Įkraunama...
Įkraunama...

Konvekcinės (cikloninės) krosnelės

QUOTE(paprikutė @ 2009 09 22, 15:53)
o kaip jūs kepate bulvytes fri? nebandžiau niekada  ax.gif  ant grotelių nepadėsi, o kur, į patį indą?

na as tai kepiau paciam inde:) o Tefnut, tai zinok, as tai panasu maista ruosiau, bet darzoves as atsildziau, o ne dejau iskart is maiselio smile.gif
siandien ketinu keksiukus kepti sioj konvenkcinej krosneles:) ziuresiu kaip seksis biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2009 09 22, 15:53)
o kaip jūs kepate bulvytes fri? nebandžiau niekada  ax.gif  ant grotelių nepadėsi, o kur, į patį indą?

Aš indo neturiu, tai ant grotelių kloju foliją, ją subadau (kad cirkuliuotų karštas oras) ir beriu bulvytes, kepdama kokį kartą pamaišau. Skaniai ir sveikai gaunas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tefnut @ 2009 09 24, 16:40)
Aš indo neturiu, tai ant grotelių kloju foliją, ją subadau (kad cirkuliuotų karštas oras) ir beriu bulvytes, kepdama kokį kartą pamaišau. Skaniai ir sveikai gaunas  ax.gif

Na as sitaip nebandziau kepti bulvyciu sioje konvekncineje krosneleje:))gal reiks pabandyt:))
Atsakyti
vakar kepiau bulvytes su mesa sioje konvekcineje krosneleje thumbup.gif jau taip skaniai gavosi, kad drauges tik ir klausinejo kur pirkau, kiek mokejau uz sia krosnele biggrin.gif tikrai labai skanius pietus pagaminau ir nepalyginus su kepimu orkaiteje, nes joje tai man visada mesa iskepdavo tokia sausoka:(
Atsakyti
O gal kas gali parašyti, koks galingumas tos Top Shop'inės krosnelės? Žiūriu, Senukuose yra Kinijos gamybos pvz. už 250 Lt. 1400W; Talpa: 11.5l; Maisto gaminimo temperatūros amplitudė 65-250 laipsnių; Suteikiama 1 m. garantija
Galvoju, ar verta iš Top Shop? Ar ten garantiją duoda?
Atsakyti
Tiesa, ar skiriasi konvekcinė nuo cikloninės, nes vaizdas tai man nesiskiria, o vienur rašo konvekcinė, kitur cikloninė g.gif
Atsakyti
Top Shop parduotuvėje talpa ar tai 11 ar 12L, šiandien buvau, klausiau.
Dar radau internete, kad yra tokiu krosnelių
Kaina 500 Lt ir 350Lt. Gal šita geresnė negu iš TopShop'o?
Ir tikrai, kuo skiriasi konvekcine nuo cikloninės krosnelės?
Papildyta:
QUOTE(gb78 @ 2009 11 04, 17:27)
O gal kas gali parašyti, koks galingumas tos Top Shop'inės krosnelės? Žiūriu, Senukuose yra Kinijos gamybos pvz. už 250 Lt.  1400W; Talpa: 11.5l; Maisto gaminimo temperatūros amplitudė 65-250 laipsnių; Suteikiama 1 m. garantija
Galvoju, ar verta iš Top Shop? Ar ten garantiją duoda?



Top Shopinės konvekcinės krosnelės galingumas yra 1200W
Atsakyti
QUOTE(seteriuke @ 2009 09 10, 20:54)
Mes turim Eastcon ciklonine krosnele, ir dziaugiames, naudojam jau ilgai rolleyes.gif  jeigu reikia ka nors greitai pasildyti, tai pats geriausias budas tai padaryti  mirksiukas.gif  ir pyragus, ir sausainius kepam, ir seip ka nors pasisildyt jei reikia tai labai gerai buna smile.gif


Mes irgi tokia turim, superinis daigtas, ypac vyrams. Nu as praktiskai tik kepsnius ten kepu, gaunasi pats tas. Gryzdamas namo nusiperku is parduotuves kokios liesesnes marinuotos sonines(zaliame padaze) ar visciuko blauzdeliu/sparneliu ir sumetu visa pakeli. 20-25min ant 200 laipsniu ir super!! Nei vartau, nei priziuriu kol kepa. Ainu prie TV isidrebiu ir snuduriuoju kol skambuti isgirstu lotuliukas.gif Tai jei vienas bunu, uztenka ir vakarienei ir pusryciams ir dar pietums turiu ka isideti bigsmile.gif
Zinoma, jei namuose marinuota tai dar skaniau buna, nei ta chemija is parduotuves, bet laiko stygius...
O svarbiausia tai, kad lengva isplauti.
Taip pat savo kudroje pagauta zuvi ten kepu, kartais folgoje, kartais paprastai.
Darzoves man asmeniskai neskanios buna, kazkaip apdziuna.

Krosnele turim jau gal kokius 6-7 metus. Aisku jau rankeneles apluzinejusios ir pastebejau, kad kepti reikia mazdaug 5-10 min ilgiau, nei kol nauja buvo. Kas anksciau iskepdavo per 15 min, dabar kepa 22-25min. Bet daigtas superinis. Nezinau kokia kokybe tos "top shop" bet principas tas pats.
Nesenai isgijom orkaite nauja, tai galiu pasakyt, kad mesa skanesne gaunasi toj krosneleje, nors orkaite irgi su konvekcija, bet poto valymo kiek doh.gif pirolizes nejuginesi gi po kiekvieno kepimo.
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2009 11 04, 17:27)
O gal kas gali parašyti, koks galingumas tos Top Shop'inės krosnelės? Žiūriu, Senukuose yra Kinijos gamybos pvz. už 250 Lt.  1400W; Talpa: 11.5l; Maisto gaminimo temperatūros amplitudė 65-250 laipsnių; Suteikiama 1 m. garantija
Galvoju, ar verta iš Top Shop? Ar ten garantiją duoda?


TOP SHOPE tikrai garantiją duoda. Per porą dienų po pirkimo suskaldžiau stiklinį indą . Pakeitė į naują krosnelę. thumbup.gif

Krosnelę naudoju daugiausia pašildymui . Skaniai iškepti pasiseka tik vištos sparnelius ir nestorus mėsos gabaliukus. Bet visada vartau. Net sausainius kepant varčiau. Bet išėjo skaniai.
Dar TOP SHOPE nusipirkau skardeles ir groteles bulvėms Fri. Dabar kepam ir picas . Bet tik labai plonas ir sūrį barstom tik pačiam gale.

Neišeina iškepti didelio mėsos gabalo. Nežinau kokia temperatūra ir kiek tiksliai laiko reikia.
Atsakyti
krosnelej tik 2 rusiu groteles, o kaip ten pvz pyraga iskepti? reikia dar viena inda ant groteliu deti ar mase tiesiai i ta stiklini dubeni? bet man kazkaip nelabai... sorry, jei kam kvailas klausimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neimanoma @ 2009 11 17, 12:30)
krosnelej tik 2 rusiu groteles, o kaip ten pvz pyraga iskepti? reikia dar viena inda ant groteliu deti ar mase tiesiai i ta stiklini dubeni? bet man kazkaip nelabai... sorry, jei kam kvailas klausimas  blush2.gif


TOP Shope yra dar tokios skardutės už 100 Lt. Arba kokią kitą prisitaikyk. mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu šeimynai tai labai patinka mesos suktinukai.
Išmušu ir išprieskoniuoju mėsą,
į vidų dedu rauginto agurko, morkos, svogūno supjaustyto juostelėmis
tada susuku ir susmeigiu krapstuku.
Mėsą dedu į virsutinį aukštą, o bulves į apatinį aukštą.
pabaigoje ant mėsos uždedu sūrio, ir jį aplydau.
30 min. užtenka
ir greita, ir paprasta. ir mūsų šeimynoje mėgstama.
Papildyta:
ai, dar labai patiko paprika kimšta ryžiais ir faršu.
Tik būtina ant viršaus uždėti arba majonezo,
arba kokio kito padažo, nes labai išsausėja įdaras.
o užleidus sūriu viskas būna idealiai.

tik tada bulves jau smulkiau supjaustau, nes paprika pasigamina gana
greitai, ir smulkiau supjaustytos bulves spes tuo paciu laiku.
Atsakyti