QUOTE(seteriuke @ 2009 09 10, 20:54)
Mes turim Eastcon ciklonine krosnele, ir dziaugiames, naudojam jau ilgai

jeigu reikia ka nors greitai pasildyti, tai pats geriausias budas tai padaryti

ir pyragus, ir sausainius kepam, ir seip ka nors pasisildyt jei reikia tai labai gerai buna
Mes irgi tokia turim, superinis daigtas, ypac vyrams. Nu as praktiskai tik kepsnius ten kepu, gaunasi pats tas. Gryzdamas namo nusiperku is parduotuves kokios liesesnes marinuotos sonines(zaliame padaze) ar visciuko blauzdeliu/sparneliu ir sumetu visa pakeli. 20-25min ant 200 laipsniu ir super!! Nei vartau, nei priziuriu kol kepa. Ainu prie TV isidrebiu ir snuduriuoju kol skambuti isgirstu

Tai jei vienas bunu, uztenka ir vakarienei ir pusryciams ir dar pietums turiu ka isideti

Zinoma, jei namuose marinuota tai dar skaniau buna, nei ta chemija is parduotuves, bet laiko stygius...
O svarbiausia tai, kad lengva isplauti.
Taip pat savo kudroje pagauta zuvi ten kepu, kartais folgoje, kartais paprastai.
Darzoves man asmeniskai neskanios buna, kazkaip apdziuna.
Krosnele turim jau gal kokius 6-7 metus. Aisku jau rankeneles apluzinejusios ir pastebejau, kad kepti reikia mazdaug 5-10 min ilgiau, nei kol nauja buvo. Kas anksciau iskepdavo per 15 min, dabar kepa 22-25min. Bet daigtas superinis. Nezinau kokia kokybe tos "top shop" bet principas tas pats.
Nesenai isgijom orkaite nauja, tai galiu pasakyt, kad mesa skanesne gaunasi toj krosneleje, nors orkaite irgi su konvekcija, bet poto valymo kiek

pirolizes nejuginesi gi po kiekvieno kepimo.