:57)
O buna pirkti toki daikta cia pas mus lt?  blush2.gif

yra pirkti, paziurek www.biodroga.lt
Atsakyti
man labai patinka Madonos oda. Idomu, kur gauna tokia sviesia pudra..? g.gif

user posted image user posted image Kiek girdejau, tai ji be proto vengia saules, kad oda nesentu.
Atsakyti
Nusipirkau IsaDoros hydralight krempudra, 62 nr, bet visgi tamsokas, galvoju gal reikejo nr 61 imt. Bet sarmoj toks apsvietimas, kad doh.gif ir 61 ir 62 numeriukai atrode lygiai taip pat ant rankos, uztepiau salia vienas kito ir nemaciau skirtumo blink.gif
Siandien issitepiau, nu tepasi graziai, ir nelygumus uzlygina, bet spalva hm unsure.gif
pries 1,5 sav pirkau make up factory pudryte, tai jos spalva tooookia naturali ant manes atrodo rolleyes.gif tik nepataikiau kad ant riebios odos negraziai tepasi verysad.gif

Vakar jau buvau nevilty-pudros reikia, i darba laikas, atitaikyt spalvos nesugebu.. doh.gif

Beje hydralight krempudroms 15% nuolaida dabar sarmoje mirksiukas.gif

Ir dar- jau trecia krempudra bandau su sepeteliu tept, nu kaip nesigauna taip nesigauna g.gif isadora tokia skysta, galvojau nu jau tikrai tepsis gerai, bet schmoll.gif nemoku pvz nosies kampucius lygiai uztept.
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 02 09, 15:28)
Nusipirkau IsaDoros hydralight krempudra, 62 nr, bet visgi tamsokas, galvoju gal reikejo nr 61 imt. Bet sarmoj toks apsvietimas, kad  doh.gif  ir 61 ir 62 numeriukai atrode lygiai taip pat ant rankos, uztepiau salia vienas kito ir nemaciau skirtumo  blink.gif
Siandien issitepiau, nu tepasi graziai, ir nelygumus uzlygina, bet spalva hm  unsure.gif
pries 1,5 sav pirkau make up factory pudryte, tai jos spalva tooookia naturali ant manes atrodo  rolleyes.gif  tik nepataikiau kad ant riebios odos negraziai tepasi  verysad.gif

Vakar jau buvau nevilty-pudros reikia, i darba laikas, atitaikyt spalvos nesugebu..  doh.gif

Beje hydralight krempudroms 15% nuolaida dabar sarmoje  mirksiukas.gif

Ir dar- jau trecia krempudra bandau su sepeteliu tept, nu kaip nesigauna taip nesigauna  g.gif isadora tokia skysta, galvojau nu jau tikrai tepsis gerai, bet  schmoll.gif  nemoku pvz nosies kampucius lygiai uztept.

as turiu 61 nr Isadoros Hydra Light pudros, kol kas laukia vasaros arba jei sumastysiu i soliariuma uzsukt biggrin.gif nes man siek tiek per tamsi siuo metu, o rudeny kai pirkau buvo pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 02 09, 14:28)

Ir dar- jau trecia krempudra bandau su sepeteliu tept, nu kaip nesigauna taip nesigauna  g.gif isadora tokia skysta, galvojau nu jau tikrai tepsis gerai, bet  schmoll.gif  nemoku pvz nosies kampucius lygiai uztept.

va va. ir man tokia bėdelė... gal profesionalės patartų, nes aš dar be patirties... Nepasimetusi, jei sugalvosi IsaDora parduot, aš kaip ti 62 planuoju pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 02 09, 23:22)
va va. ir man tokia bėdelė... gal profesionalės patartų, nes aš dar be patirties... Nepasimetusi, jei sugalvosi IsaDora parduot, aš kaip ti 62 planuoju pirkt  mirksiukas.gif

O kas nesigauna su sepeteliu g.gif Kur didziausia bedele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 10, 19:11)
O kas nesigauna su sepeteliu  g.gif Kur didziausia bedele  smile.gif

nosis ir aplink nosį doh.gif . ir ruoželių kartais lieka... gal reikia labiau "pamozot"? ar kaip tik stengtis netrinti ir du katus per tą pačią vietą nevažiuoti? g.gif

tiesa, jau nusipirkau IsaDora Hydralight, bet ne 62, o 61, nes šian jau pasirodė, kad šviesesnio reikia doh.gif . Ryt bandysiu... O in future vis tiek jaučiu nesusilaikysiu prieš Chanel Teint innocence, nes labai toks lengvutis, vasarą turėtų patikti.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 02 07, 17:23)
man labai patinka Madonos oda. Idomu, kur gauna tokia sviesia pudra..? g.gif 

user posted image user posted image Kiek girdejau, tai ji be proto vengia saules, kad oda nesentu.

as tai vot per Madonna ir caudalie produktus naudojau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2008 02 10, 20:34)
nosis ir aplink nosį  doh.gif . ir ruoželių kartais lieka... gal reikia labiau "pamozot"? ar kaip tik stengtis netrinti ir du katus per tą pačią vietą nevažiuoti?  g.gif

tiesa, jau nusipirkau IsaDora Hydralight, bet ne 62, o 61, nes šian jau pasirodė, kad šviesesnio reikia  doh.gif . Ryt bandysiu... O in future vis tiek jaučiu nesusilaikysiu prieš Chanel Teint innocence, nes labai toks lengvutis, vasarą turėtų patikti.

Del nosies ir aplink nosi, as kartais kai noriu idealaus rezultato naudoju concealer brush - maskuoklio sepeteli. Jis yra lygiai toks pats, kaip krempudros, tik zymiai mazesnis smile.gif
Del ruozeliu nezinau, man ju nelieka. Tiesiog tepu krempudra horizontaliai, o paskui dar karta perbraukiu vertikaliai pagal plauku augimo krypti. Sepetelis turi buti visiskai sausas.
Pabandyk su kita krempudra, galbut cia del krempudros taip dengiasi smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklaust merginu, kurios naudoja Chanel teint Innocence. Ar ji tinka i riebuma linkusiai odai? Ir ar galima tiketis, kad ji nors kiek maskuoja? Spuogu, randu ar labai nelygios veido spalvos neturiu, bet noretusi, kad visgi sulygintu spalva, uzpudruotu poras, ir tuo paciu neatrodytu nenaturaliai. Juk pavasaris ant nosies smile.gif. is anksto dekoju uz komentarus
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 10, 21:58)
Sveikutes, norejau paklaust merginu, kurios naudoja Chanel teint Innocence. Ar ji tinka i riebuma linkusiai odai? Ir ar galima tiketis, kad ji nors kiek maskuoja? Spuogu, randu ar labai nelygios veido spalvos neturiu, bet noretusi, kad visgi sulygintu spalva, uzpudruotu poras, ir tuo paciu neatrodytu nenaturaliai. Juk pavasaris ant nosies smile.gif. is anksto dekoju  uz komentarus

kad ji lyg sausai odai mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 02 10, 23:02)
kad ji lyg sausai odai mastau.gif

visu tipu odai
Atsakyti