Įkraunama...
Įkraunama...

Pabodę kvepalai

Apklausa: Pabodę kvepalai (313 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
atiduodu mamukui arba parduodu išparduotuvėj ax.gif
Atsakyti
laikau ant lentynos su visais kitais ir laukiu laikų, kada vėl užsinorėsiu jais kvėpintis biggrin.gif nors tokių kvepalų turiu gal tik dvejus, ir tie jau prie minimumo, tai kažkaip nelabai ir gaila, kad nebenaudojami.
Atsakyti
o as jau koki pusmeti bandau suvartoti MEXX woman unsure.gif kazkada mama turejo si kvapa ir jis man taip lipo ir baisiai patiko.. veliau drauge isigijo vis seile varvindavau. galiausiai kai pati isigijau tai gal po kokiu poros menesiuku jis man atsibodo ir nenaudoju. guli ant spinteles puspilnis buteliukas schmoll.gif
Atsakyti
Atiduodu mamai smile.gif
Atsakyti
Neturiu kam atiduot,nes niekas neims biggrin.gif tai stovi ir dulka g.gif
Atsakyti
Atiduodu kam nors (mamai, draugei)... juk yra zmoniu kuriems jie visai patinka mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 03 14, 22:34)
Neturiu kam atiduot,nes niekas neims  biggrin.gif  tai  stovi ir dulka  g.gif

Nubraukit dulkes ir neskit i kvepalu turgeli (Sklebimu lentoje) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 03 14, 23:51)
Nubraukit dulkes ir neskit i kvepalu turgeli (Sklebimu lentoje) mirksiukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As megstu laikyt ant lentynos net ir pabodusius, moraliskai pasenusius kvepalus, nes jau taip graziai atrodo, kai ju daug ten prikista doh.gif o kai jau visiskai prarandu vilti juos is naujo prisijaukinti, atiduodu naudot savo mylimai masinytei hihihi.gif
Atsakyti
Atiduodu mamai, vyro sesems, vyro mamai ar draugems smile.gif

Daznai net ir megiamus atiduodu 4u.gif, jei tik matau, kad joms kur kas labiau jie patinka nei man.

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 03 28, 21:06)
Atiduodu  draugems smile.gif

Daznai net ir megiamus atiduodu  4u.gif, jei tik matau, kad joms kur kas labiau jie patinka nei man.

Noriu buti Tavo drauge bigsmile.gif
Atsakyti
Atiduodu, parduodu, iskeiciu rolleyes.gif
Atsakyti