O pas mane pabodę kvepaliukai stovi nenuadojami...
Man pasitaiko,kad nusiperku tikrai patikusio kvapo 100ml kvepalų , tai sunaudojus 2/3 - kvapas, tikrai patikęs anksčiau, ima tiesiog erzinti, o jau jeigu lieka 1/3 - tai tą likutį aš vadinu 'morališkai pasenusiais kvepalais'
QUOTE(ing @ 2008 01 30, 11:19)
Dabar nusipirkau Lanvin "eclat"kažkoks trumpai laikantis kvapas ir visai nebepatinka, o mokėjau už 30ml. 69lt. čia jau su nuolaida
tai pirkai neuosciusi, kad nepatinka? palyginus su kitu musu parduotuviu kainomis, tai cia labai pigu. o siaip eclat d'arpege gaiviu kvapu megejoms. jeigu megsti tik saldzius, sunkesnius, tai aisku, kad nepatiks
Pabodusius laikau, neismetu. Kartais uzplaukia nuotaika, norisi kazko naujo, tai pasipurskiu
QUOTE(ing @ 2008 01 30, 11:19)
Kaip faina
Nusipirkau Andoroj kvepalus, ant greičio tsakant, stovėjau tarp lentynų ir galvojau, ar man jie patinka. Nusipirkau, nu ir ką, porą kartų pasikvepinau ir dėjau į SM išparduotuvę. Parduot neišėjo, nes pirkėjos "pasiplovė". Todėl atidaviau sesei
Ir šiaip skaudą širdį, nes parduodi daug pigiau nei verti
Daugiau nepardavinėsiu, atiduosiu kuriai nors iš sesių
Ir šiaip skaudą širdį, nes parduodi daug pigiau nei verti
Daugiau nepardavinėsiu, atiduosiu kuriai nors iš sesių
atiduodu arba mamai ,arba sesei, tingiu pardavineti
Ir ismesti gaila, ir atiduoti nera kam
Turiu ir as pora pabodusiu kvepaliuku, bet kazkaip nekyla ranka jais atsikratyti...
Idomu, kiek ilgai galima laikyti kvepaliukus su purkstukais, jei jie laikomi originaliose dezutese, tamsoje, kambario temperaturoje
. Vis galvoju, gal kazkada pasiilgsiu ir su malonumu pasislakstysiu kazkada pabodusiu kvapu...
balsavau, kad atiduodu... bet is tiesu tai man buna,kai nusiperku naujus senieji kuri laika buna uzmirsti ir nenaudojami , po kurio laiko vel noriu jais kvepintis, nes perku tik labai patinkancius ir kruopsciai renkuosi
o yra teke atiduot mamai tik tuos,kur gavau dovanu- tikrai visai nepatiko, negalejau pakesti kvapo
o yra teke atiduot mamai tik tuos,kur gavau dovanu- tikrai visai nepatiko, negalejau pakesti kvapo
Dazniausiai pabodusius arba "neprilipusius" kvepalus isdalinu (sakyti dovanoju turbut nelabai iseina
), nors tokiu nesu turejusi labai daug.