QUOTE(regna @ 2008 11 10, 00:41)
Noriu pasidalinti mintimis dėl kepamų lietinių.Jaigu imate,kaip pvz.200g. miltų,aš pilu vieną stiklinę pieno ir vieną stiklinę vandens.Juk reik žiūrėt į produktų proporcijas.Lietinių tešla tur būt skysta ,jaigu jūs pripilsite daugiau miltų ir mažiau vandens masėnebus vienalytė.
Toliau,į lietinių masę reik įpilti aliejaus.
Jaigu mylite maisto gaminimą,nepatingėkite kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo.Irjį išplakus supilti pabaigoje,aš turiu omeny baltymą.Ruošiama masė turi truputėlį pastovėti.
Gal dauguma nesutiks su mano išsakytais patarimais,tebūnie,bet aš liksiu prie nuomonėspatiekalo skonis priklauso,ne tik nuo produktų,bet ir nuo mūsų pačių.Tikiuosiu,gal kam nors padės mano patarimai.
visiskai sutinku su auksciau issakytom mintim
aisku, kartais miltu reikia daugiau, kartais maziau, juk ir nuo paciu miltu priklauso...
As lietinius kepu sausoje keptuveje, tik laikas nuo laiko istepu ant sakutes pasmeigtu lasiniu gabaliuku
Mama ismoke
Zinau lb skanu idara:
Virta malta vistiena
Virtas sukapotas kiausinis
Svieste pakepinti svogunai
Druska, pipirai(As dar pilu trupuciuka sultinuko
)