Įkraunama...
Įkraunama...

Pabodę kvepalai

Apklausa: Pabodę kvepalai (313 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
dažniausiai atiduodavau ax.gif kai dabar pagalvoju, kaip norėčiau juos susigražinti ir iš naujo pauostyti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as taip ir kaupiu tuos, kuriu atsiuostau... gerai, kad studijuoju, tai dali pas tevus palieku, kad neapsikrauciau lotuliukas.gif o siaip tas kaupimas turi ir savu minusiu, va draugas pamates, kiek turiu, nusprende, kad nebedovanos, kol visu neisnaudosiu blush2.gif nesupranta tie vyrai, kad mums atsibosta kvapai...
Atsakyti
buna, kad atsibosta, jei diena is dienos varai tuos pacius:)) bet jei ilgesni laika ju nenaudoji ir paskui pauostai, galvoji - kaip as galejau noret jais atsikratyt, pabaigt greiciau ir purskinet vos ne i visas puses doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 16 balandžio 2008 - 14:46
QUOTE(Gervela @ 2008 04 04, 20:46)
kai dabar pagalvoju, kaip norėčiau juos susigražinti ir iš naujo pauostyti doh.gif  lotuliukas.gif

Ir man dabar toks pat noras kyla - susigrąžinti turėtus ir išparduotus ar atiduotus kvepalus rolleyes.gif
Atsakyti
Kvepinuosi net ir nelabai patinkanciais..Vienus tetis parveze is uzsienio, kazkaip Lietuvoj man jie skaniau kvepejo, o kai gavau, atrodo net ne tokie, bet vis tiek gaila ismesti ar atiduoti blush2.gif smile.gif Aisku, ziauriai ziauriai ziauriais biggrin.gif , tai namie kvepinuosi, kad greiciau sunaudociau biggrin.gif
Atsakyti
o as turiu ne vienos rusies, tai kai koks kvapas pabosta pasidarau nuo ju ''pertraukele'' ir kvepinuos kitais wink.gif
tiesiog - mainau ax.gif
nes viena diena man noris vienaip kvepet, kita diena jau kitaip ax.gif
Atsakyti
As atiduodu draugem, jei niekas neima, kvepinuos eidama i parduotuve arba jei visai nebetinka man ispurskiu WS... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2008 05 01, 12:24)
jei niekas neima, kvepinuos eidama i parduotuve

Dar ir taip būna? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 04 16, 15:45)
buna, kad atsibosta, jei diena is dienos varai tuos pacius:)) bet jei ilgesni laika ju nenaudoji ir paskui pauostai, galvoji - kaip as galejau noret jais atsikratyt, pabaigt greiciau ir purskinet vos ne i visas puses doh.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif Man irgi taip buna, todel pabodusiems kvepalams leidziu "pailseti" - ir po kurio laiko dazniausiai visai maloniai atrandu juos is naujo thumbup.gif Taciau esu turejusi ir tokiu, su kuriais atsisveikinau, atidaviau - pvz. Giorgio Armani Aqua Di Gio...
Atsakyti
Pastebėjau, kad man kvepalai labiausiai patinka kai pradedu, ir kai belieka keli lašai doh.gif
Atsakyti

Atiduodu mamai arba draugėms 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Cori @ 2008 01 20, 16:23)
Su kvepalais kurie man visai nebepatinka, jai nerandu kam jų atiduoti tai kvepinu vonios kambarį  blush2.gif nes išmest gaila

ir as taip pat hihihi.gif kartais kambary papurskiu ant popierines serveteles kad pakvepetu ilgiau smile.gif
Atsakyti