Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai

a vakar mano paskutis strepsas nusimirojo.... verysad.gif nemoku as su jeis... unsure.gif
Atsakyti
Gaila Debesiene, kad uzsilenke tavo strepsai. Turbut perlaistei. As laistau juos kada zeme vazone buna visai sausa. Jie megsta dregme, bet kai pastoviai dregna tada puola ligos, saknys puna. Visko ir pas mane buna, kol perpratau supudziau ne viena.
Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2008 06 10, 08:39)
Gaila Debesiene, kad uzsilenke tavo strepsai. Turbut perlaistei. As laistau juos kada zeme vazone buna visai sausa. Jie megsta dregme, bet kai pastoviai dregna tada puola ligos, saknys puna. Visko ir pas mane buna, kol perpratau supudziau ne viena.

na visko gali buti.... g.gif bet kudel tada su sanpaulijom viskas ok...? biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai persodinau savo strepsus į plastikinius vazonėlius. Juos pakilnoju ir tada žinau ar laistyti strepsą ar ne smile.gif Be to ir sodinu į kuo lengvesnę žemę, maišau žemę su vermikulitu ar perlitu.
Papildyta:
QUOTE(aldam @ 2008 06 09, 16:08)
Ugile, labai noriu Poochie. Kai prazys mano Silvia ir jeigu bus teisingas zydejimas duosiu zinia  4u.gif

Gerai, tai lauksiu ziniu smile.gif
Atsakyti
Ugile, lauksiu kada prazys mano Silvia. drinks_cheers.gif O tada mainus darysim

Net nezinau ka tau patarti Debesiene g.gif . Pagal mane strepsus lengviau augint. Jie ir perdziovinti stipriai, pas mane atsigauna. Svarbu lengva zeme ir neperlaistyti
Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2008 06 10, 09:46)
Ugile, lauksiu kada prazys mano Silvia.  drinks_cheers.gif  O tada mainus darysim

Net nezinau ka tau patarti Debesiene  g.gif . Pagal mane strepsus lengviau augint. Jie ir perdziovinti stipriai, pas mane atsigauna. Svarbu lengva zeme ir neperlaistyti

as patarsiu pati sau... daugiau nebepirksiu ju.... schmoll.gif
Atsakyti
Debesiene, nepasiduok 4u.gif
As irgi ne viena strepsa numarinau, bet vis auginu juos. Man jie taip graziai zydi, bet demesio tikrai daugiau nei sanpaulijos reikalauja.
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2008 06 10, 09:17)
Debesiene, nepasiduok 4u.gif
As irgi ne viena strepsa numarinau, bet vis auginu juos.  Man jie taip graziai zydi, bet demesio tikrai daugiau nei sanpaulijos reikalauja.

na man panašiai, numarinau turbūt 2, o palyginus su sanpaulijomis g.gif na nežinau kam labiau tos priežiūros reikia blink.gif . mano atveju išeina kad sanpaulijom skiriu daugiau dėmėsio vien todėl kad jų daugiau turiu lotuliukas.gif
Debesiene kaip tik patarčiau dar kartelį pabandyti auginti, išmoksi auginti, nes nėra jos tokios jau reiklios gėlytės (aš kalbu apie neveislines), pastebėjau kad geriau neperslaistyti, buvo kad ir padžiovinu (lapai suglemba), bet palaistai ir atsigauna bigsmile.gif beje pastebėjau kad mėgsta Shultz trąšas sanpaulijoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 06 10, 10:42)
na man panašiai, numarinau turbūt 2, o palyginus su sanpaulijomis  g.gif  na nežinau kam labiau tos priežiūros reikia blink.gif . mano atveju išeina kad sanpaulijom skiriu daugiau dėmėsio vien todėl kad jų daugiau turiu lotuliukas.gif
Debesiene kaip tik patarčiau dar kartelį pabandyti auginti, išmoksi auginti, nes nėra jos tokios jau reiklios gėlytės (aš kalbu apie neveislines), pastebėjau kad geriau neperslaistyti, buvo kad ir padžiovinu (lapai suglemba), bet palaistai ir atsigauna bigsmile.gif  beje pastebėjau kad mėgsta Shultz trąšas sanpaulijoms  biggrin.gif

tai kad jau nebeydomu darosi kai tik nusiperki, a po poros savaiciu jau ir ismest reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sausine @ 2008 06 07, 07:22)
Labai gaila ,toli,aš iš Klaipėdos.

as is klaipedos, galiu pasefuot 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2008 06 09, 08:24)
O kaip svyrantis strepsas atrodo,as turiu viena gele,ziedai kaip strepsu is jusu nuotrauku,bet lapai panasus i sanpaulijos,tokie truputi pukuoti g.gif
Taip niekas ir neatsakys g.gif gal cia uzdaras forumas g.gif su svetimais niekas nebendrauja schmoll.gif tiek to,radau kaip atrodo svyrantis streptokarpis,butent toki as turiu(streptocarpus saxorum),o stai taip mano gele atrodo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2008 06 10, 14:24)
Taip niekas ir neatsakys  g.gif gal cia uzdaras forumas  g.gif su svetimais niekas nebendrauja  schmoll.gif tiek to,radau kaip atrodo svyrantis streptokarpis,butent toki as turiu(streptocarpus saxorum),o stai taip mano gele atrodo

geras, pirma kart tokia matau bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti