Įkraunama...
Įkraunama...

Pabodę kvepalai

Apklausa: Pabodę kvepalai (313 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
O pas mane pabodę kvepaliukai stovi nenuadojami... blush2.gif Man pasitaiko,kad nusiperku tikrai patikusio kvapo 100ml kvepalų , tai sunaudojus 2/3 - kvapas, tikrai patikęs anksčiau, ima tiesiog erzinti, o jau jeigu lieka 1/3 - tai tą likutį aš vadinu 'morališkai pasenusiais kvepalais' biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie: 30 sausio 2008 - 17:53
QUOTE(ing @ 2008 01 30, 11:19)
4u.gif Aš tai atiduodu mamai arba nešu į darbą mergaitėms, nes dirbu vaikų namuose.
Dabar nusipirkau Lanvin "eclat"kažkoks trumpai laikantis kvapas ir visai nebepatinka, o mokėjau už 30ml. 69lt. čia jau su nuolaida verysad.gif

tai pirkai neuosciusi, kad nepatinka? palyginus su kitu musu parduotuviu kainomis, tai cia labai pigu. o siaip eclat d'arpege gaiviu kvapu megejoms. jeigu megsti tik saldzius, sunkesnius, tai aisku, kad nepatiks rolleyes.gif man jie visai patinka. o kad laikosi jie prastai, tai visas internetas prirasytas wink.gif
Atsakyti
Pabodusius laikau, neismetu. Kartais uzplaukia nuotaika, norisi kazko naujo, tai pasipurskiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ing @ 2008 01 30, 11:19)
4u.gif Aš tai atiduodu mamai arba nešu į darbą mergaitėms, nes dirbu vaikų namuose.

Kaip faina wub.gif
Atsakyti
Nusipirkau Andoroj kvepalus, ant greičio tsakant, stovėjau tarp lentynų ir galvojau, ar man jie patinka. Nusipirkau, nu ir ką, porą kartų pasikvepinau ir dėjau į SM išparduotuvę. Parduot neišėjo, nes pirkėjos "pasiplovė". Todėl atidaviau sesei ax.gif
Ir šiaip skaudą širdį, nes parduodi daug pigiau nei verti ax.gif
Daugiau nepardavinėsiu, atiduosiu kuriai nors iš sesių smile.gif
Atsakyti
Pabodusiu kuri laika nenaudoju, o veliau buna visai malonu juos prisiminti. Be to kvapus renkuosi labai kruopsciai, taip kad nenaudojamu ar pabodusiu buna nedaug rolleyes.gif
Atsakyti
atiduodu arba mamai ,arba sesei, tingiu pardavineti ax.gif
Atsakyti
Ir ismesti gaila, ir atiduoti nera kam doh.gif
Atsakyti
Turiu ir as pora pabodusiu kvepaliuku, bet kazkaip nekyla ranka jais atsikratyti... schmoll.gif Idomu, kiek ilgai galima laikyti kvepaliukus su purkstukais, jei jie laikomi originaliose dezutese, tamsoje, kambario temperaturoje g.gif . Vis galvoju, gal kazkada pasiilgsiu ir su malonumu pasislakstysiu kazkada pabodusiu kvapu... ax.gif
Atsakyti
Pabodusių neturiu, nes įsigyju tik tuos, kurie tikrai patinka. Yra tik kuriam laikui primirštų dėl įsigytų naujų ar sezoninės nuotaikos, bet jiems visada vėl ateina savas laikas.
Atsakyti
balsavau, kad atiduodu... bet is tiesu tai man buna,kai nusiperku naujus senieji kuri laika buna uzmirsti ir nenaudojami , po kurio laiko vel noriu jais kvepintis, nes perku tik labai patinkancius ir kruopsciai renkuosi ax.gif 4u.gif
o yra teke atiduot mamai tik tuos,kur gavau dovanu- tikrai visai nepatiko, negalejau pakesti kvapo doh.gif
Atsakyti
Dazniausiai pabodusius arba "neprilipusius" kvepalus isdalinu (sakyti dovanoju turbut nelabai iseina ax.gif ), nors tokiu nesu turejusi labai daug.
Atsakyti