Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai

Aš tai svajoju apie Silvios vaikutį. Gal kas nors turit?
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 05, 09:19)
as dabar laukiu kada maniskiai paaugs ir pradziugins ziedais, nors dar kazkaip nzn, kaip as cia su jais susitarsiu g.gif nors sako, kad juos lengviau auginti nei sanpaulijas g.gif

kas kam... man strepsai visai neaauga schmoll.gif kai tuo metu sanpaulijos is vazonu net lipa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 05, 09:35)
tai ko čia gazdinies bigsmile.gif  g.gif Žiurėk kad drėgna žemė būtų ir oras nepersausas.
jei karšta kambary, pas mane lapai tuoj kaip ir suglemba. Ar galiukai ruduot pradeda.
Tai nedidukus šiltnamyje laikau. O dičkiai apgyvendinti ant keramzito su vandeniu.
Žinai nman tai pationka.Perdžiuvimo nebijo.
Pakeipo biški paliejai į maišiuką ir viskas .Jokių problemų man su jais.
mirksiukas.gif  thumbup.gif

as istraukiau is siltnamio, bet vat galiukai tai ruduoja doh.gif jauciu statysiu as juos ant keramzito g.gif o gal i vonia nunest g.gif ten ir saules tiek nera ir dregna g.gif
einu jausiu i vonia pernesiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 05, 16:04)
kas kam... man strepsai visai neaauga schmoll.gif  kai tuo metu sanpaulijos is vazonu net lipa thumbup.gif

nepatinki tu strepsams hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos srepsiuku augintojos 4u.gif
Aina, labai grazus tavo strepsai, ir graziai nufotografuoti. Auginu ir as ,pradeda jau zydet po truputi. As tai ne su visai strepsais moku sutart, verysad.gif .Turiu veisle Caitlin, tai ji pas mane is siltnamiuko neislenda. Atrodo atsigavo ir vel nukeipsta. Kaprizinga panele. Nelabai nori ir Emily augti, tos nors kelis vaikus sugebejau uzaugint ir zydet jau ruosias
Atsakyti
Nu man su maniškiais tai viskas gerai.Gal tikrai kai kurios veislės lepesnės.
Va dar foto ...Аметистовые Россыпи papozavo
user posted image..user posted image..user posted image
Atsakyti

Ugile raso
Aš tai svajoju apie Silvios vaikutį. Gal kas nors turi

Ugile ,as turiu Silvia, is lapo isauginau kelis vakus. Jau su pumpurais, greit zydes. Jei teisingai prazys galesim pasikeisti,jei turi i koki kita strepsiuka.Man atrodo is manes pirkai Orchid lace
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldam: 06 birželio 2008 - 18:19
aldam gal jūs dar ką mainam turite blush2.gif Turiu Аметистовые Россыпи vaiką su žiedais.. baisiai keist į kokį kitokį norėčiau blush2.gif
Atsakyti
Rimulee turiu Cernicny desert, Orchid lace, Texas hot chilly, turesiu ir kitokiu, bet dar nezydejo. Is lapeliu gautu isauginau. Siuos isvardytus strepsus keiciu arba parduodu
Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2008 06 06, 22:07)
Rimulee turiu Cernicny desert, Orchid lace, Texas hot chilly, turesiu ir kitokiu, bet dar nezydejo. Is lapeliu gautu isauginau. Siuos isvardytus strepsus keiciu arba parduodu

O kokiam mieste?
Atsakyti
Jonavoj, i Kauna galiu atvest.
Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2008 06 06, 22:07)

Oi kaip faina ax.gif Aš ir pamaniau, kad jūs iš Jonavos 4u.gif netoli,mainam gerai.Gal ką nors sutarsim blush2.gif mirksiukas.gif

Man tik įdomu kaip strepsai ar visada visi pražysta teisingai.Aš auginu strepsiukus tik nuo rudens.Mano pačios visi iš lapukų užauginti.
Kol kas visi 3 pražydo gerai.
Kai darė rudeninį lapų užsakymą nemaniau ,kad man iš vis kas nors pavyks.
Mat praeitą pavasarį pirkti vaikai visi numiriojo ,nemokėjau prižiūrėt.
Atsakyti
kaip smagu kad atskirą strepsiukų temą atidarėte 4u.gif nes vis matydavau strepsiukų žiedelių nuotarukų sanpaulijų temoje biggrin.gif o dabar va ... savi namai 4u.gif
Atsakyti