dažniausiai atiduodavau
kai dabar pagalvoju, kaip norėčiau juos susigražinti ir iš naujo pauostyti
buna, kad atsibosta, jei diena is dienos varai tuos pacius:)) bet jei ilgesni laika ju nenaudoji ir paskui pauostai, galvoji - kaip as galejau noret jais atsikratyt, pabaigt greiciau ir purskinet vos ne i visas puses
QUOTE(Gervela @ 2008 04 04, 20:46)
Ir man dabar toks pat noras kyla - susigrąžinti turėtus ir išparduotus ar atiduotus kvepalus
Kvepinuosi net ir nelabai patinkanciais..Vienus tetis parveze is uzsienio, kazkaip Lietuvoj man jie skaniau kvepejo, o kai gavau, atrodo net ne tokie, bet vis tiek gaila ismesti ar atiduoti
Aisku, ziauriai ziauriai ziauriais
, tai namie kvepinuosi, kad greiciau sunaudociau
o as turiu ne vienos rusies, tai kai koks kvapas pabosta pasidarau nuo ju ''pertraukele'' ir kvepinuos kitais 
tiesiog - mainau
nes viena diena man noris vienaip kvepet, kita diena jau kitaip
tiesiog - mainau
nes viena diena man noris vienaip kvepet, kita diena jau kitaip
As atiduodu draugem, jei niekas neima, kvepinuos eidama i parduotuve arba jei visai nebetinka man ispurskiu WS...
QUOTE(Tainka @ 2008 05 01, 12:24)
Dar ir taip būna?
QUOTE(katalike @ 2008 04 16, 15:45)
buna, kad atsibosta, jei diena is dienos varai tuos pacius:)) bet jei ilgesni laika ju nenaudoji ir paskui pauostai, galvoji - kaip as galejau noret jais atsikratyt, pabaigt greiciau ir purskinet vos ne i visas puses

Pastebėjau, kad man kvepalai labiausiai patinka kai pradedu, ir kai belieka keli lašai
QUOTE(Cori @ 2008 01 20, 16:23)
Su kvepalais kurie man visai nebepatinka, jai nerandu kam jų atiduoti tai kvepinu vonios kambarį
nes išmest gaila
ir as taip pat