Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

o gal kas zinot kur Kaune Eurovaistinej (kurioj vaistinej) galima si daikta nusipirkt? ax.gif
Atsakyti
Akropolio euro arba Hypermaximos euruose. Pasimatuoti normalioje ir geroje vaistinėje leidžia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaKate: 25 lapkričio 2008 - 19:52
dekui, bandysiu eit ziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2008 11 25, 12:57)
buvau Veiveriu Maximos Eurovaistinej, sake neturi  unsure.gif
o gal zinot kokia ju orientacine kaina ju mamamijoj?

Apie 45 lt.
Atsakyti
Pirkau as nesciuju dirza. Mokejau gal apie 40 Lt. Eurovaistinej. Bet deja, kazkaip jis man neprilipo... doh.gif Na stengiaus as labiau deveti, jei zinojau kad teks daug vaiscioti. Na o kol dirbau, o darbas sedimas, tai nelabai jo ir nesiojau... Taip ir guli... apynaujis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2008 11 25, 22:43)
dekui, bandysiu eit ziuret  biggrin.gif

sveikutes busimos mamytes,parduodu gorseta,ne dirzas ten ,a kartu su medvilninem kelnaitem ir uzsismaukia iki krutines beveik,visur medvilne,tai ir silciau bus .a pilvely ir strenas prilaiko guma.pirkau ortopediniam,nesiojau labai trumpai,gal pora savaiciu ,nes isaugau .2 dydis,modelis KVP 6-2(jei ka sako ),kaina 25 lt,as gyvenu kaune
Papildyta:
QUOTE(Saulutė @ 2008 11 25, 22:43)
dekui, bandysiu eit ziuret  biggrin.gif

labai atsiprasau,kad taip rasau,bet esu cia naujoke ,nemoku parasyti tiesiog zinutes 4u.gif ,tik taip atsakyti kazkam... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Mi Mi @ 2008 12 05, 13:09)
sveikutes busimos mamytes,parduodu gorseta,ne dirzas ten ,a kartu su medvilninem kelnaitem ir uzsismaukia iki krutines beveik,visur medvilne,tai ir silciau bus .a pilvely ir strenas prilaiko guma.pirkau ortopediniam,nesiojau labai trumpai,gal pora savaiciu ,nes isaugau .2 dydis,modelis KVP 6-2(jei ka sako  ),kaina 25 lt,as gyvenu kaune
Papildyta:

labai atsiprasau,kad taip rasau,bet esu cia naujoke ,nemoku parasyti tiesiog zinutes 4u.gif ,tik taip atsakyti kazkam... verysad.gif

jei susidomejote gorsetu rasykite ingusete@yandex.ru
Atsakyti
Sveikos
Man irgi gydytoja sake kad reikia nesioti jau nestukiu dirza. O kaip jus manote ar tokia pilvo juosta kaip is cia www.pilvojuosta.lt netiktu?
Ar ji neatlieka to paties vaidmens?
Klausimas skubus smile.gif Nes jei tokia juosta netinka tai tada mama siandien nupirktu ir idetu brolienei kuri atveztu man. Gyvenu ne LT.

Aciu uz ats.
Atsakyti
QUOTE(Pugute @ 2008 12 06, 13:44)
Sveikos
Man irgi gydytoja sake kad reikia nesioti jau nestukiu dirza. O kaip jus manote ar tokia pilvo juosta kaip is cia www.pilvojuosta.lt netiktu?

ten yra grynai del grozio juostos, kad su plika bamba nevaiksciot.
tikrai pilvo nepalaiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 12 06, 16:57)
ten yra grynai del grozio juostos, kad su plika bamba nevaiksciot.
tikrai pilvo nepalaiko  schmoll.gif

Sudas tada... Nes jau db saukstai po pietu. Mama nebeides...
Atsakyti
Nusipirkau va toki juosmans itvara is Ortopedijos
http://www.ortopedij...x.php/lt/38411/
Tinka ir nestumo metu ir po nestumo....
Jau savaite nesioju, kolkas patenkinta. Kadangi darbe dydziaja dali sedziu, tai galiu pasakyti, kad niekas nespaudzia ir neverze
Visom Siaulietiem nestukems patariu apsilankyti "Ortopedijos technika" parduotuveje. http://www.ortopedij...x.php/lt/38333/ Net nustebai kaip malonei ten bendrauja ir kiek daug naudingos informacijos papasakojo. Ta itvara ziurejau ir vaistineje ir parduotuveje, bet galiu pasakyti, kad ir vaistininkem ir parduotuviu darbuotojoms truksta info apie tuos dirzus, net vienoje visiskai kitaip liepe uzsiristi ir bande ikisti mazesni dydi, nors maciau kad man jis mazokas. Zodziu nuvaziuokyt ir pamatysit.
Dar nusipirkau siltas kompresines puskojnes iki keliu, liux thumbup.gif kojom silta ir juokio sunkumo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K_margo: 08 gruodžio 2008 - 12:19
ax.gif ax.gif [quote=K_margo,2008 12 08, 13:17]
Nusipirkau va toki juosmans itvara is Ortopedijos
http://www.ortopedij...x.php/lt/38411/

O as irgi toki pati si savaitgali nusipirkau thumbup.gif Jau antra diena kaip su juo vaikstau, tai pa kol kas super... O darbe sedet tikrai man netrukdo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pugute @ 2008 12 06, 20:42)
Sudas tada... Nes jau db saukstai po pietu. Mama nebeides...

Prasyk kad siustu pastu 4u.gif
Atsakyti