Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai

pasirodau ir aš savo strepsius, beje jie nekilmingi, turiu rožinį
user posted image
ir du mėlynus, iš kurių vienas pirktas pernai metais iš nukainuotų buvo toks nuvargęs ir spalvos nežinojau, ilgai paipaliojosi, bet šiemet štai
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2008 06 06, 22:39)
Jonavoj, i Kauna galiu atvest.

Labai gaila ,toli,aš iš Klaipėdos.
Atsakyti
Jasmin, tavo strepsai nors ir nekilmingi, labai labai grazus. Moki auginti.

Rimulee, o kokio strepso noretum pasikeitimui. Zadu i Kedainius kazkuria diena vaziuot, stubura sviest. Galeciau atvest.
Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2008 06 07, 07:25)
Jasmin, tavo strepsai nors ir nekilmingi, labai labai  grazus. Moki auginti.

Rimulee, o kokio strepso noretum pasikeitimui. Zadu i Kedainius kazkuria diena vaziuot, stubura sviest. Galeciau atvest.

aciuks.gif
merginos gal kas turite svyrančių strepsių parduoti ax.gif vis ieškau bet...
Atsakyti
Labai gražūs strepsai Jasmin.
O štai čia mano strepsiukai.Pasakykit kodėl Аметистовые Россыпи past mylimiausias. Likę ne mažiau žavūs tai Bristol’s Hot Rod ir Ночной Дозор.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 06 07, 09:46)
aciuks.gif 
merginos gal kas turite svyrančių strepsių  parduoti ax.gif vis ieškau bet...

O kaip svyrantis strepsas atrodo,as turiu viena gele,ziedai kaip strepsu is jusu nuotrauku,bet lapai panasus i sanpaulijos,tokie truputi pukuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2008 06 06, 19:18)
Ugile ,as turiu Silvia, is lapo isauginau kelis vakus. Jau  su pumpurais, greit zydes. Jei teisingai prazys galesim pasikeisti,jei turi i koki  kita strepsiuka.Man atrodo is manes pirkai Orchid lace

Aga, is taves pirkau Orchid Lace. bigsmile.gif As mainams galiu pasiulyti Poochie, jau paauges, bet dar nezydejes.
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 06 06, 23:50)
pasirodau ir aš savo strepsius, beje jie nekilmingi

nu koks grozis wub.gif o tas melynas wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2008 06 09, 09:34)
Aga, is taves pirkau Orchid Lace.  bigsmile.gif As mainams galiu pasiulyti Poochie, jau paauges, bet dar nezydejes.

Ugile, labai noriu Poochie. Kai prazys mano Silvia ir jeigu bus teisingas zydejimas duosiu zinia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 09, 08:52)
Labai gražūs strepsai Jasmin.
O štai čia mano strepsiukai.Pasakykit kodėl Аметистовые Россыпи  past mylimiausias. Likę ne mažiau žavūs tai Bristol’s Hot Rod  ir Ночной Дозор.

Grožis tai nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
norėjau paklaust ar neatsimeni kokios veislės buvo streptokarpą kurią aš įsigijau iš tavęs? vakar pasižiūrėjau, nusitrynęs visai tas užrašas kur tavop buvo rašyta. Ar gali būti Аметистовые Россыпи g.gif
Atsakyti
Monikute ne gal,i o turi tikrų tikriausią Аметистовые Россыпи streptokarpą. mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Aš užsirašau kas kam kada iškeliauja.Nes matai visokių bėdų būna su tais pavadinimais. mirksiukas.gif

Atsakyti
siandien zydim wub.gif wub.gif cool.gif

user posted image
Atsakyti