Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

hmm..tikrai gudru.bet nepadeda.turiu spec gydomu pudru,bet ju spalwa oranzine ir dar daznai trenkia waistais..o ka daryti,kol weidas gydymo procese?..juk gywent irgi reikia,zmonem rodytis taip pat..
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2008 02 05, 00:29)
hmm..tikrai gudru.bet nepadeda.turiu spec gydomu pudru,bet ju spalwa oranzine ir dar daznai trenkia waistais..o ka daryti,kol weidas gydymo procese?..juk gywent irgi reikia,zmonem rodytis taip pat..

Manau, jei yra noras, tikrai galima atsirinkti kas tinka/patinka ir is gydomosios kosmetikos smile.gif Pati naudojau, dabar drauges naudoja "Acnecolor". Aisku, tai nera stebuklas, bet bent gerai tuo, kad gydo ir maskuoja oda. Zinoma, Tavo valia rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2008 02 04, 23:07)
o kaip jus issirenkate tinkama krempudros spalwa?
as turiu problematiska oda ir tikrai negaliu eit is namu niekuo odos nepadengus.karteli bandziau,bet konsultante siule tepti is karto ant weido ir meginti,bet man pasirode kazkaip nehigieniska taip..tai ir wel neatitaikiau spalwos..gal ka patartumet?

Na as irgi nelabai einu kur nors be pudros, tai turiu ta pacia beda. siaip aisku stengiuos. Pasidazyt kuo maziau, skruostus palikt be pudros, bei nusinest ta pudra kuria turiu palyginimui. Nesvarbu kad per tamsi ar per sviesi bet turiu su kuo palygint kai jau visai susimaisau. Tepu ant rankos pradziai, po to ant kaklo ties ausim arba ant skruosto.
Dar pagalvojau-jei atrodo labai nehigieniska (as pati ne itin pergyvenu del to), galima bandyti tik tas pudras kuriu testeriai su pompa-tai bent jau zinosi kad tos pudros nieks neliete rankom biggrin.gif
BET, taip pries savaite issirinkau pudra, spalva atitaikiau, o tik namie ja isbandziusi pamaciau, kad ji prastai dengiasi ant T zonos (kur oda riebi) verysad.gif teko pripazint kad tikrai reikia tept ant veido parduotuvej, ir ne po maza taskiuka..
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 02 04, 22:37)
Manau, jei yra noras, tikrai galima atsirinkti kas tinka/patinka ir is gydomosios kosmetikos  smile.gif Pati naudojau, dabar drauges naudoja "Acnecolor". Aisku, tai nera stebuklas, bet bent gerai tuo, kad gydo ir maskuoja oda. Zinoma, Tavo valia rinktis  smile.gif

Acnecolor, mano supratimu, yra trauma biggrin.gif vienas vienintelis tamsus ryžas atspalvis ir nieko nemaskuoja doh.gif turėjau tą mažą pakuotę, bet labai mažai sunaudojau, nes buvo nepakenčiamas daiktas schmoll.gif

O pudros spalvą galima išsirinkti ją tepant ant kaklo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2008 02 04, 22:07)

pasiteplioju ant veido jos šiek tiek, mažus taškiukus, tada einam su sese į lauką, tuos taškiukus paskirstom šiek tiek ir žiūrim, kuris labiausiai atitinka veido odai. Bet visada einam į lauką, nes parduotuvių apšvietimas tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 05, 09:29)
Acnecolor, mano supratimu, yra trauma  biggrin.gif  vienas vienintelis tamsus ryžas atspalvis ir nieko nemaskuoja  doh.gif  turėjau tą mažą pakuotę, bet labai mažai sunaudojau, nes buvo nepakenčiamas daiktas  schmoll.gif

O pudros spalvą galima išsirinkti ją tepant ant kaklo  ax.gif

acnecolor iš tikrųju yra trauma. kaip aš vadinu "neaiškios spalvos teatrinis grimas"
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 05, 10:29)
Acnecolor, mano supratimu, yra trauma  biggrin.gif  vienas vienintelis tamsus ryžas atspalvis ir nieko nemaskuoja  doh.gif  turėjau tą mažą pakuotę, bet labai mažai sunaudojau, nes buvo nepakenčiamas daiktas  schmoll.gif

O pudros spalvą galima išsirinkti ją tepant ant kaklo  ax.gif

As ji neilgai naudojau ir man pamaskuodavo, padejo susitvarkyti su oda ax.gif Kadangi buvau idegus, atspalvis tiko. Kiek girdejau, yra kitas, tobulesnis, daugiau atspalviu turintis taip pat gydantis kremas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2008 02 04, 23:07)
as turiu problematiska oda ir tikrai negaliu eit is namu niekuo odos nepadengus.karteli bandziau,bet konsultante siule tepti is karto ant weido ir meginti,bet man pasirode kazkaip nehigieniska taip..tai ir wel neatitaikiau spalwos..gal ka patartumet?

Biodroga Puran kremas su spalva, jau yra 2 atspalviai ir pakuote kitokia

user posted image

atspalvius galima paziureti cia
http://www.beautycon...DirSectionID=10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 05 vasario 2008 - 18:19
O buna pirkti toki daikta cia pas mus lt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merdzyna @ 2008 02 05, 11:56)
acnecolor iš tikrųju yra trauma. kaip aš vadinu "neaiškios spalvos teatrinis grimas"

drinks_cheers.gif Buvau nusipirkus prieš kelis metus ,pabandžiau ,siaubas kažkoks blink.gif neįsivaizduoju kaip ją kas nors gali tept sau ant veido g.gif Kažkokia 'stora' ,tamsi ,smirda ax.gif Labai greit keliavo į šiukliadėžę doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2008 02 04, 18:25)
Sveiki smile.gif
Is kur Jus siusite pudryte, jei ne paslaptis? nes as pati tik Ebay zinau, o ziuriu cia daug kas ne LT perka,tai lb idomu smile.gif  blush2.gif

Aš pirkau SM išparduotuvėj ,o šiaip jei kažkas iš pažįstamų važiuoja į užsienį ,prašau ,kad parveštų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 02 06, 09:48)
drinks_cheers.gif Buvau nusipirkus prieš kelis metus ,pabandžiau ,siaubas kažkoks  blink.gif neįsivaizduoju  kaip ją kas nors gali tept sau ant veido g.gif Kažkokia 'stora' ,tamsi ,smirda  ax.gif Labai greit keliavo į šiukliadėžę doh.gif
Papildyta:

Aš pirkau SM išparduotuvėj ,o šiaip jei kažkas iš pažįstamų važiuoja į užsienį ,prašau ,kad parveštų 4u.gif

gal jau isbandei pudryte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2008 02 06, 14:24)
gal jau isbandei pudryte?  ax.gif

Taip ,jau išbandžiau ,tačiau dar nepraėjo visa diena ,negaliu daug pasakyt apie išsilaikymą ir blizgesį ,nes kol kas tai puikiai atrodo ant veido ir nosis neblizga[praėjo kokios 3-4 val ] bigsmile.gif
Man ji tokia labai lengvutė ,puikiai tinkama dieniniam makiažui ,neapkrauna odelės ,ją paskaistina ,pagyvina ,sulygina veido odos spalvą thumbup.gif
Man trūksta vienos funkcijos 'veido odelės lyginimo' ,nebent paskui pasikeis nuomonė g.gif ir dar vienas minusėlis ,man nelabai patinka ,kad ji be dozatoriaus ax.gif
Vakarui vistik rinkčiausi CHANEL VITALUMIERE wub.gif
Atsakyti