Aš tai svajoju apie Silvios vaikutį. Gal kas nors turit?
QUOTE(rena @ 2008 06 05, 09:19)
as dabar laukiu kada maniskiai paaugs ir pradziugins ziedais, nors dar kazkaip nzn, kaip as cia su jais susitarsiu
nors sako, kad juos lengviau auginti nei sanpaulijas 

kas kam... man strepsai visai neaauga

QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 05, 09:35)
tai ko čia gazdinies
Žiurėk kad drėgna žemė būtų ir oras nepersausas.
jei karšta kambary, pas mane lapai tuoj kaip ir suglemba. Ar galiukai ruduot pradeda.
Tai nedidukus šiltnamyje laikau. O dičkiai apgyvendinti ant keramzito su vandeniu.
Žinai nman tai pationka.Perdžiuvimo nebijo.
Pakeipo biški paliejai į maišiuką ir viskas .Jokių problemų man su jais.

jei karšta kambary, pas mane lapai tuoj kaip ir suglemba. Ar galiukai ruduot pradeda.
Tai nedidukus šiltnamyje laikau. O dičkiai apgyvendinti ant keramzito su vandeniu.
Žinai nman tai pationka.Perdžiuvimo nebijo.
Pakeipo biški paliejai į maišiuką ir viskas .Jokių problemų man su jais.

as istraukiau is siltnamio, bet vat galiukai tai ruduoja

einu jausiu i vonia pernesiu

Papildyta:
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 05, 16:04)
nepatinki tu strepsams

Sveikos srepsiuku augintojos
Aina, labai grazus tavo strepsai, ir graziai nufotografuoti. Auginu ir as ,pradeda jau zydet po truputi. As tai ne su visai strepsais moku sutart,
.Turiu veisle Caitlin, tai ji pas mane is siltnamiuko neislenda. Atrodo atsigavo ir vel nukeipsta. Kaprizinga panele. Nelabai nori ir Emily augti, tos nors kelis vaikus sugebejau uzaugint ir zydet jau ruosias

Aina, labai grazus tavo strepsai, ir graziai nufotografuoti. Auginu ir as ,pradeda jau zydet po truputi. As tai ne su visai strepsais moku sutart,

aldam gal jūs dar ką mainam turite
Turiu Аметистовые Россыпи vaiką su žiedais.. baisiai keist į kokį kitokį norėčiau

QUOTE(aldam @ 2008 06 06, 22:07)
Rimulee turiu Cernicny desert, Orchid lace, Texas hot chilly, turesiu ir kitokiu, bet dar nezydejo. Is lapeliu gautu isauginau. Siuos isvardytus strepsus keiciu arba parduodu
O kokiam mieste?
QUOTE(aldam @ 2008 06 06, 22:07)
Rimulee turiu Cernicny desert, Orchid lace, Texas hot chilly, turesiu ir kitokiu, bet dar nezydejo. Is lapeliu gautu isauginau. Siuos isvardytus strepsus keiciu arba parduodu
Oi kaip faina

Man tik įdomu kaip strepsai ar visada visi pražysta teisingai.Aš auginu strepsiukus tik nuo rudens.Mano pačios visi iš lapukų užauginti.
Kol kas visi 3 pražydo gerai.
Kai darė rudeninį lapų užsakymą nemaniau ,kad man iš vis kas nors pavyks.
Mat praeitą pavasarį pirkti vaikai visi numiriojo ,nemokėjau prižiūrėt.
kaip smagu kad atskirą strepsiukų temą atidarėte
nes vis matydavau strepsiukų žiedelių nuotarukų sanpaulijų temoje
o dabar va ... savi namai