hmm..tikrai gudru.bet nepadeda.turiu spec gydomu pudru,bet ju spalwa oranzine ir dar daznai trenkia waistais..o ka daryti,kol weidas gydymo procese?..juk gywent irgi reikia,zmonem rodytis taip pat..
QUOTE(midori @ 2008 02 05, 00:29)
hmm..tikrai gudru.bet nepadeda.turiu spec gydomu pudru,bet ju spalwa oranzine ir dar daznai trenkia waistais..o ka daryti,kol weidas gydymo procese?..juk gywent irgi reikia,zmonem rodytis taip pat..
Manau, jei yra noras, tikrai galima atsirinkti kas tinka/patinka ir is gydomosios kosmetikos

QUOTE(midori @ 2008 02 04, 23:07)
o kaip jus issirenkate tinkama krempudros spalwa?
as turiu problematiska oda ir tikrai negaliu eit is namu niekuo odos nepadengus.karteli bandziau,bet konsultante siule tepti is karto ant weido ir meginti,bet man pasirode kazkaip nehigieniska taip..tai ir wel neatitaikiau spalwos..gal ka patartumet?
as turiu problematiska oda ir tikrai negaliu eit is namu niekuo odos nepadengus.karteli bandziau,bet konsultante siule tepti is karto ant weido ir meginti,bet man pasirode kazkaip nehigieniska taip..tai ir wel neatitaikiau spalwos..gal ka patartumet?
Na as irgi nelabai einu kur nors be pudros, tai turiu ta pacia beda. siaip aisku stengiuos. Pasidazyt kuo maziau, skruostus palikt be pudros, bei nusinest ta pudra kuria turiu palyginimui. Nesvarbu kad per tamsi ar per sviesi bet turiu su kuo palygint kai jau visai susimaisau. Tepu ant rankos pradziai, po to ant kaklo ties ausim arba ant skruosto.
Dar pagalvojau-jei atrodo labai nehigieniska (as pati ne itin pergyvenu del to), galima bandyti tik tas pudras kuriu testeriai su pompa-tai bent jau zinosi kad tos pudros nieks neliete rankom

BET, taip pries savaite issirinkau pudra, spalva atitaikiau, o tik namie ja isbandziusi pamaciau, kad ji prastai dengiasi ant T zonos (kur oda riebi)

QUOTE(Viktuteee @ 2008 02 04, 22:37)
Manau, jei yra noras, tikrai galima atsirinkti kas tinka/patinka ir is gydomosios kosmetikos
Pati naudojau, dabar drauges naudoja "Acnecolor". Aisku, tai nera stebuklas, bet bent gerai tuo, kad gydo ir maskuoja oda. Zinoma, Tavo valia rinktis 

Acnecolor, mano supratimu, yra trauma

O pudros spalvą galima išsirinkti ją tepant ant kaklo

QUOTE(midori @ 2008 02 04, 22:07)
pasiteplioju ant veido jos šiek tiek, mažus taškiukus, tada einam su sese į lauką, tuos taškiukus paskirstom šiek tiek ir žiūrim, kuris labiausiai atitinka veido odai. Bet visada einam į lauką, nes parduotuvių apšvietimas tai

QUOTE(prieblanda @ 2008 02 05, 09:29)
vienas vienintelis tamsus ryžas atspalvis ir nieko nemaskuoja
turėjau tą mažą pakuotę, bet labai mažai sunaudojau, nes buvo nepakenčiamas daiktas

acnecolor iš tikrųju yra trauma. kaip aš vadinu "neaiškios spalvos teatrinis grimas"
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 05, 10:29)
vienas vienintelis tamsus ryžas atspalvis ir nieko nemaskuoja
turėjau tą mažą pakuotę, bet labai mažai sunaudojau, nes buvo nepakenčiamas daiktas

As ji neilgai naudojau ir man pamaskuodavo, padejo susitvarkyti su oda

QUOTE(midori @ 2008 02 04, 23:07)
Biodroga Puran kremas su spalva, jau yra 2 atspalviai ir pakuote kitokia

atspalvius galima paziureti cia
http://www.beautycon...DirSectionID=10
O buna pirkti toki daikta cia pas mus lt?

QUOTE(merdzyna @ 2008 02 05, 11:56)
acnecolor iš tikrųju yra trauma. kaip aš vadinu "neaiškios spalvos teatrinis grimas"

Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2008 02 04, 18:25)
Sveiki 
Is kur Jus siusite pudryte, jei ne paslaptis? nes as pati tik Ebay zinau, o ziuriu cia daug kas ne LT perka,tai lb idomu

Is kur Jus siusite pudryte, jei ne paslaptis? nes as pati tik Ebay zinau, o ziuriu cia daug kas ne LT perka,tai lb idomu

Aš pirkau SM išparduotuvėj ,o šiaip jei kažkas iš pažįstamų važiuoja į užsienį ,prašau ,kad parveštų

QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 02 06, 09:48)

Papildyta:
Aš pirkau SM išparduotuvėj ,o šiaip jei kažkas iš pažįstamų važiuoja į užsienį ,prašau ,kad parveštų

gal jau isbandei pudryte?

QUOTE(Dovkyte @ 2008 02 06, 14:24)
Taip ,jau išbandžiau ,tačiau dar nepraėjo visa diena ,negaliu daug pasakyt apie išsilaikymą ir blizgesį ,nes kol kas tai puikiai atrodo ant veido ir nosis neblizga[praėjo kokios 3-4 val ]

Man ji tokia labai lengvutė ,puikiai tinkama dieniniam makiažui ,neapkrauna odelės ,ją paskaistina ,pagyvina ,sulygina veido odos spalvą

Man trūksta vienos funkcijos 'veido odelės lyginimo' ,nebent paskui pasikeis nuomonė

Vakarui vistik rinkčiausi CHANEL VITALUMIERE