Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

Sveikos nestuke.gif
Turiu problemą ax.gif Niekaip nesurandu tokių kelnių, su kuriomis jausčiausi gerai ir patogiai. Tai per plačios, tai per siauros, tai per žemo liemens, tai su kosminiais užsegimais... doh.gif Atrodo, geros mano visos kelnės, kurias turiu, bet kai atsisėdu suveržia pilvą blink.gif Be to, pilvukas vis didėja ir darosi sunkesnis. Internete užmačiau tokį nėščiosios diržą rolleyes.gif Gal kas jį jau turit ir galėtumėt pakomentuoti daugiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2008 11 24, 20:19)
Sveikutes,
o kur Kaune tu dirzu galima nusipirkti  g.gif ?
buvau Ortopedijoj, tai man nelabai ju variantas patiko noreciau tokio kaip latviu Laumos
http://www.hiperfarm...nesciajai_lauma
tik internetu pirkt nesiryztu  rolleyes.gif

Aš tokį pirkau Kaune Akropolio Eurovaistinėje. Man jis labai geras buvo. Be to tinka nešioti ir po gimdymo, apsukus kita puse.

Atsakyti
Oij zinau ta jausmeli kai kelnes nepatogios... doh.gif Bet tenka rinktis ir galu gale issirinksi... mirksiukas.gif nes nesciuju dirziukai kiek zinau tik palengvina nugaros ir pilvo skausmus... nelabai jie susije su kelniu patogumu... as esu nusipirkus viena, bet nepasakyciau kad padeda man ka... tai ir kabo nenesiojamas... doh.gif gal reikejo platesni,brangesni pirkt... ax.gif
Atsakyti
o wisi modeliukai nuima apkrova nuo nugaros? mums 6men. pilvukas nera labai didelis dar, bet taip nugarute skauda, nepaeinu beveik!!! ar tikrai padeda dirzas? ar sitie dirziukai tik tam kad pilvo odyte neissitampytu liabaj?
Atsakyti
QUOTE(rraassyte @ 2008 12 11, 20:27)
o wisi modeliukai nuima apkrova nuo nugaros? mums 6men. pilvukas nera labai didelis dar, bet taip nugarute skauda, nepaeinu beveik!!! ar tikrai padeda dirzas? ar sitie dirziukai tik tam kad pilvo odyte neissitampytu liabaj?

Dirzai tikrai nuima apkrova nuo stuburo, o tai sumazina skausma. Bet reikia jau dirzo, o ne kelnaiciu su dirzu kurios tiek nepalengvins jusu skausmu.
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 11 25, 10:31)
Tokiu Laumu tikrai buvo eurovaistinej, o labai panasiu yra mamamija parduotuvej.

http://www.hiperfarm...nesciajai_lauma

as pirkau toki dirza Eurovaistinej Kauno Akropolio, tai mokejau 75 ltl.o cia uz 57 ltl. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @milla@: 12 gruodžio 2008 - 13:47
Man irgi buvo mano kelnės nepatogūs nors ir pilvukas nelabai didelis, bet kai nusipirkau nėščiųjų kelnės negaliu atsidžiaugti, atrodo ir pilvukas ugtelėjo ir pilvą nebeskaudą, o kelnės pirkau Gariūnuose nėščiųjų kioskose, tai nežinau kodėl jums nepatogūs kelnės, nes ten gi gumitė, kuri laikosi ant pilvo yra ilga iki pat krūtų ir be to dar galima reguliuoti storį, asmeniškai man patinka biggrin.gif ir aš patenkinta, aišku nors mokėjau už kelnės 120 lt, bet kokybės jokios, visi siūlai limpa.
o gal neparinkote savo išmeros
Atsakyti
Man tai visos kelnes patogios thumbup.gif kurios yra skirtos nesciosioms blush2.gif nes manau kad tik tokias ir reikia nesioti smile.gif tada nieko nespaudzia ir neverzia smile.gif yra ir pedkelniu nesciosioms kurios taip pat yra labai patogios thumbup.gif nu zodziu yra visko tik reikia pirkti tongue.gif wub.gif o dirzas tai man labai gerai tinka kai reikia kur nors toliau pasivaikscioti.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarsskute: 17 gruodžio 2008 - 13:22
Mums beveik 6 menesiai, o as jau mazdaug pusantro nesioju nestukems siutas kelnes, arba dzinsus, nes buvo prasidejusi ta pati problema - nepatogumas. Ir dabar viskas super mirksiukas.gif Dirza irgi nusipirkau dar nestumo pradzioj, nes prisiskaiciau, kad labai reikalingas ir geras dalykas. Taciau isbandziau ji pora kartu namie ir nepasitvirtino kol kas - verzia pilvuka ir siaip nelimpa, taip sakant, prie kuno unsure.gif Na bet gal veliau, kai tikrai jausis didelis kruvis nugarai, gali jo prireikt ax.gif
Atsakyti
"ZARA" parduotuveje yra Busimems Mamytems Kolekcija. Rubeliai madingi ir grazus, o svarbiausia- patogus, o labiausiai dzinsai! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaangelika: 21 gruodžio 2008 - 23:53
Sveikos, mamytes 4u.gif !

Man dar labai nedaug laiko, bet laukiuosi dvieju, pilvas jau po truputi dideja, i savo siaurus dzinsus jau nebelendu, nes saga neuzsisega, beto nepatogu. Gyd. sake, jog butinai reiks nesioti dirza,nes jis padeda isvengti pilvo sutrukimo ir striju, plius ne taip apkraunama nugara... Bet vel gi, manau, cia kiekviena individualiai turi nuspresti, kitoms jokiu dirzu nereikia, nes ir pilvo beveik nebuna iki pat gimdymo, o kitos jau nuo antro menesio pustis pradeda doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2008 12 22, 00:52)
"ZARA" parduotuveje yra Busimems Mamytems Kolekcija. Rubeliai madingi ir  grazus, o svarbiausia- patogus, o labiausiai dzinsai!  mirksiukas.gif

[FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=purple]Po šimts.. doh.gif Pas mus tokios parduotuves nera kol Akropolio nepastate verysad.gif
Atsakyti