Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 10, 22:58)
Sveikutes, norejau paklaust merginu, kurios naudoja Chanel teint Innocence. Ar ji tinka i riebuma linkusiai odai? Ir ar galima tiketis, kad ji nors kiek maskuoja? Spuogu, randu ar labai nelygios veido spalvos neturiu, bet noretusi, kad visgi sulygintu spalva, uzpudruotu poras, ir tuo paciu neatrodytu nenaturaliai. Juk pavasaris ant nosies smile.gif. is anksto dekoju  uz komentarus

QUOTE(Vitulka @ 2008 02 10, 23:02)
kad ji lyg sausai odai mastau.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 02 10, 23:12)
visu tipu odai

As siulyciau ja sausesnei, misriai odai. Riebiai - ne.
Atsakyti
O, kaip aciu uz operatyvuma.
O kas tada geriau i riebuma linkusiai? Kad nebutu sunki ant veido.
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 11, 00:24)
O kas tada geriau i riebuma linkusiai? Kad  nebutu sunki ant veido.

Siulyciau pabandyt Dior Airflash, pastebejau, kad ji geriau sulaiko riebalavimasi. Yra pakankamai lengva, bet neblogai pamaskuoja. Galima purksti, galima tepti rankomis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 02 10, 23:26)
as tai vot per Madonna ir caudalie produktus naudojau  ax.gif

gal galima placiau..? bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaites,
o kiek Biodrogos pudryte kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
Aciu, Eslauda, pasizvalgysiu i ta Diora mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, o kuri is tu geresniu pudru tiktu riebiai odai. Turiu omeny Lancome, Gyvenchy, Chanel? Ka esat bandziusios?
Atsakyti

Kokia jusu nuomone apie Canebo pudryte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 11, 00:24)
O kas tada geriau i riebuma linkusiai? Kad  nebutu sunki ant veido.

Riebesnei odai MAC tinka smile.gif Turiu tai porų per daug nekemša ir idealiai išbūna visą dieną. Tik ji iš sunkesnių, bet natūraliai atrodo ax.gif
Atsakyti
Aciu, jadzka, bet man MAC labai sunki atrodo. Noreciau tokios visai beveik skystos kaip vandenuko, perregimos, kuri veidui suteiktu matiskumo, siek tiek islygintu spalva. Turbut per daug noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 11, 22:53)
Aciu, jadzka, bet man MAC labai sunki atrodo. Noreciau tokios visai beveik skystos kaip vandenuko, perregimos, kuri veidui suteiktu matiskumo, siek tiek islygintu spalva. Turbut per daug noriu smile.gif

Man kaip kosmosas skamba biggrin.gif
Jei jau nori, kad nelystų riebalas - tai pudra bus sunki. Be to, MAC'as ant odos natūraliai atrodo labai, nesimato per daug kad tepta....
Ir dar... kai noriu natūralesnmio vaizdo ir lengvesnio - tai maisau savo MAC'ą su dieniniu drėkiinančiu kremu. Tada daug lengviau užsitepa ir išvis beveik nesimato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 11 vasario 2008 - 22:14
Aha, ir man. biggrin.gif Eisiu i Kristiana ir kankinsiu konsultantes, tegu duona atidirba. Bet kazkaip dabar jau i Diorskin Airflash linkstu, tik paziurejau tik 4 atspalviai. Vienas labai tamsus, kitas kazkoks rausvas. Trecias per sviesus is paveikslelio. Nu ka zinau doh.gif
Atsakyti